Canım senin ilk asilaman miMerhaba bende ayın 11inde oldum aşılamami benim şuan öyle aşırı bir agrım sizim yok sadece evde bir tik hareket edince bel agrım oluyor çok nadir ara ara kaşık agrım oluyordu dün bugün oda yoktu açık kahverengi bir akintim var sadece çok tedirginim ya tutmazsa diye 2yillik evliyiz eşim askeri personel çok sık gorusemedik kasımdan beri doktor kontrolundeyiz ya tutmazsa diye çok korkuyorum
Sonucunu öğrendin mi sen canim kac kere asilama yaptirdinBenim sağ tarafta vardı ağrım ama ilk günlerde vardı sonra olmadı aşılama gününden sonra 11 .günde tekrar oldu . Hayırlısı olsun inşallah
Evet benim ilk aşılamamCanım senin ilk asilaman mi
Sonucunu öğrendin mi peki benimde ilk oldugu için merak ediyorum :)Evet benim ilk aşılamam
Bende senin gibi beklemedeyimSonucunu öğrendin mi peki benimde ilk oldugu için merak ediyorum :)
Bende 12.subatta oldumBende senin gibi beklemedeyimçünkü 11subatta yaptırdım daha 5gun oldu senin kaç gün oldu
Ben de progestan kullanıyorum ama ağızdan alıyorumBende 12.subatta oldumprogestan kullaniyorum fitil şeklinde her aksam sen birsey kullaniyormusun
Aramızda 1gun varmış burdan haberleşelim birlikteBende 12.subatta oldumprogestan kullaniyorum fitil şeklinde her aksam sen birsey kullaniyormusun
Hayırlı olsun canım inşallah sende en kısa zamanda yavruna kavuşursunCanım gozun aydin :) ya bende cuma asilama oldum cumartesi gecesi hapsirdigimda sağda 2 yumurtam solda 1 yumurtam gelismisti sag tarafim baskın olmak üzere aşırı derce de agri girdi 2-3 dk sürdü gecti nedendir sende de oldu mu böyle bisey
Sende asilama yaptırdın mı canımHayırlı olsun canım inşallah sende en kısa zamanda yavruna kavuşursunAşılama oldun iğne etkisi geçmiyor belki diğer gelişmekte olan yumurtaların gelişiyordur o yüzden doktorlar aşılamadan sonra beni destekleyin diyor.
Aynen canım tamamdirAramızda 1gun varmış burdan haberleşelim birlikte
Ya inşallah ya dualarıma senide ekleyeceğim ismin nur sanırsam isimle dua edelim birbirimize benim ismimde Rabia inşallah hayırlı haberler veririz birbirimizeAynen canım tamamdirinsallah Hamile.kaliriz da birdaha aşılamaya gerek kalmaz belirtilerimiz olursa yazalım birbirimize bakalım neler olacak
Evet ben ilk aşılama oldu . Ve sonuç pozitif 6 haftalik oldum Allahın izniyleSonucunu öğrendin mi sen canim kac kere asilama yaptirdin
EvetCanım senin ilk asilaman mi
Insallah canim ederim tabiYa inşallah ya dualarıma senide ekleyeceğim ismin nur sanırsam isimle dua edelim birbirimize benim ismimde Rabia inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Allahim insallah saglikli şekilde kucağına almayı nasip ederEvet ben ilk aşılama oldu . Ve sonuç pozitif 6 haftalik oldum Allahın izniylesenin için de inşallah iyi olur Allahın izniyle
Canimm bi belirtin fln var mi ben günde 1 defa progestan kullaniyorum fitil olarak bugün hafif bas donmem var 6.gunum ilaçtan mi bilmiyorumYa inşallah ya dualarıma senide ekleyeceğim ismin nur sanırsam isimle dua edelim birbirimize benim ismimde Rabia inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Aynı şekilde ilacı kullanınca oluyor 1saat sonra ama ben ağızdan alıyorum gün icindede hafif hafif yokluyorCanimm bi belirtin fln var mi ben günde 1 defa progestan kullaniyorum fitil olarak bugün hafif bas donmem var 6.gunum ilaçtan mi bilmiyorum
Aynen karnimda sancilarda başladı çok hafif hafif sende bisey var miAynı şekilde ilacı kullanınca oluyor 1saat sonra ama ben ağızdan alıyorum gün icindede hafif hafif yokluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?