Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba aşılamamın 10.gunu dun dayanamadım idrar testı yaptım tek cizgi adet sancım da var tek cizglden sonra kocam hayal kirikligi
Hemen umudunuzu yitirmeyin kan testi yaptırın bende 11. Gün idrarda negatif gördüm bütün gün ağladım 14. Gün kan testi yaptırdm çok şükür hamileyim

Hemen umudunuzu yitirmeyin kan testi yaptırın bende 11. Gün idrarda negatif gördüm bütün gün ağladım 14. Gün kan testi yaptırdm çok şükür hamileyim
Hayirli olsun darisi basimiza adet sancisi falan cektiniz mi hic her ay duzenli cektigim agri var suanda bel agrisi bu ay cok fazla progestandan dolayida olabilir

Hayirli olsun darisi basimiza adet sancisi falan cektiniz mi hic her ay duzenli cektigim agri var suanda bel agrisi bu ay cok fazla progestandan dolayida olabilir
Evet kasık ağrılarım oldu benimde progestan bende kullandım hala kullanıyorum

Kızlar aşılama İle ilgili bişey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra yumurta hemen çatlıyor mu? Yumurta hücresi 24 saat yani 1 gün canlı kalıyormuş sperm hücresi 3 gün.
Ekte paylaştığım bilgiye göre aşılamadan önce yumurta çatladığında sperm ile buluşamayınca ölüyormuş. Çünkü aşılama çatlatma iğnesi yapılıyor, 1 gün ara veriliyor diğer gün aşılama yapılıyor. Bu yüzden siper ile yumurta hücresi karşılaşamayabilir. Acaba aşılamadan önce ilişki olsa daha iyi değil mi?

Özür dilerim eki unutmuşum gönderdim şimdi

Eklentiler

• 2391966C-61A8-4C2F-A2AC-D4ADC04D70EA.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 3BDDC75D-28FB-44BB-98DA-FB675FDDE0A2.webp
    65 KB · Görüntüleme: 33
36 saat sonra çatlıyor diye biliyorum

3. aşılamayı olucam ağustosun sonu muhtemelen. umarım gebe kalırım. sizde durumlar nasıl izmirde oln varmı aranızda

Tam bilmiyorum ama eşime 3 günlük perhiz vermişti dr
Benim eşime de öyle dendi ama bazı hastaneler önceden de ilişki verebiliyormuş tabi erkekte sperm sayısı ya da canlı sperm sayısı azsa 3 gün perhiz veriliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…