Amin hepimizinAllah hepinizin gönlüne göre versin inşallah bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlar ama çok kararsızım özelde istanbuldan aşılama yaptıran varmı
Bnde ankara cebeci hastanesinde yaptırdm biraz fazla git gel yaptm ama asılamaya para vermedik ilaçlara da %30 nu verdk rapor cıktıAmin hepimizinBen fakülte hastanesin dr yaptırdım özeller 5000₺ ye kadar çıkıyor. Dr verdiği ilaçlara bağlı o da.
Ne güzel ben de1 ilaç 2 iğne kullandımBnde ankara cebeci hastanesinde yaptırdm biraz fazla git gel yaptm ama asılamaya para vermedik ilaçlara da %30 nu verdk rapor cıktı
LEKElenmeniz kaçıncı gün başladı ve sonucu öğrendiniz miMerhaba bende 3. Yü yaptırdım pazartesi günü .şimdi beklemedeyim . Aklıma geldikçe kabak çekirdeği yiyorum . Bi de eğer doktorun ilaç verdiyse hep aynı saatte kullanmaya dikkat et .ilişki günlerini (gün aşırı) değerlendir. Bol bol su iç . İlk ikisinde de bol bol yatmıştım her şey yemiştim ama şimdi sadece ilk gün yattım işte çalışıyorum 2 gündür kahverengi lekelenmem var. Bakalım sonuç ne olacak. Diyeceğim o ki eğer tutunacağı varsa sen ne yaparsan yap tutunur yok eğer tutunmayacaksa 7/24 yat yine de tutunmaz. Allah ım hepimize hayırlısını versin
İlk 2 gün lekelenme oldu. 5 gün sonra inş öğreneceğimLEKElenmeniz kaçıncı gün başladı ve sonucu öğrendiniz mi
Ve kabak çekirdeği ne için
Asılamamız aybıngün olmştu belirtilerde aynı iki hün lekelenmem oldu bekliyorum smdi heycnlaİlk 2 gün lekelenme oldu. 5 gün sonra inş öğreneceğimKabak çekirdeği iyi geliyormuş diye duymuştum.
Yaaa ne tesadüfAsılamamız aybıngün olmştu belirtilerde aynı iki hün lekelenmem oldu bekliyorum smdi heycnla
Hyr ilaç vermedi ama akıntm vrYaaa ne tesadüfbir şey sorucam size ben 2 dir sabah uyandığım da idrar kaçırdığımı fark ettim siz de de oldu mu ? Doktor fitil gibi bir ilaç verdi mi size
Başka belirtileriniz var mı ?Hyr ilaç vermedi ama akıntm vr
Hyr ykBaşka belirtileriniz var mı ?
Herkes te farklılık göstere biliyor demek ki. Sonuçları yazalım öğreninceHyr yk
Son haftaya girdk ama bn hç bsey hissetmyrm sanrm bu sefer de olmadıHerkes te farklılık göstere biliyor demek ki. Sonuçları yazalım öğrenince
Hadi yaaKızlar benimde 11. Günüm 4 kasımda oldu aşılama dün gece hafif bir leke geldi regl mi başlıyor yerleşme mi bilemedim
Allahtan Ümit kesilmezSon haftaya girdk ama bn hç bsey hissetmyrm sanrm bu sefer de olmadı
Hadi yaabak smdi bn bile kararsız kaldm ama asılsma yapıldıktan snra 11 gün gecti yerleşme için gec bi zaman degil mi ? Dicem gec döllenme diye bişi var ayy bilemedm
Yerleşme için geç bir dönem olacağını düşünüyorum. Allah kucağımızı boş bırakmasınKızlar benimde 11. Günüm 4 kasımda oldu aşılama dün gece hafif bir leke geldi regl mi başlıyor yerleşme mi bilemedim
Yerleşme kanaması regl günü yada yakın tarihte olur malum döllenme yumurtalıkta gerçekleşiyor embiryonun rahme yerleşmesi on gün civarını buluyorHadi yaabak smdi bn bile kararsız kaldm ama asılsma yapıldıktan snra 11 gün gecti yerleşme için gec bi zaman degil mi ? Dicem gec döllenme diye bişi var ayy bilemedm
Benim 11. Günüm idrar kaçırıyorum yine 3. Kez oldu bugün kaçırdığım. Bel ağrım da azaldı eskisi gibi aşırı ağırmıyor.çok merak ediyorum ben de10 gün bitti ama hiç bir belirtm yoksanrm bu aslama da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?