Hamile arkadaşları kutluyorum .
Merhaba ... 9 Temmuz Salı günü ilk aşılamamı oldum. Sizlerde belirti var mı?? Benim bazen sinek ısırmış gibi gibi sızı oluyor iki tarafımda da. İlk 2 gün epey hissetmiştim iki tarafıda.. şimdi sakinledi
Hemen hemen belirtilerimiz aynı diyebilirim. Göğüslerimde gün içinde sızlama hissediyorum sadece. Ateşimi ölçmedim hiç. Hakkımızda hayırlsı olur inşallah.. insan meraktan ne yapacağını şaşırıyorHayırlı olsun bende de ilk günlerde kasık ağrısı olmuştu ve bu kasık ağrım hiç gitmedi ara ara çimdikliyor benibel ağrım da var 2-3 gündür ateşim 37 derece bana yüksek geliyor göğüslerde farklılaşma yok
Günaydın anne adayı tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Aşılama sonrası belirtiler neler yaşadın canım? Hamile olduğunu hissetmiş miydin? Günaydın canım benim belirtim pek yok aslında ama göğüslerde hassasiyet var adet ağrısı gibi kramplar var ve sindirim sistemim alt üst hissetmedim aslında hatta aşılamanın 11. Günü idrar testi yaptım negatifti kendimi harap ettim ağlamaktan
AynenHemen hemen belirtilerimiz aynı diyebilirim. Göğüslerimde gün içinde sızlama hissediyorum sadece. Ateşimi ölçmedim hiç. Hakkımızda hayırlsı olur inşallah.. insan meraktan ne yapacağını şaşırıyor
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızdaBenim de karın kasık bel ağrılarım birbirine girdi artık ben Perşembe ya da Cuma günü kan tahlili yaptırıcam ancak o zaman belli olur tabi adet görmezsem
Umarım her şey gönlüne göre olur. Buraya yazdğımdan beri hiç bir belirtim tekrarlamadı. Giderek normalleşiyor sanırım tüm hormanlarm. Hayırlısı...Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızdaBenim de karın kasık bel ağrılarım birbirine girdi artık ben Perşembe ya da Cuma günü kan tahlili yaptırıcam ancak o zaman belli olur tabi adet görmezsem
Haaarika.çok yorgun hissediyor muydunKızlar bugüm yine test yaptırdm 400 çıktıçok şükür
Hayırlı olsunKızlar bugüm yine test yaptırdm 400 çıktıçok şükür
Akınyım yok denecek kadar az benimde ateşime bakmadım ama vucut sıcaklığımın attığını hissediyorumHayırlı olsun ☺♥ Akıntınız var mı? Ateşinize hiç baktınız mı? Bende bunları merak ediyorum. Aşılamadan sonra jel kullanıyorum emildikten sonra tortu şeklinde geri geliyor.
Akıntım da hiç yok desem yeri.
Pek değil ama bugün hep uyuyasım varHaaarika.çok yorgun hissediyor muydun
Canım pozitif hamileyimQUOTE="olaganca, post: 60519952, member: 951197"]
Canım ne yaptın ? Sonucun nasıl ?
Belirtilerin ne canımCanım pozitif hamileyim
Benim şuan aşılama ile birlikte 9. Gün adet olacak gibi ağrım var ve sindirim sistemim berbat gaz kabız hepsiolaganca sendede var mı bı tarz durumlar ve sonucunu mutlaka buraya yaz olurmu
Rabbim inşallah nasip eder güzel sonuçlanırBenimde aşılamamın 9. Günü bugünbeklemek çok zor ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?