- 18 Temmuz 2019
- 2
- 1
- 1
- 28
AmiinnnnRabbim inşallah nasip eder güzel sonuçlanır
Bu güzel duyguyu herkese nasip etsin Rabbim
İnşallah ilkinde tutar sizinde Rabbim tüm isteyenlerin muradını versinKızlar merhaba bende bugün kontrole gittim aşılama yapılacak Sizleri duyunca ümidimi kaybetmedim ilk defa yapılacak inşallah sizin gibi tutarda kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
İnşallah canım klomen verdi her doktor farklı bi yöntem uyguluyor sanırımİnşallah ilkinde tutar sizinde Rabbim tüm isteyenlerin muradını versin
Tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alır sağlıkla büyütürsün bebeğini kendim olmuscasina çok sevindim Rabbim bizlere de nasip etsin bizlere de dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuşİnşallah ilkinde tutar sizinde Rabbim tüm isteyenlerin muradını versin
Evet canım genelde klomenle başlıolar benim klomene pek cevap vermedi femera ve iğne kullandımİnşallah canım klomen verdi her doktor farklı bi yöntem uyguluyor sanırım
Aminnnn inşallah tüm isteyenlerin en hayırlı zamanda gönlüne göre versin RabbimTebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alır sağlıkla büyütürsün bebeğini kendim olmuscasina çok sevindim Rabbim bizlere de nasip etsin bizlere de dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş♥
Aslında yumurtalarım büyük 24 22 26mm 3 yumurtam var ve çatlıyor sadece sağ tüpüm tıkalı büyümesinde ve çatlamasında bi sorunum yok inşallah klomen işe yararEvet canım genelde klomenle başlıolar benim klomene pek cevap vermedi femera ve iğne kullandım
Yumurtalık tembelliği sanırım polikistik over değildim şeker hastasıyım sanırım o yüzden yumurtalıklar çalışmıyorduAslında yumurtalarım büyük 24 22 26mm 3 yumurtam var ve çatlıyor sadece sağ tüpüm tıkalı büyümesinde ve çatlamasında bi sorunum yok inşallah klomen işe yararcanım senin ne sorunun vardıda cevap vermedi
Neyse ki hamilesin canım inşallah eli ayağı düzgün sağ Salim alırsın kucağınaYumurtalık tembelliği sanırım polikistik over değildim şeker hastasıyım sanırım o yüzden yumurtalıklar çalışmıyordu
İnşallah olur canım ya sanada mı klomen verdi senin ne gibi bir sorunun vardı canımBenim de ilk aşılamam tutmadı kızlarbugün 2. Aşılama için yeni sürece başladık hayırlısıyla hepimize yüce Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versin
Amin canım çok sağolNeyse ki hamilesin canım inşallah eli ayağı düzgün sağ Salim alırsın kucağına ☺
Sağ tüp tıkalı sol tüp açık. Eşimde hiç bir sıkıntı yok. Menogon iğnesi verdi canım. Bakalım tekrar başladıkİnşallah olur canım ya sanada mı klomen verdi senin ne gibi bir sorunun vardı canım
Yaaa aynı durumdayız canım benimde sağ tüp tıkalı sol açık herşeyin çaresi var Allahtan Ümit kesilmez bu süreçte tek zor olan zaman geçmiyor normal günde geçiyorda bekleyince geçmiyorSağ tüp tıkalı sol tüp açık. Eşimde hiç bir sıkıntı yok. Menogon iğnesi verdi canım. Bakalım tekrar başladık
Aynen canım bekleyiş çok zor ama Allah sabır veriyor yeter ki sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun da bekleriz sabırla inşallahYaaa aynı durumdayız canım benimde sağ tüp tıkalı sol açık herşeyin çaresi var Allahtan Ümit kesilmez bu süreçte tek zor olan zaman geçmiyor normal günde geçiyorda bekleyince geçmiyor
Öyle tabi canım benim klomenede pek güveneniyorum açıkçası ama nasip işteAynen canım bekleyiş çok zor ama Allah sabır veriyor yeter ki sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun da bekleriz sabırla inşallah ☺
Amin canım amin ♥ inşallah bu defa tutar çabucak kavuşursun bebeğine Allah hepimize nasip etsin inşallahBenim de ilk aşılamam tutmadı kızlarbugün 2. Aşılama için yeni sürece başladık hayırlısıyla hepimize yüce Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versin
Canım erken yapmışsın gibi bence sen bı iki gün daha bekle testini tekrarla burda okuduğum kadarıyla 12. günden sonra testler yapılıyor hatta 13 -14 inşallah olumlu sonuç alırsınKızlar merhaba aşılamamın 10.gunu dun dayanamadım idrar testı yaptım tek cizgi adet sancım da var tek cizglden sonra kocam hayal kirikligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?