Sonuç pozitiftir inşallahBugün yine kan verdim bakalım
Canım ne yaptın ? Sonucun nasıl ?Yaa çok yoğun oluyor o yüzden
Canım benim de ilk denememIyi akşamlar burda yeniyim bende bu ay asilama oldu. Asilamadan hamile kalan varmı?
Canım benim de ilk denemem4 Temmuz’da aşılama oldum Bat’ımı bekliyorum. 19 Temmuz’da gel demişti doktor kontrol edecek sanırım ya da adet tarihim gecikince kendim giderim
Ya benim cok karin şişmiş afedersiniz çok gazim var ve göğüsler agriyor bide ateşim 37 düşmüyor hic
Amin amin hakkında hayırlısı inşallahBenim bugün az az kahverengi leke geldi sanırım adet olucamaşılama tutmadı mı acaba? Allah’tan hayırlısını diliyorum
Beta hcg 186 çıktı sevinebilir miyim
Amin canım inşallah Allah’a dua ediyoruz başka yapacak bişey yokAmin amin hakkında hayırlısı inşallahbiraz bekle bakalım belli olmaz yerleşmede olabilir
Tekrar test yaptırdın mı canımsanırımım evet :))))
Yaaaa çok şükür sevin tabiiiiBeta hcg 186 çıktı sevinebilir miyim
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin belirtim pek yok aslında ama göğüslerde hassasiyet var adet ağrısı gibi kramplar var ve sindirim sistemim alt üstYaaaa çok şükür sevin tabiiiipzt tekrar yaptırısın kesinleşir ama okuduğum kadarıyla değer iyi bence. Allah bize de nasip etsin. Belirti var mıydı
YaaaaaaBeta hcg 186 çıktı sevinebilir miyim
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzAmin canım inşallah Allah’a dua ediyoruz başka yapacak bişey yok
Tebrikler canımBeta hcg 186 çıktı sevinebilir miyim
Bugün adet günün canimTebrikler canımadetin gecikmiş miydi?
Beta hcg 186 çıktıysa iyi bence sonra 2 kat artarak gidiyormuş hayırlı olsun inşallahBugün adet günün canim
Bugün adet günün canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?