Aşılama yapıldı

Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar ama çok kararsızım özelde istanbuldan aşılama yaptıran varmı
Amin hepimizin Ben fakülte hastanesin dr yaptırdım özeller 5000₺ ye kadar çıkıyor. Dr verdiği ilaçlara bağlı o da.

Amin hepimizin Ben fakülte hastanesin dr yaptırdım özeller 5000₺ ye kadar çıkıyor. Dr verdiği ilaçlara bağlı o da.
Bnde ankara cebeci hastanesinde yaptırdm biraz fazla git gel yaptm ama asılamaya para vermedik ilaçlara da %30 nu verdk rapor cıktı

LEKElenmeniz kaçıncı gün başladı ve sonucu öğrendiniz mi
Ve kabak çekirdeği ne için

Asılamamız aybıngün olmştu belirtilerde aynı iki hün lekelenmem oldu bekliyorum smdi heycnla
Yaaa ne tesadüf bir şey sorucam size ben 2 dir sabah uyandığım da idrar kaçırdığımı fark ettim siz de de oldu mu ? Doktor fitil gibi bir ilaç verdi mi size

Kızlar benimde 11. Günüm 4 kasımda oldu aşılama dün gece hafif bir leke geldi regl mi başlıyor yerleşme mi bilemedim

Kızlar benimde 11. Günüm 4 kasımda oldu aşılama dün gece hafif bir leke geldi regl mi başlıyor yerleşme mi bilemedim
Hadi yaa bak smdi bn bile kararsız kaldm ama asılsma yapıldıktan snra 11 gün gecti yerleşme için gec bi zaman degil mi ? Dicem gec döllenme diye bişi var ayy bilemedm

Hadi yaa bak smdi bn bile kararsız kaldm ama asılsma yapıldıktan snra 11 gün gecti yerleşme için gec bi zaman degil mi ? Dicem gec döllenme diye bişi var ayy bilemedm
Yerleşme için geç bir dönem olacağını düşünüyorum. Allah kucağımızı boş bırakmasın

Yerl
Yerleşme kanaması regl günü yada yakın tarihte olur malum döllenme yumurtalıkta gerçekleşiyor embiryonun rahme yerleşmesi on gün civarını buluyor

10 gün bitti ama hiç bir belirtm yok sanrm bu aslama da olmadı
Benim 11. Günüm idrar kaçırıyorum yine 3. Kez oldu bugün kaçırdığım. Bel ağrım da azaldı eskisi gibi aşırı ağırmıyor.çok merak ediyorum ben de allahtan Ümit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…