- 4 Mayıs 2020
- 1.703
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.956
- 133
- 26
Bana yaramadı bari birinin anne olmasına vesile olalım 2 3 falan vurdum iğneyi 75 doz şeklinde ennazindan 2.igneye bunkadar para vermek zorunda kalmazsınız dünya para çünküYok yumurtalarim ilaca karşı dirençli çıktı bırakmak zorunda kaldım özelden yazarsanız yardımcı olurum
Sonucunuz belli olmuştur nedir acabaTesti ne zaman Yapican benim belim kırıldı resmen
Benim sonuç pozitif 667 kan sonuç yarın dr. Nöbetçi tekrar kan ultrason bakcakSonucunuz belli olmuştur nedir acaba
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla alın inşallah.tavsiyeleriniz var mı bende basliyacagim ilk olacak hiç bir şey bilmiyorumBenim sonuç pozitif 667 kan sonuç yarın dr. Nöbetçi tekrar kan ultrason bakcak
İlk asılamanız mıBenim sonuç pozitif 667 kan sonuç yarın dr. Nöbetçi tekrar kan ultrason bakcak
Evet ilk aşılamaİlk asılamanız mı
Aşılama mı yapicaksinizHayırlı uğurlu olsun sağlıcakla alın inşallah.tavsiyeleriniz var mı bende basliyacagim ilk olacak hiç bir şey bilmiyorum
Ben aşılama sonrası 5. gün ev işi yaptım ve kesinlikle tavsiyem yeme içme enbiryo rahme yerleşmesi için muz badem incir brokoli ton balığı elma somon balığı et bunları çok tükettim. Ve bol bol dua ettim .Aşılama mı yapicaksiniz
Belirtileriniz var mıydıEvet ilk aşılama
Bunların hepsini tam 1 yıldır yapıyorum beslenmeme özellik o kadar çok dikkat ediyorum duam eksik o zmanBen aşılama sonrası 5. gün ev işi yaptım ve kesinlikle tavsiyem yeme içme enbiryo rahme yerleşmesi için muz badem incir brokoli ton balığı elma somon balığı et bunları çok tükettim. Ve bol bol dua ettim .
Belirtileriniz var mıydi
Kasık batmanlarim çok ciddi vardı hep sağ tarafim da ağrı vardı ama öyle adet ağrısı gibi olduğu için ayırt etmedim artik çok susadım ve çok idrara çıktım hatta 2 gece hep ev gitmekten uyuyamadım artık ev de uyucam dedim saçım avuç avuç dökülüyordu test yaptım net değildi kan testi verdim 2 güne çıkar dedi sağlık ocağı dönüşte evde yaptım siliktiBelirtileriniz var mıydı
Dr. Iyimi onuda çok iyi araştır sakin umudunu yetirme zaman lazımdır folikasit kullan yumurta takibiyap herşey Allahtan ben allaha bıraktım veren o alan o dedim aşılama olduğu gün bile doğum katında yeni doğan bebekleri gördüm o psikoloji ile girdim şükür allah nasip ettiBunların hepsini tam 1 yıldır yapıyorum beslenmeme özellik o kadar çok dikkat ediyorum duam eksik o zman
Canım gozun aydin :) ya bende cuma asilama oldum cumartesi gecesi hapsirdigimda sağda 2 yumurtam solda 1 yumurtam gelismisti sag tarafim baskın olmak üzere aşırı derce de agri girdi 2-3 dk sürdü gecti nedendir sende de oldu mu böyle biseyBenimde ikinci aşılamam tuttu. Aşılamanın 4.günü hafiften bel ağrım başladı ilk aşılamada da bel ağrım olduğu için önemsemedim. Daha sonra gün gün ağrının derecesi arttı. Anormal bir ağrıydı ayakta 1 dk duramıyordum. Normal doğum yaptım ilk doğumun başlangıcındaki gibiydi. Düşüklerimde oldu hiç böyle ağrım olmamıştı bu kadar şiddetli. Aşılamanın 11.günü sabah kan verdim 32.9 çıktı değer. Keseyi görmeye gittiğimizde 3 kese gördük fakat kızım sadece hayata tutundu şimdi 20+ 5 günlük hamileyim. Meme ağrısı uyku falan iğne etkisi oluyor. Umarım tedaviniz hayırlara vesile olur.
Canım gozun aydin bende cuma günü ilk asilamami oldum sagda 2 solda 1 yumurtam gelismisti özellikle sag tarafta cumartesi günü agri hissediyorum hapsirdim çok fena agri girdi sonra geçti sende de böyle şeyler oldu muKasık batmanlarim çok ciddi vardı hep sağ tarafim da ağrı vardı ama öyle adet ağrısı gibi olduğu için ayırt etmedim artik çok susadım ve çok idrara çıktım hatta 2 gece hep ev gitmekten uyuyamadım artık ev de uyucam dedim saçım avuç avuç dökülüyordu test yaptım net değildi kan testi verdim 2 güne çıkar dedi sağlık ocağı dönüşte evde yaptım silikti
Benim sağ tarafta vardı ağrım ama ilk günlerde vardı sonra olmadı aşılama gününden sonra 11 .günde tekrar oldu . Hayırlısı olsun inşallahCanım gozun aydin bende cuma günü ilk asilamami oldum sagda 2 solda 1 yumurtam gelismisti özellikle sag tarafta cumartesi günü agri hissediyorum hapsirdim çok fena agri girdi sonra geçti sende de böyle şeyler oldu mu
Progestan verdi mi doktorun Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden ben çok dua ettim açıkçası hiç umudum yoktu aşılama oldu bir daha biz birlikte olmadık eşim çok korkuyordu yani sadece o aşılama dahası yok . Çok hareket etme yorma kendini ve eşini n sprem sayısı önemli balık ye somon balığı muz avakado brokoli çok tüketMerhaba bende ayın 11inde oldum aşılamami benim şuan öyle aşırı bir agrım sizim yok sadece evde bir tik hareket edince bel agrım oluyor çok nadir ara ara kaşık agrım oluyordu dün bugün oda yoktu açık kahverengi bir akintim var sadece çok tedirginim ya tutmazsa diye 2yillik evliyiz eşim askeri personel çok sık gorusemedik kasımdan beri doktor kontrolundeyiz ya tutmazsa diye çok korkuyorum
Progestan 200mg kullanıyorum evet dua etmekten başka bir çare yok sanırım Hz. Zekeriyyann duası var netten araştırıp okuyabilirsiniz bende onu okuyorumProgestan verdi mi doktorun Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden ben çok dua ettim açıkçası hiç umudum yoktu aşılama oldu bir daha biz birlikte olmadık eşim çok korkuyordu yani sadece o aşılama dahası yok . Çok hareket etme yorma kendini ve eşini n sprem sayısı önemli balık ye somon balığı muz avakado brokoli çok tüket
Hayırlısı olsun inşallahProgestan 200mg kullanıyorum evet dua etmekten başka bir çare yok sanırım Hz. Zekeriyyann duası var netten araştırıp okuyabilirsiniz bende onu okuyorum
Aşılamanın sonrası gün aşırı ilişki önerdi bize doktor
Yani yatıyorum aslında çok fazla hareket etmiyorum eşimin sper sayısı da gayet iyiydi bekliyoruz bakalım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inşallah
Birde kuru incir yiyiyorum hergun yumurtalıkların çok faydası oldu kurunu yapmadım prolaktin yüksekliği yapıyor diye sadece günde bir tane kuru incir tukettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?