Progestan ne kadar kullanılıyor doktor sana soyledj mi ben sormayi unuttumAynı şekilde ilacı kullanınca oluyor 1saat sonra ama ben ağızdan alıyorum gün icindede hafif hafif yokluyor
Ya karın agrım değilde hafif hafif kasik ağrılarım var böyle yokluyor arada regl olunca bırakılıyor sanırsam araştırmıştım benAynen karnimda sancilarda başladı çok hafif hafif sende bisey var mi
Benimde kasık ağrım ara ara geliyor genelde sagda hafif bıçak batmalari gibiYa karın agrım değilde hafif hafif kasik ağrılarım var böyle yokluyor arada regl olunca bırakılıyor sanırsam araştırmıştım ben
Benimde kasık ağrım ara ara geliyor genelde sagda hafif bıçak batmalari gibi
Daha erken simdi öyle hissetmeyiz insallah olusmjslardir da bizi mutlu ederler yerleşme kanamasi görülebilirmis bu günlerde bakalımBenimde solda ara sıra işte bilmiyorum hiç gebe gibide hissetmiyorum hissedilir mi onuda bilmiyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah arkadasim
Çok takılma yerleşme kanamasına her kadında gözükmüyor stres etme yani onu evet hayırlısı olsun bakalaimDaha erken simdi öyle hissetmeyiz insallah olusmjslardir da bizi mutlu ederler yerleşme kanamasi görülebilirmis bu günlerde bakalım
Bende 4 ay önce oldu biliyormusun tam ilişkinin 9.gunu dedikleri şekilde rengi fln bir gün oldu bitti 1 hafta sonra da adet oldum o günlerde hiç onemsememistim çok yormustum kendimiÇok takılma yerleşme kanamasına her kadında gözükmüyor stres etme yani onu evet hayırlısı olsun bakalaim
Ya gerçekten miBende 4 ay önce oldu biliyormusun tam ilişkinin 9.gunu dedikleri şekilde rengi fln bir gün oldu bitti 1 hafta sonra da adet oldum o günlerde hiç onemsememistim çok yormustum kendimi
Oyle kanama görmedim ama dun fitil kullanmadim bugün sabah kalktığımda beyaz kati bir akintim geldiYa gerçekten mi
Şimdi nasılsınız var mı bir değişiklik şikâyetlerinizde
Ya inşallah hamilelik akıntısıdır genelde beyaz krema şeklinde olurmuş araştırmalarıma göreOyle kanama görmedim ama dun fitil kullanmadim bugün sabah kalktığımda beyaz kati bir akintim geldi
Fitilden de olabilir diye düşündüm ama bi gün oncesi fitil koymamistim o yüzden ya fitilden ya da belirti insallah belirtidir☺☺Ya inşallah hamilelik akıntısıdır genelde beyaz krema şeklinde olurmuş araştırmalarıma göre
Canım nasılsın aynı gün aşılama olmuştukMerhaba bende ayın 11inde oldum aşılamami benim şuan öyle aşırı bir agrım sizim yok sadece evde bir tik hareket edince bel agrım oluyor çok nadir ara ara kaşık agrım oluyordu dün bugün oda yoktu açık kahverengi bir akintim var sadece çok tedirginim ya tutmazsa diye 2yillik evliyiz eşim askeri personel çok sık gorusemedik kasımdan beri doktor kontrolundeyiz ya tutmazsa diye çok korkuyorum
Hamd olsun bugün yürüyüş yaptım çok fazla bel agrım oldu hatta bobregime vurdu böyle üşüttüm heralde onun haricinde hiçbirşey yok sanırsam tutmadı yaCanım nasılsın aynı gün aşılama olmuştukbelirtin filanı var mı
Canım ben de test yaptım negatif sanırım ama ilacı bırakmak için test verdim şimdi kan testi ona göre ilacı bırakacağım adet olayım bariHamd olsun bugün yürüyüş yaptım çok fazla bel agrım oldu hatta bobregime vurdu böyle üşüttüm heralde onun haricinde hiçbirşey yok sanırsam tutmadı ya
Sen nasilsin iyi misin var mı ekstra bir belirtin
Canım az önce kan verdim ve negatif.. hayırlısı artık diğer aya kaldı umutlarHamd olsun bugün yürüyüş yaptım çok fazla bel agrım oldu hatta bobregime vurdu böyle üşüttüm heralde onun haricinde hiçbirşey yok sanırsam tutmadı ya
Sen nasilsin iyi misin var mı ekstra bir belirtin
Cano kanamam farklı yarın kan vercem içime sinmediCanım az önce kan verdim ve negatif.. hayırlısı artık diğer aya kaldı umutlar
Ya gerçekten mi çok dua etmiştim sizlere Vardır her serde bir hayır Rabbim doğru zamanı bekletiyor diyelim bende test vermeye o kadar çok korkuyorum ki negatif gorucem diye cesaret edemiyorumCanım az önce kan verdim ve negatif.. hayırlısı artık diğer aya kaldı umutlar
Hadi inşallah vardır da yüzümüz senden yana Güler bebeğim ya, haber ver merak ederim benCano kanamam farklı yarın kan vercem içime sinmedi
Korkma inşallah pozitiftir, güzel düşün kuzumYa gerçekten mi çok dua etmiştim sizlere Vardır her serde bir hayır Rabbim doğru zamanı bekletiyor diyelim bende test vermeye o kadar çok korkuyorum ki negatif gorucem diye cesaret edemiyorum
Inşallah arkadaşım Allah razı olsunKorkma inşallah pozitiftir, güzel düşün kuzumRabbim en hayırlı zamanda nasip etsin ve ben inanıyorum dua da ettim pozitif olacak sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?