İnşallah pozitifi görürsünüz Rabbim size bebek sahibi olmayı nasip ederMerhaba arkadaşlar bugün aşılama yaptırdım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı önerileriniz nelerdir?
Canım benim inşallah sende pozitifi görürsün.. Rabbim sana da nasip eder inşallahMerhaba bende 3. Yü yaptırdım pazartesi günü .şimdi beklemedeyim . Aklıma geldikçe kabak çekirdeği yiyorum . Bi de eğer doktorun ilaç verdiyse hep aynı saatte kullanmaya dikkat et .ilişki günlerini (gün aşırı) değerlendir. Bol bol su iç . İlk ikisinde de bol bol yatmıştım her şey yemiştim ama şimdi sadece ilk gün yattım işte çalışıyorum 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Bakalım sonuç ne olacak. Diyeceğim o ki eğer tutunacağı varsa sen ne yaparsan yap tutunur yok eğer tutunmayacaksa 7/24 yat yine de tutunmaz. Allah ım hepimize hayırlısını versin
Hayırlısıyla inş tutarMerhaba bende 3. Yü yaptırdım pazartesi günü .şimdi beklemedeyim . Aklıma geldikçe kabak çekirdeği yiyorum . Bi de eğer doktorun ilaç verdiyse hep aynı saatte kullanmaya dikkat et .ilişki günlerini (gün aşırı) değerlendir. Bol bol su iç . İlk ikisinde de bol bol yatmıştım her şey yemiştim ama şimdi sadece ilk gün yattım işte çalışıyorum 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Bakalım sonuç ne olacak. Diyeceğim o ki eğer tutunacağı varsa sen ne yaparsan yap tutunur yok eğer tutunmayacaksa 7/24 yat yine de tutunmaz. Allah ım hepimize hayırlısını versin
Canım benim inşallah sende pozitifi görürsün.. Rabbim sana da nasip eder inşallahçok doğru söylemişsin Allah verecekse onu her türlü veriyor nasip ettiyse de yaşatıyor sağ salim doğuyor.. İnşallah sizlere de tutunur bebekleriniz..
Merhaba ben de Pazartesi günü aşılama yaptırıyorum sancılı bi işlem miMerhaba arkadaşlar bugün aşılama yaptırdım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı önerileriniz nelerdir?
Bnmde dün yapıldıMerhaba arkadaşlar bugün aşılama yaptırdım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı önerileriniz nelerdir?
Ne kdr iyi geldniz bana bir bilseniz bnde ikci asılamam bnde tekstilde calısıyorm ertesi gnü gelmesemydm dye çok düşündm ama smdi dha iyiyim yorumunuzu okuyıncaMerhaba bende 3. Yü yaptırdım pazartesi günü .şimdi beklemedeyim . Aklıma geldikçe kabak çekirdeği yiyorum . Bi de eğer doktorun ilaç verdiyse hep aynı saatte kullanmaya dikkat et .ilişki günlerini (gün aşırı) değerlendir. Bol bol su iç . İlk ikisinde de bol bol yatmıştım her şey yemiştim ama şimdi sadece ilk gün yattım işte çalışıyorum 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Bakalım sonuç ne olacak. Diyeceğim o ki eğer tutunacağı varsa sen ne yaparsan yap tutunur yok eğer tutunmayacaksa 7/24 yat yine de tutunmaz. Allah ım hepimize hayırlısını versin
2 Dk sürmüyor işlem. Ağrı sancı hiç olmuyorMerhaba ben de Pazartesi günü aşılama yaptırıyorum sancılı bi işlem mi
Bnmde dün yapıldı
sonuçlarımızı yazarızBnmde dün yapıldıbenim lekelenmem oldu ilk gün ve şuan bel ağrısı var. Sizde durum nedir
Bilmiyorum ki benden sorun olmadı o tarz. Şuan da çok az az oluyor. Ama müthiş bel ağrısı var bende. Siz de de var mı ?Bnde de asılamadn snra lekelendm ama içeri ittiğini degdirdi bana braz ondan oldu sanıyorm
Yok cnm bel ağrm fln asılamadn snraki ilk lavaboya gittiğimde gelmişti hafif leke seklinde yani persembe öğlen bir de dün öğlen cuma gnü yani gittim lavaboya bir de aksam eve gidince gitmiştm altı gbi ne olur ne olmaz dye pecete koymştm ona bir karısı aşkın şekelenmişim ama ikisinib arasında nerdeyse bir gün giç bsey yoktuBilmiyorum ki benden sorun olmadı o tarz. Şuan da çok az az oluyor. Ama müthiş bel ağrısı var bende. Siz de de var mı ?
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız2 Dk sürmüyor işlem. Ağrı sancı hiç olmuyorinş hayırlısı olur hakkımız da.
Ben çok su içiyorum gün içerisinde de aşırı WC gidiyorumYok cnm bel ağrm fln asılamadn snraki ilk lavaboya gittiğimde gelmişti hafif leke seklinde yani persembe öğlen bir de dün öğlen cuma gnü yani gittim lavaboya bir de aksam eve gidince gitmiştm altı gbi ne olur ne olmaz dye pecete koymştm ona bir karısı aşkın şekelenmişim ama ikisinib arasında nerdeyse bir gün giç bsey yoktu
Bize de haber verirsinizÇok teşekkür ederim içimi rahatlattınızinşallah hepimiz için hayırlısı olsun
Tamamdır sizin de güzel haberlerinizi bekliyoruzBize de haber verirsinizamin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?