Aşılama yapan arkadaslar

Aynen karnimda sancilarda başladı çok hafif hafif sende bisey var mi
Ya karın agrım değilde hafif hafif kasik ağrılarım var böyle yokluyor arada regl olunca bırakılıyor sanırsam araştırmıştım ben

Benimde solda ara sıra işte bilmiyorum hiç gebe gibide hissetmiyorum hissedilir mi onuda bilmiyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah arkadasim
Benimde kasık ağrım ara ara geliyor genelde sagda hafif bıçak batmalari gibi

Benimde solda ara sıra işte bilmiyorum hiç gebe gibide hissetmiyorum hissedilir mi onuda bilmiyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah arkadasim
Daha erken simdi öyle hissetmeyiz insallah olusmjslardir da bizi mutlu ederler yerleşme kanamasi görülebilirmis bu günlerde bakalım

Daha erken simdi öyle hissetmeyiz insallah olusmjslardir da bizi mutlu ederler yerleşme kanamasi görülebilirmis bu günlerde bakalım
Çok takılma yerleşme kanamasına her kadında gözükmüyor stres etme yani onu evet hayırlısı olsun bakalaim

Çok takılma yerleşme kanamasına her kadında gözükmüyor stres etme yani onu evet hayırlısı olsun bakalaim
Bende 4 ay önce oldu biliyormusun tam ilişkinin 9.gunu dedikleri şekilde rengi fln bir gün oldu bitti 1 hafta sonra da adet oldum o günlerde hiç onemsememistim çok yormustum kendimi

Bende 4 ay önce oldu biliyormusun tam ilişkinin 9.gunu dedikleri şekilde rengi fln bir gün oldu bitti 1 hafta sonra da adet oldum o günlerde hiç onemsememistim çok yormustum kendimi
Ya gerçekten mi
Şimdi nasılsınız var mı bir değişiklik şikâyetlerinizde

Ya inşallah hamilelik akıntısıdır genelde beyaz krema şeklinde olurmuş araştırmalarıma göre
Fitilden de olabilir diye düşündüm ama bi gün oncesi fitil koymamistim o yüzden ya fitilden ya da belirti insallah belirtidir☺☺

Canım nasılsın aynı gün aşılama olmuştuk belirtin filanı var mı

Canım nasılsın aynı gün aşılama olmuştuk belirtin filanı var mı
Hamd olsun bugün yürüyüş yaptım çok fazla bel agrım oldu hatta bobregime vurdu böyle üşüttüm heralde onun haricinde hiçbirşey yok sanırsam tutmadı ya
Sen nasilsin iyi misin var mı ekstra bir belirtin

Canım ben de test yaptım negatif sanırım ama ilacı bırakmak için test verdim şimdi kan testi ona göre ilacı bırakacağım adet olayım bari

Canım az önce kan verdim ve negatif.. hayırlısı artık diğer aya kaldı umutlar

Canım az önce kan verdim ve negatif.. hayırlısı artık diğer aya kaldı umutlar
Ya gerçekten mi çok dua etmiştim sizlere Vardır her serde bir hayır Rabbim doğru zamanı bekletiyor diyelim bende test vermeye o kadar çok korkuyorum ki negatif gorucem diye cesaret edemiyorum

Ya gerçekten mi çok dua etmiştim sizlere Vardır her serde bir hayır Rabbim doğru zamanı bekletiyor diyelim bende test vermeye o kadar çok korkuyorum ki negatif gorucem diye cesaret edemiyorum
Korkma inşallah pozitiftir, güzel düşün kuzum Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin ve ben inanıyorum dua da ettim pozitif olacak sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…