hmm anladm cnm. inş,gzl haberler olsnKarşıyaka’da muayenesi neşe hanıma gidiyorum canım ben .
İnşallah canım inşallahhmm anladm cnm. inş,gzl haberler olsn
sebep yok aslında eşimin ileri hareket yüzde 32. bnm amh 4.70 doktor aşolamayla başlayalm dedi. yumurtalar biraz polıkıstık görünümlü dedi. ama pcos değilsn dedi.İnşallah canım inşallahsenin tam olarak neydi aşılama sebebin
benim gittiğim yerde kan tahlillerini yapıp alttan muayene ediyorlarMerhaba kizlar bebdw eyluldeki adetimde asilama cagrildim uludag uni hastanesinde. Adetimin 2.gunu cagirdilar o gun ne oluyo acaba muayene yapiyolar mi adetliyken yada ultrasondan mi bakiliyor biraz yasayanlardan bilgi alabilir miyim
Hayırlısıyla inşallah olurKızlar merhaba bende evrakları hazırlıyorum bu ay nasipse aşılama olucamBende pko var iki senedir olmuyor , aşılamada şans az diye duydum ama içimde bi umut var inşallah olur
İnşallah canım sen oldun mu aşılamaHayırlısıyla inşallah olur
Evet Haziran 24 de ana tutmadıİnşallah canım sen oldun mu aşılama
Hayırlısı inşallah canım önümüzdeki ay olur belkiEvet Haziran 24 de ana tutmadı
Sizin sorununuz neydiEvet Haziran 24 de ana tutmadı
Aşılama bir kaç ay düşünmüyorum artık , biraz dinlenmem lazım süreç yorucu gerçekten , Rabbiö yardımcımı olsun inşallah hepimizinHayırlısı inşallah canım önümüzdeki ay olur belki
Çikolata kisti var bendeSizin sorununuz neydi
İnşallah canım ama yılmak yokAşılama bir kaç ay düşünmüyorum artık , biraz dinlenmem lazım süreç yorucu gerçekten , Rabbiö yardımcımı olsun inşallah hepimizin
Bu neden engelmiş benim bi tanıdığımda da var 3 çocuğu var doğal yoldan hemdeÇikolata kisti var bende
Aşılamayı erteliyorum canım , ama diğer türlü bitkisel yada dikkat ederek yılmıyorum inşallahİnşallah canım ama yılmak yok
bilmem engel olduğu söyleniyor , doktor da öyle demişti ama bu kafada biter demişti hep bana doktor , psikolojide önemli tabiBu neden engelmiş benim bi tanıdığımda da var 3 çocuğu var doğal yoldan hemde
Allah yardımcın olsun canımAşılamayı erteliyorum canım , ama diğer türlü bitkisel yada dikkat ederek yılmıyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?