Anladım canım hayırlısı allahtan tabi. İnş dualarımızın karşılığını verir rabbim.Cm aslnda gep olur diye bekledk snra doktra gidelm Gittik sonra hormon testi de aradan zaman geçsin de derken tam bir şeylere başlayacağız il değiştirmek zorunda kaldık eşimin işi için daha sonra burada tekrardan hormon testi bilmem ne falan diye başladık sonra araya Pandemi girdi neyse ben bu arada rahim filmi çekildim temiz çıktı hormonlar temiz çıktı sonra burada özel bir hastanede matısta Klomen ve çatlatma iğnesi denedik sonra ertesi ayilk aşılamam yapıldı Sonra biraz bekle dediler hatta aşılamaya gerek yok en iyisi tüp bebek yapın dediler sonra özele gitmeye paramız yetmedi devlet Hastanesi'ne gittik Temmuzdan beri yine oralarda kan ver kanvar en son tam bir şeylere başlayacağız dedik ikinci işlem olmadan tüp bebek geçiyormiyormuş onu yaptık şimdi de Biray bekleyelim tip için diyorlar
Hepimizin insallahAnladım canım hayırlısı allahtan tabi. İnş dualarımızın karşılığını verir rabbim.
Maalesef yine olmadı canım hastalandımCanım sonuç nedir test yaptın mı ?
Hayırlısı olsun benim de tutmadıMaalesef yine olmadı canım hastalandım
Hayırlısı olsun benim de tutmadı
Öyle tabigecmş olsn
ne yapalm önümüze bakıca artık
Öyle canımgecmş olsn
ne yapalm önümüze bakıca artık
Yaa regl bitti 4 gün sürdü iki ondan beridir akntım oluyo böyle soluk pembemsi bitmiyo gecmiyo ne yapsm acabaÖyle canım
İstersen biraz daha bekle geçmezse dr gidersinYaa regl bitti 4 gün sürdü iki ondan beridir akntım oluyo böyle soluk pembemsi bitmiyo gecmiyo ne yapsm acaba
Hala gecmedi evde gebelk testi yaptm o da negatf cıktı nedn böyle oluyo anlamadmİstersen biraz daha bekle geçmezse dr gidersin
Git istersen bi dr en azından şüphen ortadan kalkar haber ver cnmHala gecmedi evde gebelk testi yaptm o da negatf cıktı nedn böyle oluyo anlamadm
Gecti bakalm zaten muayne olmştm iknci gnü yaaGit istersen bi dr en azından şüphen ortadan kalkar haber ver cnm
Ben de yarın süt maydonoz kürüne başlıyorum 3 gün yapıcamGecti bakalm zaten muayne olmştm iknci gnü yaa
Nede o ne zmn baslıyosun yani adettn snra mı yumurtlama zamanı mıBen de yarın süt maydonoz kürüne başlıyorum 3 gün yapıcam
Adetten sonra yapıyorsun 6 kere yumurtlama dönemine rast geliyor zaten canımNede o ne zmn baslıyosun yani adettn snra mı yumurtlama zamanı mı
Çokmş yaaAdetten sonra yapıyorsun 6 kere yumurtlama dönemine rast geliyor zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?