Aşılama aşılama-tüpbebek yaptıranlar test için birlikte gün sayalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşilama Yaptirdim Bende.ilk Başlarda Kasiklarimda Batma Oldu.herhalde Kullandiğim Gonal-f Lerden Diyorum Ben.ama şimdi Hiç Bir Ağri Sizi Yok.göğüslerim Aciyor Gibi Ama O Zaten Adet Olacakkende Aciyordu.yani Bende Belirti Pek Yok.bende Anlamiş Değilim.

sonuçlar olumlu çıkınca eminmi ki herkes paylaşmak ister ama olumsuz çıkarsa ne kadar giripte paylaşmak ister sitede bilemem düşünüyorumda sonucum negatif çıkarsa naparım allahım sen bizlere yardım et

Merhaba arkadaşlar
bugün benim 12.günüm test yaptırmak için gittim ama laborant arkadaşım yaptırmaktan vazgeçirdi beni geri dönüp geldim bugün yaptırırsan çıkan sonuç anlamsız olacak 15.gün yaptır dedi ama yinede dayanamadım eczaneden test aldım yuh diyeceksiniz biliyorum ama merak işte yaaa:roflol: idrarda çıkmasını beklemek komik oldu kanda bile çıkmama ihtimali varken ve çıkmadıda zaten
Sonuç olarak 15.güne kadar bekleyeceğima.s
dün gece rüyamda yine test yaptırdım ve pozitif çıktı yine ağladım mutlulukdan rüyamda
çıldırmaya az kaldı sizde anladınız değilmi?:roflol:

merhaba honey baby biliyorum çok heyecanlısın az kalmış biraz daha sabret.İNŞAALLAH olur dualarım sizlerle.Benimde yarın yumurta takibim var sabah gidip muayene olacağım.Daha sonrada aşılama herşeyin hayırlısı diyelim.İlk aşılamam çok heyecanlıyım.

Teşekkür ederim canım desteğin için senin aşılamanda hayırlı olsun öpüyorum:1hug:

slm kızlar hadi güzel haberlerinizi bekliyorum beklemek çok zor bilirim bende iki kere tüpbebek yaptırdım ilki tuttu ve düşük yaptım ikincisi tutmadı şuan beklemedeyim

mrb arkadaslar bende ılk mıcro tedavısı yaptırdım 21 mayısta bellı olacak bugun 4 gun oldu ama bende sankı hıc bısey yokmus gıbı bı duygu kapladı nedendır bılmıyorum ama ınsallah 21 mayısta pozıtıf sonucu alırım.belirti yasayan arkadaslarımız varmı bıde kacıncı gunden ıtıbaren belırtılerınız basladı merak edıyorum arkadaslar bu konuda yardımcı olabılırmısınız.

ecearada, canım sen aşılmamı yaptırmıştın herhangi bi belirti var mı

Arkadaşlar hepimiz aynı şeyleri soruyoruz ve hepimiz bir belirti olmamasından şikayetçiyizkafamçokkarıştı
Hatta neredeyse hepimiz rüyamızda test yaptıryoruz:roflol:sayfalara baktımda ondan anladım çok zor geçiyor en çokda ben zorlanıyorum gibi geliyor sabretmek konusunda a.s
Test yaptıran yokmu yaaa pozitif çıkan falan? bizede umut olsa birileri dimi ama:çok üzgünüm:

arkadaşlar bugün aşılamamın 14. günü test yapsam sonuç belli olur ama korkuyorum negatif olduğunu düşünüyorum hiç bi belirti yok

arkadaşlar bugün aşılamamın 14. günü test yapsam sonuç belli olur ama korkuyorum negatif olduğunu düşünüyorum hiç bi belirti yok

Canımcığım yaptırda öğren sonucunu belkide pozitifdir nerden biliyorsun yaaaklava:
Hadi bekliyoruz sevinç çığlıklarını:sm_cool:
Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin(amin)

mrb kızlar bende 2.mikromu Seyhan başkente yaptırıyorum ama bugün biraz kafam karıştı.İlk micromu özel adana ankara tüp bebekte yaptırmıştım.başlarken eşime ve bana 2 şer adet antibiyotik vermişlerdi.bi de her gün folik asit vermişlerdi.ordan aklımda kaldı.17 mayısta lucrine başlayacağım bu gün hastaneyi aradım.bana folbiol+azro tablet+neopenetran yazdırdı.çok kızgınım.daha önceden tecrübem olmasa demekki bunu atlayacaklardı.bide lucrine ilk denememde 10 ile başladım bunlar 20 ile başla dediler.20 ile başlayan varmı ??????????

yaa arlkadaşlar galiba hamileyimmmmmm az önce poliklinikte test yaptırdım sonuç pozitif dediler ama kan değeri yazmıyor sadace pozitifyazıyor bi yanlışlık yoktur değil mi

selam kıslar ben bugun uye oldum bırsey sormak ıstıyorum ben vajınusmusum 2 ay once aşılama yaptırdım tutmadı ve kıstler olustu çok moralım bozuldu şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum mümkünmü acaba özel sigortam var neler gerekli tüp bebek yaptırmak için

yaa arlkadaşlar galiba hamileyimmmmmm az önce poliklinikte test yaptırdım sonuç pozitif dediler ama kan değeri yazmıyor sadace pozitifyazıyor bi yanlışlık yoktur değil mi

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım bir melek poliklinikteki dr sormadın mı? hamileliğim kesinmi ?diye Bence hamişsin eğer öyleyse tebrikler...

doktora sordum bi yanlışlık olmazsonuç pozitif dedi ama ben evde kendim tekrar test yaptım negatif çıktı şuan da bi adet gecikmesi yok o yüzden negatif olabilir mi

canım niye negatif diye düşünüyorsun...doktor pozitif demiş yaaa...üstelikte kanda...

tebrikler...allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah....bence artık bunun tadını çıkar....darısı diğer bekleyenlerin başına inşallah....
yerimseniben

canım tabiki tüp bebk yaptırabilirsin...bence tedaylı bilgi alman için eşinle birlikte bir tüp bebek merkezine yada bir üniversite hastanesi gidin....detaylı bilgiyi alırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…