Aşılama yapıldı

Ozgulgdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
766
419
53
34
Merhaba arkadaşlar bugün aşılama yaptırdım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı önerileriniz nelerdir?

Merhaba bende 3. Yü yaptırdım pazartesi günü .şimdi beklemedeyim . Aklıma geldikçe kabak çekirdeği yiyorum . Bi de eğer doktorun ilaç verdiyse hep aynı saatte kullanmaya dikkat et .ilişki günlerini (gün aşırı) değerlendir. Bol bol su iç . İlk ikisinde de bol bol yatmıştım her şey yemiştim ama şimdi sadece ilk gün yattım işte çalışıyorum 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Bakalım sonuç ne olacak. Diyeceğim o ki eğer tutunacağı varsa sen ne yaparsan yap tutunur yok eğer tutunmayacaksa 7/24 yat yine de tutunmaz. Allah ım hepimize hayırlısını versin

Merhaba arkadaşlar bugün aşılama yaptırdım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı önerileriniz nelerdir?
İnşallah pozitifi görürsünüz Rabbim size bebek sahibi olmayı nasip eder

Ben aşılama yaptırmadım ama bence aşılamanın da normalden bir farkı yok yol farklı sadece.. Kendinizi strese sokmamanız yeterli bence..Çok ağır iş tabi ki yapmayın ama çok da aman aman yatayım elimi birşeye sürmeyeyim fikri ne kadar doğru bilemiyorum.. Kendinizi hasta gibi hissettirecek birşey yapmayın.. Oturun hayaller kurun, güzel düşünün, mutlu olun ne kadar olumlu olursanız o size olumlu olarak geri dönecek inşallah..

Canım benim inşallah sende pozitifi görürsün.. Rabbim sana da nasip eder inşallah çok doğru söylemişsin Allah verecekse onu her türlü veriyor nasip ettiyse de yaşatıyor sağ salim doğuyor.. İnşallah sizlere de tutunur bebekleriniz..

Hayırlısıyla inş tutar kabak çekirdeği iyi mi geliyor ? Ben de de sancı oluyor nedense.

İnşallah Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın.

Ne kdr iyi geldniz bana bir bilseniz bnde ikci asılamam bnde tekstilde calısıyorm ertesi gnü gelmesemydm dye çok düşündm ama smdi dha iyiyim yorumunuzu okuyınca

Bnde de asılamadn snra lekelendm ama içeri ittiğini degdirdi bana braz ondan oldu sanıyorm

Bilmiyorum ki benden sorun olmadı o tarz. Şuan da çok az az oluyor. Ama müthiş bel ağrısı var bende. Siz de de var mı ?
Yok cnm bel ağrm fln asılamadn snraki ilk lavaboya gittiğimde gelmişti hafif leke seklinde yani persembe öğlen bir de dün öğlen cuma gnü yani gittim lavaboya bir de aksam eve gidince gitmiştm altı gbi ne olur ne olmaz dye pecete koymştm ona bir karısı aşkın şekelenmişim ama ikisinib arasında nerdeyse bir gün giç bsey yoktu

Ben çok su içiyorum gün içerisinde de aşırı WC gidiyorum valla bekliyoruz günler geçiyorum bazen karnımı sevip tutması için çok dua ediyorum.

Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar ama çok kararsızım özelde istanbuldan aşılama yaptıran varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…