Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba bende bugün kontrole gittim aşılama yapılacak Sizleri duyunca ümidimi kaybetmedim ilk defa yapılacak inşallah sizin gibi tutarda kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

İnşallah ilkinde tutar sizinde Rabbim tüm isteyenlerin muradını versin
Tebrik ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alır sağlıkla büyütürsün bebeğini kendim olmuscasina çok sevindim Rabbim bizlere de nasip etsin bizlere de dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş

Aminnnn inşallah tüm isteyenlerin en hayırlı zamanda gönlüne göre versin Rabbim

Benim de ilk aşılamam tutmadı kızlar bugün 2. Aşılama için yeni sürece başladık hayırlısıyla hepimize yüce Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versin

Evet canım genelde klomenle başlıolar benim klomene pek cevap vermedi femera ve iğne kullandım
Aslında yumurtalarım büyük 24 22 26mm 3 yumurtam var ve çatlıyor sadece sağ tüpüm tıkalı büyümesinde ve çatlamasında bi sorunum yok inşallah klomen işe yarar canım senin ne sorunun vardıda cevap vermedi

Yumurtalık tembelliği sanırım polikistik over değildim şeker hastasıyım sanırım o yüzden yumurtalıklar çalışmıyordu

Benim de ilk aşılamam tutmadı kızlar bugün 2. Aşılama için yeni sürece başladık hayırlısıyla hepimize yüce Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versin
İnşallah olur canım ya sanada mı klomen verdi senin ne gibi bir sorunun vardı canım

İnşallah olur canım ya sanada mı klomen verdi senin ne gibi bir sorunun vardı canım
Sağ tüp tıkalı sol tüp açık. Eşimde hiç bir sıkıntı yok. Menogon iğnesi verdi canım. Bakalım tekrar başladık

Sağ tüp tıkalı sol tüp açık. Eşimde hiç bir sıkıntı yok. Menogon iğnesi verdi canım. Bakalım tekrar başladık
Yaaa aynı durumdayız canım benimde sağ tüp tıkalı sol açık herşeyin çaresi var Allahtan Ümit kesilmez bu süreçte tek zor olan zaman geçmiyor normal günde geçiyorda bekleyince geçmiyor

Yaaa aynı durumdayız canım benimde sağ tüp tıkalı sol açık herşeyin çaresi var Allahtan Ümit kesilmez bu süreçte tek zor olan zaman geçmiyor normal günde geçiyorda bekleyince geçmiyor
Aynen canım bekleyiş çok zor ama Allah sabır veriyor yeter ki sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun da bekleriz sabırla inşallah

Aynen canım bekleyiş çok zor ama Allah sabır veriyor yeter ki sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun da bekleriz sabırla inşallah ☺
Öyle tabi canım benim klomenede pek güveneniyorum açıkçası ama nasip işte ne zaman aşılama olacaksın canım

Kızlar merhaba aşılamamın 10.gunu dun dayanamadım idrar testı yaptım tek cizgi adet sancım da var tek cizglden sonra kocam hayal kirikligi

Amin canım amin ♥ inşallah bu defa tutar çabucak kavuşursun bebeğine Allah hepimize nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba aşılamamın 10.gunu dun dayanamadım idrar testı yaptım tek cizgi adet sancım da var tek cizglden sonra kocam hayal kirikligi
Canım erken yapmışsın gibi bence sen bı iki gün daha bekle testini tekrarla burda okuduğum kadarıyla 12. günden sonra testler yapılıyor hatta 13 -14 inşallah olumlu sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…