Hemen umudunuzu yitirmeyin kan testi yaptırın bende 11. Gün idrarda negatif gördüm bütün gün ağladım 14. Gün kan testi yaptırdm çok şükür hamileyimKızlar merhaba aşılamamın 10.gunu dun dayanamadım idrar testı yaptım tek cizgi adet sancım da var tek cizglden sonra kocam hayal kirikligi
Hayirli olsun darisi basimiza adet sancisi falan cektiniz mi hic her ay duzenli cektigim agri var suanda bel agrisi bu ay cok fazla progestandan dolayida olabilirHemen umudunuzu yitirmeyin kan testi yaptırın bende 11. Gün idrarda negatif gördüm bütün gün ağladım 14. Gün kan testi yaptırdm çok şükür hamileyim
Evet kasık ağrılarım oldu benimde progestan bende kullandım hala kullanıyorumHayirli olsun darisi basimiza adet sancisi falan cektiniz mi hic her ay duzenli cektigim agri var suanda bel agrisi bu ay cok fazla progestandan dolayida olabilir
Fitil olarak aliyorsunuz dimiEvet kasık ağrılarım oldu benimde progestan bende kullandım hala kullanıyorum
Evet evetFitil olarak aliyorsunuz dimi
Sağol canım inşallahAmin canım amin ♥ inşallah bu defa tutar çabucak kavuşursun bebeğine Allah hepimize nasip etsin inşallah
36 saat sonra çatlıyor diye biliyorumKızlar aşılama İle ilgili bişey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra yumurta hemen çatlıyor mu?Yumurta hücresi 24 saat yani 1 gün canlı kalıyormuş sperm hücresi 3 gün.
Ekte paylaştığım bilgiye göre aşılamadan önce yumurta çatladığında sperm ile buluşamayınca ölüyormuş. Çünkü aşılama çatlatma iğnesi yapılıyor, 1 gün ara veriliyor diğer gün aşılama yapılıyor. Bu yüzden siper ile yumurta hücresi karşılaşamayabilir. Acaba aşılamadan önce ilişki olsa daha iyi değil mi?
Aynen canım öyleymiş36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum
Tam bilmiyorum ama eşime 3 günlük perhiz vermişti drAynen canım öyleymişama önceden de sperm bulunsun diye ilişki olabilirmiş
Ben birinci aşılamamı oldum ama olmadı nasip canım , ben izmirdenim canım .3. aşılamayı olucam ağustosun sonu muhtemelen. umarım gebe kalırım. sizde durumlar nasıl izmirde oln varmı aranızda
Benim eşime de öyle dendi ama bazı hastaneler önceden de ilişki verebiliyormuş tabi erkekte sperm sayısı ya da canlı sperm sayısı azsa 3 gün perhiz veriliyormuşTam bilmiyorum ama eşime 3 günlük perhiz vermişti dr
Olabilir eşimin hareket azlığı vardı sayı yeterli demişti dr umuzBenim eşime de öyle dendi ama bazı hastaneler önceden de ilişki verebiliyormuş tabi erkekte sperm sayısı ya da canlı sperm sayısı azsa 3 gün perhiz veriliyormuş
bende izmirdetim cnm. ege de yptryrm aşılamayı. sen nerde yptrıosnBen birinci aşılamamı oldum ama olmadı nasip canım , ben izmirdenim canım .
Doktorumun muayenesi bayraklı symerna ile anlaşmalı orda yaptırmıştık .bende izmirdetim cnm. ege de yptryrm aşılamayı. sen nerde yptrıosn
hmm hngı doktora gdiyosnDoktorumun muayenesi bayraklı symerna ile anlaşmalı orda yaptırmıştık .
Karşıyaka’da muayenesi neşe hanıma gidiyorum canım ben .hmm hngı doktora gdiyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?