Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba akadaşlar bende 24 kasımda aşılama yaptırdım adetime daha 2 gün var ve ben dayanamayıp dün kanda gebelik baktırdım sonucum 34.18 çıktı acaba hamilemiyim çok merak ediyorum

merhaba akadaşlar bende 24 kasımda aşılama yaptırdım adetime daha 2 gün var ve ben dayanamayıp dün kanda gebelik baktırdım sonucum 34.18 çıktı acaba hamilemiyim çok merak ediyorum
canımm tebrikler tabikide hamilesin...:hooray: 5 üzeri değerler hamile olduğunu gösterir.. ALLAH hayırlı sağlıklı etsin inş.. bugün kaç kişinin hamile haberini aldık ya...:teytey: darısı başımıza inş....:Saruboceq:

elif nerdesın sesın cıkmıyor herkezın bayramını kutluyorum.....................arkadaşim senıde kutluyorum sana bayram hedıyesı olmuş hayırlı olsun seraz darısı başiımıza dua et bızlere

burdayim sekerim geldim...esim evdeyken pek girmiyorum nete bide tatli falan yapim dedim...sanki bana kim gelicek ama olsun yinede yaptim iste duramadim.kaynanamlara götürücem.yesinler..

ahh insallah be gülüm ama nerde..bize böyle giderse zaten tüp bebek yolu görünüyo...bu arada benim ameliyat raporumda yaziyodu sana hic bahsetmemistim.tüpülerin girisindeki spremleri iceri cekip yumurtaya ileten kaslar dogru calismiyo endometriozdan dolayi..önceden yasadigim kramplar onlarin fonksiyonlarini yitirmesine neden olmus.doktor sadece esinin spermlerinin hizli olmasi yetmio sende de kaslarin calismasi gerekli ki gelen spremleri yakalayip iletebilsin demisti.
simdi de bunu taktim kafama ikinci asilamayi olucaz bakalim ama bu sefer umut bile etmiyorum...cünkü ilkinde cok heveslenmistim biliosun sonra yikildim...
dert ALLAH tan geldi dermanda gelir insallah deyip geciyorum.bekleyip görücez..
rabbim bizden iyi bilio neyi ne zaman verecegini....hayirlisi ikimiz icinde...

bu arada canim bayramin mübarek olsun..Şeniz

testi yaptirdigin yer niye söylemedi ki hamile oldugu 5 in üstü degerler kanda hamilelik hormonunun salgilandigini gösterir..

tebrikler..

canım senınde bayramın mubarek olsun hayırlısı canım valla bılmıyorum verecektır rabbım bızede.rahım fılmı cektırdınmı sen ..ben cektırmedım ama doktor bı sorun yokyok dıyor ben acı cekmekten cok korkuyorum ama hep acılı şeyler yaşiyoruzz insanlar zevkle cocuk sahıbı olurken bızımkı malum

kızlar slm herkesın bayramını kutlarım

hayir canim burda rahim filmi yokson 20 senedir kaldirilmis..ben sordum doktortum rahim filmi icin cok geri kalmis bir yöntem niye hala kullanilio bilmiyorum dedi..rahim filminde tüpler in acik olup olmadigi görünemiyomus.
benim doktor burda bazilarini ameliyat ediyoruz türkiyede tedaviye devam etmek isteyenler oluo raporarla birlikte ameliyat sonucunu yolluyoruz ama yinede rahim filmini istio türkiye bunu hic anlamiyorum ellerinde acik secik ameliyat sonucu resimler varken hala rahim filmi niye demisti bana.
sadece rahimin gelen durumuna bakiliomus okadar.ben direk ameliyat oldum...belki tüplerim tikalidir diye doktor hicbir tedavi yapmadan önce tüplerine yumurtaliklarina ve rahmin durumuna bi bakalim dedi.laparoskopi de bakti herseye..iste orda endometrioz oldugum anlasildi zaten..tüplerimde hafif yapisiklik varmis acti doktor.endo nun sebep oldugu cikolata kistlerinide yakti..su anda bi sikayetim yok...

valla haklisin millet zevkle cocuk sahibi oluo biz okadar para döküyouz yinede elde bisey yok.kaderimiz buymus deyip geciyoruz.. senağlama
az önce düsündümde evlenir evlenmez bebegim olsaydi simdi 3 yasinda olucakti..bugün bayram milletin elini öperdi..icim burkuldu yine :1no2:

