Aşılama yapan arkadaslar

Canım senin ilk asilaman mi

Hayırlı olsun canım inşallah sende en kısa zamanda yavruna kavuşursun Aşılama oldun iğne etkisi geçmiyor belki diğer gelişmekte olan yumurtaların gelişiyordur o yüzden doktorlar aşılamadan sonra beni destekleyin diyor.

Sende asilama yaptırdın mı canım

Aynen canım tamamdir insallah Hamile.kaliriz da birdaha aşılamaya gerek kalmaz belirtilerimiz olursa yazalım birbirimize bakalım neler olacak
Ya inşallah ya dualarıma senide ekleyeceğim ismin nur sanırsam isimle dua edelim birbirimize benim ismimde Rabia inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize

Ya inşallah ya dualarıma senide ekleyeceğim ismin nur sanırsam isimle dua edelim birbirimize benim ismimde Rabia inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Insallah canim ederim tabi Allah kimsenin kucağını boş birakmasin aslında aysenur adım kisa olsun diye buraya oyle yazdım

Evet ben ilk aşılama oldu . Ve sonuç pozitif 6 haftalik oldum Allahın izniyle senin için de inşallah iyi olur Allahın izniyle
Allahim insallah saglikli şekilde kucağına almayı nasip eder bana da dua et hamilelerin dualari kabul olurmuş belirtin varmıydi ne zaman başladı

Canimm bi belirtin fln var mi ben günde 1 defa progestan kullaniyorum fitil olarak bugün hafif bas donmem var 6.gunum ilaçtan mi bilmiyorum

Canimm bi belirtin fln var mi ben günde 1 defa progestan kullaniyorum fitil olarak bugün hafif bas donmem var 6.gunum ilaçtan mi bilmiyorum
Aynı şekilde ilacı kullanınca oluyor 1saat sonra ama ben ağızdan alıyorum gün icindede hafif hafif yokluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…