Aşılama sureci hl

Gonal f devam et dedi. Her gün test yaparak mı bekleyeceksin yoksa günün bitince mi ? Ben bekleyebilir miyim bilmiyorum :)

Kzilar bugün asilama yaptirdim yaptiran varmi
Süreci birlikte takip edelimm
Pko yum 2. Asilamami yaptirdim eşimde sperm hareket dusuktu bir keçi boynuzu kuru yaptik 1 ay ise yaramış değerleri çok iyi yukselmis asilamamin 4. Gunundeyim kasik agrisi gaz sıkışması bel ağrısı var yumurta 23mm olmuştu kendiliginden çatlamış catlatma ignesi vurulmadim bu kez umutluyum letu... 21 kasımda yaptirdim

Pko yum 2. Asilamami yaptirdim eşimde sperm hareket dusuktu bir keçi boynuzu kuru yaptik 1 ay ise yaramış değerleri çok iyi yukselmis asilamamin 4. Gunundeyim kasik agrisi gaz sıkışması bel ağrısı var yumurta 23mm olmuştu kendiliginden çatlamış catlatma ignesi vurulmadim bu kez umutluyum letu... 21 kasımda yaptirdim
Bnde 21 kasimda yptirdim 4.gun bnimde kismet bakalim

Pko yum 2. Asilamami yaptirdim eşimde sperm hareket dusuktu bir keçi boynuzu kuru yaptik 1 ay ise yaramış değerleri çok iyi yukselmis asilamamin 4. Gunundeyim kasik agrisi gaz sıkışması bel ağrısı var yumurta 23mm olmuştu kendiliginden çatlamış catlatma ignesi vurulmadim bu kez umutluyum letu... 21 kasımda yaptir

Doktor ne zaman kontrol etti peki catladigini gordu ptesi gunu mu. Sali mi

Back
X