Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar burada mısınız?

Hayırlı olsun bende de ilk günlerde kasık ağrısı olmuştu ve bu kasık ağrım hiç gitmedi ara ara çimdikliyor beni bel ağrım da var 2-3 gündür ateşim 37 derece bana yüksek geliyor göğüslerde farklılaşma yok

Hemen hemen belirtilerimiz aynı diyebilirim. Göğüslerimde gün içinde sızlama hissediyorum sadece. Ateşimi ölçmedim hiç. Hakkımızda hayırlsı olur inşallah.. insan meraktan ne yapacağını şaşırıyor

AynenAteşimi tekrar ölçtüm 37.4 heyecandan mı artıyor bilemedim pöfff şimdi de yine ve hep bu saatlerde tekrar çok az sıvı açık kahverengi leke geldi

Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda Benim de karın kasık bel ağrılarım birbirine girdi artık ben Perşembe ya da Cuma günü kan tahlili yaptırıcam ancak o zaman belli olur tabi adet görmezsem

Umarım her şey gönlüne göre olur. Buraya yazdğımdan beri hiç bir belirtim tekrarlamadı. Giderek normalleşiyor sanırım tüm hormanlarm. Hayırlısı...

Kızlar bugüm yine test yaptırdm 400 çıktı çok şükür
Hayırlı olsun Akıntınız var mı? Ateşinize hiç baktınız mı? Bende bunları merak ediyorum. Aşılamadan sonra jel kullanıyorum emildikten sonra tortu şeklinde geri geliyor. Akıntım da hiç yok desem yeri.

Akınyım yok denecek kadar az benimde ateşime bakmadım ama vucut sıcaklığımın attığını hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…