Aşılama yapan arkadaslar

Ya sizinde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ikinci tutar hepimizin ya forumda kiminle yazistiysam ilk aşılama olan kimsenin tutmadı ya ikinci hep birlikte tutar inşallah ya

Ya sizinde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ikinci tutar hepimizin ya forumda kiminle yazistiysam ilk aşılama olan kimsenin tutmadı ya ikinci hep birlikte tutar inşallah ya
Insallah bugün adet günümdü olmadım daha yarin sabaha oljrum heralde

Bende bugün sabah oldum çarşamba gideceğim doktora insallah 2.tutar yaa
Bende bugün gittim klomen başlıcam adetin 4.günü yine her zaman ki gibi haftaya salıya yeniden kontrol yumurtalıkların durumuna bakmak için inşallah arkadaşım ya inşallah tutar

Merhabalar nerde yaptırdınız acaba bende araştırma yapıyorum da İzmir için
Tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde aşılama yaptırdım izmir de, hic ucret ödemedim. Sadece ilaçlar, kadın doğum hastanesi zaten malum, baya da sistemler. Devlet düşünürseniz bi bakın derim

Tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde aşılama yaptırdım izmir de, hic ucret ödemedim. Sadece ilaçlar, kadın doğum hastanesi zaten malum, baya da sistemler. Devlet düşünürseniz bi bakın derim
Ben özelde yaptırıyorum suan ama sonuç negatif olursa devlete de bakarım bir Teşekkür ederim

Bende bugün gittim klomen başlıcam adetin 4.günü yine her zaman ki gibi haftaya salıya yeniden kontrol yumurtalıkların durumuna bakmak için inşallah arkadaşım ya inşallah tutar
Bak ben hayit otu da kullaniyorum aktardım almıştım gecen ay geçen ayda her sabah çay yapıp ictim ve adetim çok iyi oldu hicte agrim olmadı çok ağrılı gecerdi bu ay yine içiyorum sabah aksam sende kullanabilirsin Hamile kalmaya çok yardımcı bi ot

Y
Ya bitkisel şeyler beni korkutuyor fark etmeden dengemi bozarmiyim diye şimdiye kadar hep kullandım bu sefer kullanmamaya karar verdim inşallah sana faydası olur
Bende çatlatma iğnesi vurdum biraz önce cumartesi günü 2.asilamam olacak Rabbim nasip ederse siz hangi asamadasiniz

Ya
Bende dun doktora gittim dun igne vurunurum sanıyordum ama doktor 4 yumurtanın gelişmiş biraz daha buyusunler oyle vuralım dedi cumartesi tekrar bakalım dedi bakalım yarın bidaha bakacak yeterli büyüklüğü geldilerse yarin vurunurum.heralde ignemi pazartesi de asilama olur

Ya inşallah hayırlı haberler alırız bu sefer

Ya inşallah hayırlı haberler alırız bu sefer
Insallah canim ben bugün yine gittim yine tam büyümemiş dedi doktor pazartesi tekrar gidicem bu ay ugrastirdi beni yumurtaliklarim pazartesi de ona göre catlatma ignesi saati verecek inşallah tutar vallahi kandil günü sana da dua ettim rabbim bize saglikli evlatlar verir tez zamanda inşallah sen ne yaptın

Amin bende çok dua ettim Benimde bugün aşılamam oldu bakalım hayırlısı olsun inşallah

Amin bende çok dua ettim Benimde bugün aşılamam oldu bakalım hayırlısı olsun inşallah
Hadi hayırlısı inşallah mutlu haberleri aliriz ben yine kontrole geldim igne derse bu aksam igne vurunurum çarşamba asilama olur diye düşünüyorum bu ay çok yoruldum sürekli gel git

Hadi hayırlısı inşallah mutlu haberleri aliriz ben yine kontrole geldim igne derse bu aksam igne vurunurum çarşamba asilama olur diye düşünüyorum bu ay çok yoruldum sürekli gel git
Ya ne oldu gidip geldiniz mi

Ya ne oldu gidip geldiniz mi
Aynen gittim geldim ignemi yaptım kendim saat 18.00 de doktor yarin 12 de gelin dedi eşimden sperm alınsa 2 saat o sürse öğlen 2 gibi asilama olacak ama aklim karıştı igneden normalde 36 sonra saat asilama yapilir benimki 20 saat oluyor

Allah Allah evet öyle olur aslında ama belkide yumurtaların gerçekten çok olgunlasmisti çatlama evrenindeydi onyuzden gel demiş olabilir böyle düşünelim iyi düşünelim ki stressiz olsun güzelce olsun inşallah Rabbim nasip etsin sana banada daha bekleyen nice kadınlara inşallah
Kötü düşünme stres yapma arkadasim

Yaptirdim asilamami canim yaptırmadan önce muayene edermisiniz çatladı mi dedim bana da gösterdi catlamislar gerçekten.. asilamam oldu 20 dk yatıp kalktım ara ara sıvı geliyor ic çamaşırım hafif ıslanıyor ney acaba sende de oldu mu

Bende de kahverengi lekelenme olmuştu sadece 3gun oldu bugün 4.günüm ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…