Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben ilk ogrendigimde 60 dı ama adetim geçmişti boyle erkenden progestan testi istenmemisti
Bu zamanlama da neden istedi anlamadım bende herkes de olur diye de duymadım ama ilacını verir belki diye mi az gelir flan diye pkoyum normelde

Kızlar merhaba, en son 12 Eylül tarihinde yazışmışsınız ama yeni gördüm bu topiği.
13 Eylül de aşılamam oldu benimde. Hamile arkadaşlar ne zaman test yaptınız.? Bu cuma 2 hafta oluyo ama bat tarihim 2 Ekim bat beklemeli miyim 2 hafta dolunca kan mı vermeliyim sizce

Asilamanın 14.günü idrar testi yaparsan çıkar canım

Perşembe günü mü test yapcaksın yani çok heycanlı inşallah güzel sonuçların olur
Var mı herhangi bi belirtin ?

Merhaba baba doktor 14 gun sonra gebelik testi istiyoruz demisti benim daha 3.gunum ama siz cuma gunu yapin bence

Aşılama gününü de sayıyor muyuz yani idrar testi için erken olmaz mı 14 gün
Ben aşılama gununu de sayarak 14.gun yaptim erken degil varsa mutlaka cikar canim gec dollenme falan bizde olmuyo cunku her sey bi programda planda gidiyor doktor da oyle dedi zaten o yuzden yaptim ve cikti dayanabilirsen bekle ben zaten kendimi de zor tuttugumdan yaptim doktorun bi bildigi vardir diye

Perşembe günü mü test yapcaksın yani çok heycanlı inşallah güzel sonuçların olur
Var mı herhangi bi belirtin ?
Progesteron 25.96 çıktı ama belirti ağrı flan kalmadı çarşamba günü gebelik testim var bakicam idrar negatif çıktı tutmadı galiba

Merhaba baba doktor 14 gun sonra gebelik testi istiyoruz demisti benim daha 3.gunum ama siz cuma gunu yapin bence

Kan mı idrar testi mi yapmanı söyledi.? Ben sormadım açıkçası kendisi de yoğundu bisey söylemedi doktor numarası felan var ama sormak da istemiyorum beklemek istediğim için

Inşallah ne zaman yaparsam o zaman görürüm artık güzel sonucları dua et noluuurrr

Progesteron 25.96 çıktı ama belirti ağrı flan kalmadı çarşamba günü gebelik testim var bakicam idrar negatif çıktı tutmadı galiba

Normal mi yani progesteron? Benden herhangi bi test istenmedi de merak ettim. Belki testte vardır bi sorun insAllah tekrar yaptığında güzel sonuç olur canm benim

Normal mi yani progesteron? Benden herhangi bi test istenmedi de merak ettim. Belki testte vardır bi sorun insAllah tekrar yaptığında güzel sonuç olur canm benim
Yok canım değerim gayet iyi yumurtlama olduğunu gösteriyor ama tabi hamile oldugumu göstermez henüz
Hayırlısı olsun hakkımızda canim

Yok canım değerim gayet iyi yumurtlama olduğunu gösteriyor ama tabi hamile oldugumu göstermez henüz
Hayırlısı olsun hakkımızda canim

Hayırlısı tabi canm önemli olan o. Yarına da çok zaman kalmadı zaten insallah hayırlısıyla güzel sonuç duyarız beni de etiketle olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…