merhaba honey baby biliyorum çok heyecanlısın az kalmış biraz daha sabret.İNŞAALLAH olur dualarım sizlerle.Benimde yarın yumurta takibim var sabah gidip muayene olacağım.Daha sonrada aşılama herşeyin hayırlısı diyelim.İlk aşılamam çok heyecanlıyım.
ecearada, canım sen aşılmamı yaptırmıştın herhangi bi belirti var mı
mrb arkadaslar bende ılk mıcro tedavısı yaptırdım 21 mayısta bellı olacak bugun 4 gun oldu ama bende sankı hıc bısey yokmus gıbı bı duygu kapladı nedendır bılmıyorum ama ınsallah 21 mayısta pozıtıf sonucu alırım.belirti yasayan arkadaslarımız varmı bıde kacıncı gunden ıtıbaren belırtılerınız basladı merak edıyorum arkadaslar bu konuda yardımcı olabılırmısınız.
arkadaşlar bugün aşılamamın 14. günü test yapsam sonuç belli olur ama korkuyorum negatif olduğunu düşünüyorum hiç bi belirti yok
yaa arlkadaşlar galiba hamileyimmmmmm az önce poliklinikte test yaptırdım sonuç pozitif dediler ama kan değeri yazmıyor sadace pozitifyazıyor bi yanlışlık yoktur değil mi
arkadaşlar bugün aşılamamın 14. günü test yapsam sonuç belli olur ama korkuyorum negatif olduğunu düşünüyorum hiç bi belirti yok
selam kıslar ben bugun uye oldum bırsey sormak ıstıyorum ben vajınusmusum 2 ay once aşılama yaptırdım tutmadı ve kıstler olustu çok moralım bozuldu şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum mümkünmü acaba özel sigortam var neler gerekli tüp bebek yaptırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?