- Emoji Skoru
- 47
- Puanlar
- 13
İnşallah canımBende 7 martta aşılama oldum ilk aşılamam bu arada çok heyecanlıyım inşallah tutar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımBende 7 martta aşılama oldum ilk aşılamam bu arada çok heyecanlıyım inşallah tutar![]()
Benim 18 Mart , bugünü saymazsam üç gün. Ay normalde göğüslerim ağrırdı bu zamanlar hiç ağrımıyorTeste son 4 gün ve göğüslerim acayip ağrıyor ya aynı durumu yaşayan var mı? Test tarihimle regl tarihim aynı olduğu için anlayamıyorum da![]()
Valla bende çok merak ediyorum sonucu ama söylenen güne kadar bekleyeceğimBenim 18 Mart , bugünü saymazsam üç gün. Ay normalde göğüslerim ağrırdı bu zamanlar hiç ağrımıyor
Ama kasık ve bel ağrılarım var benim de
Çok heyecanlıyım
Yarın 12. Gün
Acaba kan versem mi diye düşünüyorum
Cesaret edemiyorum
Okadar çok negatifler gördüm ki beklentim ultra değil aslında ama nasreddin hoca misali ya tutarsa oldumValla bende çok merak ediyorum sonucu ama söylenen güne kadar bekleyeceğimgeçen ay bir arkadaşım akşam idear testi yaptı negatifti sabah kan da pozitif çıkmıştı acele etmek istemiyorum o yüzden evde idrar testi de yapmıyorum moralim bozulmasın diye umarım pozitif haber alacağız inanıyorum
![]()
Benim de aynı ya geçen onca ay hep negatiftiOkadar çok negatifler gördüm ki beklentim ultra değil aslında ama nasreddin hoca misali ya tutarsa oldumrabbimden hayırlısı bol dua ediyorum hepimize
İnşallah canım benimmBenim de aynı ya geçen onca ay hep negatiftiBu ay nedense çok pozitifim yani ilk aşılamamda da olmadı negatif gelecek falan diyordum en başından beri bu sefer nedense içime pozitif olduğu doğuyor hayrlısı olsun tabi
Adetinize kaç gün kaldıBende ne adet oldum ne de pozitif çıktı idrar da 4 martta oldum aşılama 2 martta çatlatma
Adetinize kaç gün kald
Test için daha çok erken. Aşılama 14 gün sonra kan testi yap.Bende ne adet oldum ne de pozitif çıktı idrar da 4 martta oldum aşılama 2 martta çatlatma
Of of benimde öyle tüm kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi gitti bnmde regl 18 indeBende ne belirti kaldı ne adet geldi 2 Mart çat iğnesi 4 Mart aşılama
Benimde belirtilerde azalma var , göğüs hiç olmadı zaten ağrı falanOf of benimde öyle tüm kasık ağrısı göğüs hassasiyeti hepsi gitti bnmde regl 18 inde
Sizin kaçıncı gündü benim 10. Günden sonra geçti belirtilerBenimde belirtilerde azalma var , göğüs hiç olmadı zaten ağrı falan
Ama bel devam ediyor yoruldukça
Benimde öyle oldu zaten bugün 11.günümSizin kaçıncı gündü benim 10. Günden sonra geçti belirtiler
Belki yerleşme lekesidir çok gelmediyse olabilirPembe leke gelmeye başladı zaten ben çat iğnesinin 14 günü leke gelir sonra adet olurum hayırlısı
Yerleşme de olabilir belki ? Kaçıncı günün 12 mi ozaman, Allah büyük, olmazsa da daha doğru zamanı vardır, Rabbim senin için hayırlı olanı versin inşallah ve hepimiz içinPembe leke gelmeye başladı zaten ben çat iğnesinin 14 günü leke gelir sonra adet olurum hayırlısı