• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sürecini birlikte bekleyelim

Canım benim iğne yapıp doğal yoldan deneme hiç olmadı direkt aşılama ile başladık
Tarihlerimiz aynı
Aşırı dayanılmaz ağrılarım olmadı
İlk deneme bizim
Ama belimin ortası düne kadar daha yoğun ağrıyordu bugün daha hafifledi
Bugün hafif hafif kasık ağrılarım olup geçiyor falan
Şuan böyle ilerliyor canım

Ben cumartesi başlarım idrar testine düzenli pozitif görürsem kan veririm daha önce kimsayasal gebeliğim var
Benim de geçen yıl bir kimyasal gebelik oldu

Canım benim iğne yapıp doğal yoldan deneme hiç olmadı direkt aşılama ile başladık
Tarihlerimiz aynı
Aşırı dayanılmaz ağrılarım olmadı
İlk deneme bizim
Ama belimin ortası düne kadar daha yoğun ağrıyordu bugün daha hafifledi
Bugün hafif hafif kasık ağrılarım olup geçiyor falan
Şuan böyle ilerliyor canım
Benimde bugüne kadar kasık ağrım pek yoktu bugün baya başkadı sanki damar çekilmesi gibi çok degisik bi ağrı regl ağrısına da benzemiyor

Benimde Yumru var gibi kasıklarımın içinde sanki ama kısa süreli olup olup geçiyor anlamadım 😂

Regl tarihlerimiz aynıymıs benimde 18inde normalde olması gereken insallah olmam tabi 😄 pazartesi günü 14 gün doluyor ama ben cuma vericem kanı ya yarından vazgeçtimde cumaya sarkıttım😄
Beni de heyecanlandırıyorsunuz umarım pozitif olur 🤣 İlk defa bu kadar pozitif hissediyorum bende inşallah pozitif görürüm ya ❤️🫠 Çevremde hamileymişim gibi davranıyor umarım negatif olmaz da bozulmayız 🤣

Benimde Yumru var gibi kasıklarımın içinde sanki ama kısa süreli olup olup geçiyor anlamadım 😂
Gündüz çok normaldim şu an sol tarafım ağrıyor gene ara ara gülerken falan tutuyorum 🤣 Hemşireler sağ olsunlar onu bile söylediler gülerken vs karnını tut diye 🤣🤣

Beni de heyecanlandırıyorsunuz umarım pozitif olur 🤣 İlk defa bu kadar pozitif hissediyorum bende inşallah pozitif görürüm ya ❤️🫠 Çevremde hamileymişim gibi davranıyor umarım negatif olmaz da bozulmayız 🤣
Evet benide rüyasında gören görene herkes tutmuş davranıyor 😄

İnsallah hepsi hamilelik belirtisidir amin😄
Ya işte dubhastan ilaç kullanıyoruz ya hormonları etkiliyor, ondan mı yoksa hamilelik belirtisi mi bilmiyorum çok heyecanlıyım

Gündüz çok normaldim şu an sol tarafım ağrıyor gene ara ara gülerken falan tutuyorum 🤣 Hemşireler sağ olsunlar onu bile söylediler gülerken vs karnını tut diye 🤣🤣
😂😂 inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Ay inşallah ya Rabbim, şimdi bizlere ihlas suresi okuyacağım Rabbim kabul etsin 💕🎀

Rabbim kabul etsin canım benim amin

Allah kabul etsin inşallah bizleri de unutma , aşırı uyuyorum ben ya iftardan sonra özellikle . Hafif sızlamalar oluyor elektrik gibi karıncalanma gibi ama çok az akıntı da var beyaz ama fitilden de olabilir 🥹
Allah inşallah hepimize çifte bayram yaşatır

Allah kabul etsin inşallah bizleri de unutma , aşırı uyuyorum ben ya iftardan sonra özellikle . Hafif sızlamalar oluyor elektrik gibi karıncalanma gibi ama çok az akıntı da var beyaz ama fitilden de olabilir 🥹
Allah inşallah hepimize çifte bayram yaşatır
Amin insallah siz ne zaman test yapcaksınız

Bende ilk defa bugün renksiz akıntı oldu, afedersiniz çamaşırda beyaz, peçetede şeffaf . Aşılama sonrası 6. Gün oluyor

5 Mart 2026 tarihinde aşılama yaptırdım kızlar. Daha önce 1 kez daha denemiştim olmamıştı. İstedim ki süreci beraber yaşayalım 😂 Öncekine göre ilk gün kasıklarımda sancı ve şişkinlik oldu. Bugün 2. Gün ve çok kısa sancılarla beraber belimin sol alt tarafında hafif ağrı var. Aşılama sürecinde olanlar yaşadığı belirtileri yazabilirler miiiğ 🥲 Bir de ne yiyor ne içiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz tavsiyelerinize açığım 🙏🏼
Merhaba bende bugün aşılama oldum, doktorum progesteron verdi yarından itibaren her akşam 2 tane kullanicam,şuan belirtileriniz neler birde oruç tutuyor musunuz,bana hemşire tutabilirsin dedi ama tereddutteyim birde ilk aşılamam

Merhaba bende bugün aşılama oldum, doktorum progesteron verdi yarından itibaren her akşam 2 tane kullanicam,şuan belirtileriniz neler birde oruç tutuyor musunuz,bana hemşire tutabilirsin dedi ama tereddutteyim birde ilk aşılamam
Merhaba ben de 4 martta oldum aşılama oruç tutuyorum

Back
X