- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Canım sen bunu dert etme 3 çocukta normal oldu. Olmasa onunda olmazdı hemde korunurken hamile kaldıB
bilmem engel olduğu söyleniyor , doktor da öyle demişti ama bu kafada biter demişti hep bana doktor , psikolojide önemli tabi
Gayet iyi canım bi sorun yokKızlar eşimin sperm sonucu çıkmış, anliyan varmi
Bu mudur bilmiyorum ama bağışıklıkla ilgili bi probleminiz olabilir yani vucüd spermi ya da döllenen yumurtayı yabancı tanımadığı bi sey gibi algılayıp antikor üretiyormuş ve vucuttan atmaya calisiyormus ve bu da gebelige engel oluyor bende bu çıkmıştı ve ilaç kullandım hamileyim hala da kullanıyorum kendinde bu degere baktırabilirsinGünaydın kızlar. Size bişey sormak istiyorum. Burda dr Murat Mermerkaya ya sonucu at diyenler olmuştu attım ve cevap geldi. Size yazdığını paylaşıyorum bunlarla ilgili test yaptıranınız var mı ? Nasıl yapılıyor? Özellikle spermi kabul etmemesi nasıl anlaşılıyor
Nasıl bakılıyor canımBu mudur bilmiyorum ama bağışıklıkla ilgili bi probleminiz olabilir yani vucüd spermi ya da döllenen yumurtayı yabancı tanımadığı bi sey gibi algılayıp antikor üretiyormuş ve vucuttan atmaya calisiyormus ve bu da gebelige engel oluyor bende bu çıkmıştı ve ilaç kullandım hamileyim hala da kullanıyorum kendinde bu degere baktırabilirsin
Anti nükleer antikor diye bi şeye bakmış doktor bana canım senin için baktım şimdi kanda bakılıyorNasıl bakılıyor canım
Hangi bölüm bakıyor . Çok sağol canımAnti nükleer antikor diye bi şeye bakmış doktor bana canım senin için baktım şimdi kanda bakılıyor
Valla bana kadin dogum doktoru bakti ilk bebegimi kaybedince bu degerlere bakalim dedi ozeldeydi doktorum ama devlet hastaneleri de bakiyodur rica ederim canım umarım faydam olurHangi bölüm bakıyor . Çok sağol canım
Çok sağolasın canım. Ben hiç hamile kalmadım olmadı bi de buna baktırayımValla bana kadin dogum doktoru bakti ilk bebegimi kaybedince bu degerlere bakalim dedi ozeldeydi doktorum ama devlet hastaneleri de bakiyodur rica ederim canım umarım faydam olur
Valla bana kadin dogum doktoru bakti ilk bebegimi kaybedince bu degerlere bakalim dedi ozeldeydi doktorum ama devHangi bölüm bakıyor . Çok sağol canım
Tabii ki benimde hamile kalmam zamanimi almisti tam kaldim dedim o da gitti benden insallah sorun budur diyelim o zaman çünkü tedavisi kolay hadi insallahÇok sağolasın canım. Ben hiç hamile kalmadım olmadı bi de buna baktırayım
İnşallah hiç bi sorun çıkmaz canım.Valla bana kadin dogum doktoru bakti ilk bebegimi kaybedince bu degerlere bakalim dedi ozeldeydi doktorum ama dev
Tabii ki benimde hamile kalmam zamanimi almisti tam kaldim dedim o da gitti benden insallah sorun budur diyelim o zaman çünkü tedavisi kolay hadi insallah
Yani tabii ki gönül oyle ister bende kendimde öyle isterdim ama nasip kısmet işteİnşallah hiç bi sorun çıkmaz canım.
Amin canımYani tabii ki gönül oyle ister bende kendimde öyle isterdim ama nasip kısmet işteama inşallah sende hiçbi sorun çıkmaz da bian önce kavuşursun meleğine ve tabii ki tüm isteyenler
Adetin 2.günü gitmen gerekiyor aşılamaya karar verilmişse eger ilaç kullanıyosun genelde bu iğne olan şeklinde oluyo yumurtalarin cevap vermesine göre kullanma süren degisiyor ben mesela 8 gun vurundum 8 gun sonra catlatma ignesi oldum 1 gun sonra da aşılamam oldu toplam raporla 1500 tl gibi bi sey tuttu 1000 tl si aşılama fiyatı ama devlette ücretsiz sanırım aşılama toplamda 2 dk sürdü ağrı acı yok yani çok hafif 1 alet takıyo onda belki acı hissedilebilir vajinal muane seklinde oluyo zaten basit bi işlemArkadaşlar bana yardımcı olur musunuz iki yıllık evliyim herşey normal sadece bende sürekli enfeksiyon var ondan da olmaya bilirmiş bende aşılama yapmak istiyorum ama öncesinde ne gibi işlemler oluyor adetliyken mi gitmek lazım yoksa normal bir günde doktora gidip aşılama mı olunuyor ne kadar süren bir işlem ağrılı mı birde ne kadar maliyeti var lütfen bilgi verir misiniz?
Hım çok teşekkür ederim ben daha doktora gitmedim hiç ilaçta kullanmadım ilk defa gideceğim için adetliyken mi gitmem lazım yoksa şimdi mi kafam çok karışık kusıra bakmayınAdetin 2.günü gitmen gerekiyor aşılamaya karar verilmişse eger ilaç kullanıyosun genelde bu iğne olan şeklinde oluyo yumurtalarin cevap vermesine göre kullanma süren degisiyor ben mesela 8 gun vurundum 8 gun sonra catlatma ignesi oldum 1 gun sonra da aşılamam oldu toplam raporla 1500 tl gibi bi sey tuttu 1000 tl si aşılama fiyatı ama devlette ücretsiz sanırım aşılama toplamda 2 dk sürdü ağrı acı yok yani çok hafif 1 alet takıyo onda belki acı hissedilebilir vajinal muane seklinde oluyo zaten basit bi işlem
Adetliyken gitsen aslinda süreç hızlanır adetsizken gidersen bi de adetli çağiracak seni yumurtaliklarina bakiyo cunku adetin 2.günü git bence direk aşılamaya baslamasa bile hormonlarina falan bakiyolar kanda o da adetliyken oluyoHım çok teşekkür ederim ben daha doktora gitmedim hiç ilaçta kullanmadım ilk defa gideceğim için adetliyken mi gitmem lazım yoksa şimdi mi kafam çok karışık kusıra bakmayın
Teşekkür ederimAdetliyken gitsen aslinda süreç hızlanır adetsizken gidersen bi de adetli çağiracak seni yumurtaliklarina bakiyo cunku adetin 2.günü git bence direk aşılamaya baslamasa bile hormonlarina falan bakiyolar kanda o da adetliyken oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?