Gördüm fakat cevap yazma yetkiniz yok dediHayırlısı olsun artık bende öyle diyorum . Umudunu kaybetme kendini iyi hisset inşallah olumludur sana özelden yazdım istanbuldayım anadolu yakasındaDevlet hastenesinde aşılamam oldu
Anladım canım senin test günün ne zamanGördüm fakat cevap yazma yetkiniz yok dedi
Benimde ikinci aşılamam tuttu. Aşılamanın 4.günü hafiften bel ağrım başladı ilk aşılamada da bel ağrım olduğu için önemsemedim. Daha sonra gün gün ağrının derecesi arttı. Anormal bir ağrıydı ayakta 1 dk duramıyordum. Normal doğum yaptım ilk doğumun başlangıcındaki gibiydi. Düşüklerimde oldu hiç böyle ağrım olmamıştı bu kadar şiddetli. Aşılamanın 11.günü sabah kan verdim 32.9 çıktı değer. Keseyi görmeye gittiğimizde 3 kese gördük fakat kızım sadece hayata tutundu şimdi 20+ 5 günlük hamileyim. Meme ağrısı uyku falan iğne etkisi oluyor. Umarım tedaviniz hayırlara vesile olur.Selam hanımlar sebepsiz infertilite denildi klomen kullandım cevap alamadım gonal f 75 iğne kullandım ve yumurta catlatma ignesi vuruldum aşılama yaptırdım. Sizlerden aşılama yapan var mı varsa tuttu mu . Nasıl geçti günleriniz
5 şubat test günüm ama 2 şubat regli olmam lazimAnladım canım senin test günün ne zaman
Amin inşallah tutar sizinde hayırlısı olsun rabbim kucağınıza versin . Inşallah sizde nerde yaptırdınızBenimde ikinci aşılamam tuttu. Aşılamanın 4.günü hafiften bel ağrım başladı ilk aşılamada da bel ağrım olduğu için önemsemedim. Daha sonra gün gün ağrının derecesi arttı. Anormal bir ağrıydı ayakta 1 dk duramıyordum. Normal doğum yaptım ilk doğumun başlangıcındaki gibiydi. Düşüklerimde oldu hiç böyle ağrım olmamıştı bu kadar şiddetli. Aşılamanın 11.günü sabah kan verdim 32.9 çıktı değer. Keseyi görmeye gittiğimizde 3 kese gördük fakat kızım sadece hayata tutundu şimdi 20+ 5 günlük hamileyim. Meme ağrısı uyku falan iğne etkisi oluyor. Umarım tedaviniz hayırlara vesile olur.
Hayırlısı olsunMerhaba benm menopur ignelerle yumurta takibim yapildi .. ilk asilamami 9 ocakta yapmistim malesef tutmadi ..simdi ikinciye basladik :/ ama ilkinde tutanlarda var . İgneler ya da asilamadan sonraki progestan olumsuz etkibyapmadi ben de
İnşallah pozitif olur5 şubat test günüm ama 2 şubat regli olmam lazim
Siz nerde yaptırdınız şehir dr. Ismi ben izmirde yaptirdimMerhaba benm menopur ignelerle yumurta takibim yapildi .. ilk asilamami 9 ocakta yapmistim malesef tutmadi ..simdi ikinciye basladik :/ ama ilkinde tutanlarda var . İgneler ya da asilamadan sonraki progestan olumsuz etkibyapmadi ben de
Trabzon Dr.Hasan tahsinSiz nerde yaptırdınız şehir dr. Ismi ben izmirde yaptirdim
Tuttu mu peki sıkntiniz neydi ??Siz nerde yaptırdınız şehir dr. Ismi ben izmirde yaptirdim
Ne bende nede eşim de sıkıntı yok sebepsiz olmuyor. 21.ocakta yaptım aşılama hep bir ümit vardı ıçimde bekliyorum artık karnım ağrıyor bacaklarım çok ağrıyor kasıklarım çekiliyor sanki adet olursun ya aynen öyle korkuyorum. Ağlamakta istemiyorumTuttu mu peki sıkntiniz neydi ??
Aaa aynı günler inşallah hayırlı haber alırız5 şubat test günüm ama 2 şubat regli olmam lazim
Canim hic stres yapma aglama da cunku biliyorsun %15 lik bir sans ama ikinizde de sknti yoksa asilamada tutma ihtimali cok daha yuksek :) benm sol tupum tamamen kapalinolmasada tikali sag tupum acik esimde varikosel ameliyati oldu ileri hizli harekrt yok yine de umit ediyoruz bakalm ikinci tedavimdeyim .. olmasa son care tup bebek Allah her isteyene nasip etsin insallah ...Ne bende nede eşim de sıkıntı yok sebepsiz olmuyor. 21.ocakta yaptım aşılama hep bir ümit vardı ıçimde bekliyorum artık karnım ağrıyor bacaklarım çok ağrıyor kasıklarım çekiliyor sanki adet olursun ya aynen öyle korkuyorum. Ağlamakta istemiyorum
Amin inşallah tutmuştur sizinde daha fazla uğraşmadan evlat sahibi oluruzCanim hic stres yapma aglama da cunku biliyorsun %15 lik bir sans ama ikinizde de sknti yoksa asilamada tutma ihtimali cok daha yuksek :) benm sol tupum tamamen kapalinolmasada tikali sag tupum acik esimde varikosel ameliyati oldu ileri hizli harekrt yok yine de umit ediyoruz bakalm ikinci tedavimdeyim .. olmasa son care tup bebek Allah her isteyene nasip etsin insallah ...
Amin canim cok sagol hepimiz insallaahAmin inşallah tutmuştur sizinde daha fazla uğraşmadan evlat sahibi oluruz
Bir arkadaş için lazım valla iyi olur dua ederim size . Sizin bebek var mı oldu muElimde gonalf var 2 3 sefer 75 Lil doz vurmustum ihtiyacı olan varsa yardımcı olabilirim malum biraz pahalı bir ilaç
Yok yumurtalarim ilaca karşı dirençli çıktı bırakmak zorunda kaldım özelden yazarsanız yardımcı olurumBir arkadaş için lazım valla iyi olur dua ederim size . Sizin bebek var mı oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?