Aşılama Aşılama tedavisine yeni başlayanlar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hubble-Bubble

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
505
697
323
Merhaba kızlarr, bu konuyu farklı yerde açmışım sanırım yeri burası. Ben 1 ay klomen kullandım gebelik olmadı. Tekrar kullanmak istemedim şimdi aşılama tedavisine başladık. İğneleri yapıyoruz şu an cuma günü kontrole gidicem ama bi yandan da korkuyorum:( bu konuda tecrübelerinizi ya da benim gibi ilk defa yaptıracaklar gelin dertleşelim :( malum herkese anlatamıyoruz içimizi de atamıyoruz :(

belirgin bir sorun yok bizde normal yollarla 1-2 sene denedik olmadı. Şimdi doktorumuzla tedavi sürecindeyiz. İnşallah olumlu olur. 5 yıllık evliyim daha hiç gebelik olmadı :KK43:
Ben 2 kere asilama denedim tutmadi .bu ay adetimde tup bebege basliycam .insallah olumlu sonuc alirsin . Ama illaki vardir bi sebebi

merhaba ben de yarın sabah reglin 4. günü oluyor doktora gidicem bakalım bir serüven başlıyor hakkımızda hayırlısıyla sağlıklı bebişler gelir inşallah :dua:

Merhaba kızlarr, bu konuyu farklı yerde açmışım sanırım yeri burası. Ben 1 ay klomen kullandım gebelik olmadı. Tekrar kullanmak istemedim şimdi aşılama tedavisine başladık. İğneleri yapıyoruz şu an cuma günü kontrole gidicem ama bi yandan da korkuyorum:KK43: bu konuda tecrübelerinizi ya da benim gibi ilk defa yaptıracaklar gelin dertleşelim :KK43: malum herkese anlatamıyoruz içimizi de atamıyoruz :KK43:
Ben de düşünüyorum vajinismus hastasıydım şimdi atlattım ama çok sabırsızım siz nasıl karar aldınız ne sonucu aşılama yaptırdınız?

Ben de düşünüyorum vajinismus hastasıydım şimdi atlattım ama çok sabırsızım siz nasıl karar aldınız ne sonucu aşılama yaptırdınız?
Bizim 2-3 senedir gebelik olmadığı için doktora gittik. İlaç tedavisi oldum ama sonuç alamadık bu yüzden aşılamaya karar verdim. Normal yollarla olmuyor ovülasyon testleri aldım aylarca denedik olmadı☹️. Şimdi nasipse aşılama olucam hayırlısıyla inşallah tutar sizede geçmiş olsun inşallah kavuşuruz ikimizde 🙏🏻

Bizim 2-3 senedir gebelik olmadığı için doktora gittik. İlaç tedavisi oldum ama sonuç alamadık bu yüzden aşılamaya karar verdim. Normal yollarla olmuyor ovülasyon testleri aldım aylarca denedik olmadı☹. Şimdi nasipse aşılama olucam hayırlısıyla inşallah tutar sizede geçmiş olsun inşallah kavuşuruz ikimizde 🙏🏻
Beklemek harap ediyor insanı cidden Allah sabır versin ben de ilaç tedavisine başladım bu ay adetlendim gene bakalım kaç ay sürecek.

Back
X