• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sürecini birlikte bekleyelim

Fitil ile hap arası fark var mı bana hap verdi neden acaba
Hiç bilmiyorum ne söylesem yalan olur, sadece fitil olarak kullan dedi,ilacı alırken eczaneci hap olarakmi fitil olarakmi kullanmanızı söylediler dedi fitil olarak dedim, aynı ürünmy acaba, birde günden kaç kere kullanicaksiniz siz, bana her akşam 2 tane peş peşe dedi

Hiç bilmiyorum ne söylesem yalan olur, sadece fitil olarak kullan dedi,ilacı alırken eczaneci hap olarakmi fitil olarakmi kullanmanızı söylediler dedi fitil olarak dedim, aynı ürünmy acaba, birde günden kaç kere kullanicaksiniz siz, bana her akşam 2 tane peş peşe dedi
Benim sabah bir akşam bir

Benim de biraz önce beyaz birkaç damla kremsi akıntı geldi kaygan 4 martta aşılama oldum göğüs hassasiyetim de bugün birtık arttı biraz daha dolgunlaştı ama dayanılmaz bir ağrı değil

Benim de biraz önce beyaz birkaç damla kremsi akıntı geldi kaygan 4 martta aşılama oldum göğüs hassasiyetim de bugün birtık arttı biraz daha dolgunlaştı ama dayanılmaz bir ağrı değil
Canım benimde dört Mart, senin de belinde veyahut kasığında ağrı oluyor mu

Canım benimde dört Mart, senin de belinde veyahut kasığında ağrı oluyor mu
Bel kaşık ağrım yok bacağım ağrıyor biraz hafif beyaz sulu akıntı geldi arada çok sık değil hafif rahmim acıyor ama aşırı değil

Merhabalar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız, herkeste farklı olabiliyor aşılamadan önce çok fazla akıntım vardı benimde ama asilamadan sonra biraz durdu önceki kadar çok değil ama dünden beri kasik ağrım var benimde,birde bana progesteron fitil verildi
Aminn aynı zamanda yaptırmışız insallah güzel sonuçlar alırız kasık ağrım dün daha çoktu bugün biraz daha az evet akıntım da biraz daha azaldı ilk gün olduğundan belki öyle fazlaydı birde ilk denemem aşılamada ben de bilmiyorum o yüzden normal midir degil midir sizlere sormak istedimm

kızlar benim de aşılama 3 mart, dün göğsümün üst tarafında bir sertlik hissettim bastırınca ağrıyor hassasiyet zaten var, sizde de oldu mu acaba iğnelerim etkisi olabilir mi korkuttu beni biraz

Aminn aynı zamanda yaptırmışız insallah güzel sonuçlar alırız kasık ağrım dün daha çoktu bugün biraz daha az evet akıntım da biraz daha azaldı ilk gün olduğundan belki öyle fazlaydı birde ilk denemem aşılamada ben de bilmiyorum o yüzden normal midir degil midir sizlere sormak istedimm
Evet benimde ilk aşılamam, benimde bugün kasık ağrılarım hafifledi biraz, inşallah güzel sonuçlar alırız, doktorunuz sizi nezaman çağırdı beta bakmak için

Cuma yaparım test idrarla çıkana kadar İnşalah aşırı belirtim de yok. Biraz arada sancı oluyor elektrik gibi ama dün gece çok fena sıtma gibi birşey yaşadım , resmen dondum inanılmaz terledim böyle birşey yaşayan var mı ? Çok fenaydı su gibi oldum ama grip değilim
Merhaba test yaptınız mı

Evet benimde ilk aşılamam, benimde bugün kasık ağrılarım hafifledi biraz, inşallah güzel sonuçlar alırız, doktorunuz sizi nezaman çağırdı beta bakmak için
24 mart kan ver dedi iste ona göre tekrar bakacak o zaman kadar beklicem daha haberleselim insallah tutar ikimizinde ya🤲🏻

Benim belirtiler tamamen yok oldu diyebilirim sadece göğüs dolgunluğu ve çok çok hafif düzeyde hassasiyet kaldı

İdrar testi yaptım normal kaset test negatif verdi şuan bacağım ağrıyor sadece

Merhaba bende 4 martta oldum , bende geçen ay Gonal f çatlatma ile normal yoldan gebe kalmayı denedik maalesef negatif oldu . Bu ay yine Gonal f kullandık . Benim şiddetli adet sancısı gibi bir sancı oldu işlemde ilk aşılamam .
Şimdi ara da iğne batması minik elektrik hissi veriyor . Evde 2 gün yatacaksın dedi doktor progestan verdi oruça niyet ettim ama 2 gündür iftardan sonra istifra ediyorum .
5 Mart 2026 tarihinde aşılama yaptırdım kızlar. Daha önce 1 kez daha denemiştim olmamıştı. İstedim ki süreci beraber yaşayalım 😂 Öncekine göre ilk gün kasıklarımda sancı ve şişkinlik oldu. Bugün 2. Gün ve çok kısa sancılarla beraber belimin sol alt tarafında hafif ağrı var. Aşılama sürecinde olanlar yaşadığı belirtileri yazabilirler miiiğ 🥲 Bir de ne yiyor ne içiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz tavsiyelerinize açığım 🙏🏼
Bende 7 martta aşılama oldum ilk aşılamam bu arada çok heyecanlıyım inşallah tutar ❤️🙏

Back
X