Merhaba adetn 2.gunu muayene mi oluyo acaba vajinal mi. Ben cagirildim asilama icin ama adetliyken hic muayene olmamistim yoksa sadece ultrasondan mi bakiyolar yani 2.gun tam olarak napiliyo benm her testim yapildi bu ay asilama icin gidicemAdetin 2.günü gitmen gerekiyor aşılamaya karar verilmişse eger ilaç kullanıyosun genelde bu iğne olan şeklinde oluyo yumurtalarin cevap vermesine göre kullanma süren degisiyor ben mesela 8 gun vurundum 8 gun sonra catlatma ignesi oldum 1 gun sonra da aşılamam oldu toplam raporla 1500 tl gibi bi sey tuttu 1000 tl si aşılama fiyatı ama devlette ücretsiz sanırım aşılama toplamda 2 dk sürdü ağrı acı yok yani çok hafif 1 alet takıyo onda belki acı hissedilebilir vajinal muane seklinde oluyo zaten basit bi işlem
Merhaba adetn 2.gunu muayene mi oluyo acaba vajinal mi. Ben cagirildim asilama icin ama adetliyken hic muayene olmamistim yoksa sadece ultrasondan mi bakiyolar yani 2.gun tam olarak napiliyo benm her testim yapildi bu ay asilama icin gidicem
Tesekkur ederim bi soru daha sorabilir miyim biraz önce peceteye silince akintiyla karışık pembe leke geldi bu adetin ilk günü sayilir mi acaba. Cunku ona gore yarin gitmem gerekiyor yada bi sonraki gun kesin gidecegim ama kararsiz kaldim hangi gun gitsem diye. 2.gun gel dedikleri icinmerhaba aşılamanın 2. günü gidemezsen en geç 3. günü muayene edip yumurta durumuna bakıyor sonra ilaçlarına başlıyor.
belki aksam devamı gelir bugunu 1 sayabilirsin bence bende azsa olsam devamı gelirse onu 1 sayıyorum uygunsan yarın gidebilirsin doktordan randevu almak da sıkıntı 3. günde gitsen de üzülme doktor bana hafta sonuna gelirse 3. gün gelebilirsin demişti=)Tesekkur ederim bi soru daha sorabilir miyim biraz önce peceteye silince akintiyla karışık pembe leke geldi bu adetin ilk günü sayilir mi acaba. Cunku ona gore yarin gitmem gerekiyor yada bi sonraki gun kesin gidecegim ama kararsiz kaldim hangi gun gitsem diye. 2.gun gel dedikleri icin
Tam olarak kanamam baslamadi hala sadece tuvaletten sonra peceteye akinti geliyor kahverengi. Ve randevu almadan gel dendi bursa uni hastanesine gidecegim yani o kismi sıkıntı degil ve ben hala vok kararsizim internetten arastrdim biraz ama herkes bu konuda ikiye bolunmus durumdabelki aksam devamı gelir bugunu 1 sayabilirsin bence bende azsa olsam devamı gelirse onu 1 sayıyorum uygunsan yarın gidebilirsin doktordan randevu almak da sıkıntı 3. günde gitsen de üzülme doktor bana hafta sonuna gelirse 3. gün gelebilirsin demişti=)
Aşılamaya baslicaksa ilaclara baslicaksin buyuk ihtimal ama muane de eder alttan muane oluyosun ben adetin 2.gunu alttan muane oldum ayni gun ilaca başladım ve 2 3 gunde bir falan cagirip yine alttan yumurta gelisimine bakiyo doktor mecbur bakmak zorunda zaten vajinal ultrason yani yaptığıMerhaba adetn 2.gunu muayene mi oluyo acaba vajinal mi. Ben cagirildim asilama icin ama adetliyken hic muayene olmamistim yoksa sadece ultrasondan mi bakiyolar yani 2.gun tam olarak napiliyo benm her testim yapildi bu ay asilama icin gidicem
kızlar aşılamanın 8. günü çatlatma iğnesi yine oldm. doktor bebeğin tutunması ve geriden gelen yumurtalar çatlasın die verdi. aşılamanın 13. günü altaan ultrasonla belli olurmu bebeğin tutunduğu. kanda geçer herhalde iğne etkısı 6 günde diye düşünüyorm. sizin fikriniz nedir
meraktan çatlıcam ama ya :) çok heyecanlıymmerhaba doktorun bana dediği 10 günden önce güvenme cıkan testlere kandan catlama gecmemiş olabilir dedi. 15 günden öncede asla test yapma dedi =)
Bana da vermemişti her doktor vermiyo zaten canım catlatma da vermedi yani bi kez catlatma oldumKızlar bugün asilama oldum bende kahverengi leke akinti geldi ama bu normelmis
Bu arada jel flan vermedi doktor niye anlamadım
Hafta ya bugün progestantesti ne çağırdı
Sonra ki haftada gebelik testi ins
Banada yeniden catlatma verir mi merak ediyorum
Sende mi yei asilama oldun canımBana da vermemişti her doktor vermiyo zaten canım catlatma da vermedi yani bi kez catlatma oldum
Ben aşılamayla hamile kaldım hamile oldugumu ogrendigimde progestan jele basladim sonra fitil olarak devam ettimSende mi yei asilama oldun canım
Beklemek zor geliyor şuan bana
Masaallah diyelimBen aşılamayla hamile kaldım hamile oldugumu ogrendigimde progestan jele basladim sonra fitil olarak devam ettim
TeşekkurlerMasaallah diyelimşuan hamile misin
İlk asilama miydi ? Ne belirtiler neler hissettin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin ınşaallahTeşekkurlerevet ilk aşılamamdı hem de ikiz oldu şuan 22.haftadayız belirti sadece gögüs ağrısı baskada bi sey yoktu canım
Amin canim insallah. Benim gögüsler sinyalleri hemen alıyo herkes de boyle olmuyo zaten canım benim mesela daha aşılamanın ilk gununden beri agrimaya baslamisti daha hamilelik yokken yani o da kullandigimiz hormon ilaclarindan ya da catlatma ignesinde hcg oldugu icin sanirim o bile hemen agritmisti beni sende suan olmamasi normal bi 10 gun sonra baslarsa agrimaya suphelen bence suan cok erken agrimasa bile hamile olabilirsin belli olmazHayırlı olsun sağlıkla gelsin ınşaallah
benim şuan 2.günüm hiç ağrım yok nedense
Evet belirtilere bakmayalım hiç bacım aman amanAmin canim insallah. Benim gögüsler sinyalleri hemen alıyo herkes de boyle olmuyo zaten canım benim mesela daha aşılamanın ilk gununden beri agrimaya baslamisti daha hamilelik yokken yani o da kullandigimiz hormon ilaclarindan ya da catlatma ignesinde hcg oldugu icin sanirim o bile hemen agritmisti beni sende suan olmamasi normal bi 10 gun sonra baslarsa agrimaya suphelen bence suan cok erken agrimasa bile hamile olabilirsin belli olmaz
Insallah mutlu haberi alirsinEvet belirtilere bakmayalım hiç bacım aman aman
Sabredek az daha 5 gün sonra progestantesti var benim
O teste az çok belli olurmuş yüksek çıkarsa bilmiyorum artık ne cikicak kestiremiyorumInsallah mutlu haberi alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?