:çok üzgünüm:

merhaba ,senin adına çok sevindim tebrikler canım darısı başıma inşallah!!!
bende 6 aralıkta aşılama yaptırdım.10 gün sonra öğrenicem sonucu çok heyecanlı ve sabırsızım .inşallah tutmuştur

canım ilk aşılamanmı ve belırtı varmı sende bende ilk aşılamamı oldum 4aralıkta kırmızılar gelmıştı inşşşşşşşş senınkı tutar canımkaydirigubbakcemile5

of ya bover kendını uzme bugun bayram.eltımın kızı 2 yaşinda optu elımızı kardeşimın 4yaşinda odaöptu aldılar paraları bır konıklık bır eglence sorma allahtan gorumcemı gormedın benden cok sonra evlendı onunda bır yaşinda onu gorunce kotu oluyorum ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmman hayırlısı

ben eltimin bebegini gördüm bi tuhaf hissettim.biz iki gün arayla evlenmistik simdi onun oglu 5 aylik olmus..
hayirlisi olsun ne diyelim biz konustukca cenemiz agriyo sinirlerimiz yipranio..elden bisey gelmio ki..iyisimi susalim dua edelim..

ovulasyonun basladi mi bu arada..benim baslamak üzere akintim iyice artti ve sivilasti

benım adetım 13 gun oldu 10 14 cu gun arası olduguna gore başlamış bıtmek uzere bugeceson ben buay hesaplama yapmıycaktım sen sordun dıye hesapladım ben cuma gunu dış yaptırcam dolgu falan bısorun olurmukı

valla onu doktoruna sor ..hamileyken yapilmio biliyorum ama kalmadan önce nasil onu bilmiyorum
belki bir sakincasi olabilir eger döllenme olursa...

valla onu doktoruna sor ..hamileyken yapilmio biliyorum ama kalmadan önce nasil onu bilmiyorum
belki bir sakincasi olabilir eger döllenme olursa...

OF YA NE DIYEYIM SORAMAM ŞEY DOK TOR BEY BEN DIŞ YAPTIRACAM YAPTIRAYIM MI ACEBA HAMILEMIYIM SACMA OLMAZMI HEM BELLI DEGIL YA kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canim disini yaptirdigin disciye söyle yani biz bebek istiyoruz eger su andan hamile kaldiysam bir sakincasi olurmu diye..biliosun ki her an hamile kalabilirsin ALLAH ol demistir olmustur belki...hem agiz röntegeni falan cekiliceksen kesinlikle zararli...bende dis yaptiriken agiz röntgeni cekildim sordular hamile olmadiginiza eminmisiniz diye....eger röntgen isin icine girmezse sadece agzini narkozla uyuturuyolar onunda bir sakincasi olmaz bana göre..

canım dr yapmadıdışimı eşımle konuşuyorduk hep budonemde gelıyoz ne olcak dıye osırada dr geldı hayırdır dedı bende hep budonemde geliyoz eşim kızıyor ama her ay sonu husran oluyor dedım oyle duşunmebu da sızın imtehanınız allah yardımcınnız olsunve yapmadı :roflol::roflol:

meraba arkadaşlar size bir sorum olcak benim eşimin sperm sayısı ve hareketi azlığığı problemi var. eşinin sperm sayısı ve hareketinden dolayı aşılama yaptıran ve tutanların eşlerinin sperm sayısı ve hareket oranını merak ettim. bilgi verirseniz memnun olurum.

o nasil doktor öyle yaa niye yapmadi ki senin hamile olup olmadigin belli bile degilki.....
ya düsün simdi bide insallah hamis olursan 9 ay daha yaptiramican ne olcak...neyse vardir bundada bir hayir..
banada bu gün kaynanam geldi sinirleirimi bozdi gitti..
9.ayda dogum günüm vardi unuttu(gerci ben hatirlamasini beklemiodum ama)bugün geldi elindebaya büyük bir kaplan pelüs hayvan kucaginda da yavri kaplan tutuyo...al sana aldim sen bu hayvanlari cok severdin dedi halbuki ben cita olanlari severim kaplan olanlari degil..neyse konuda o degil zaten... bak onunda bebegi var sen artik onu seversin dedi..kendi aklinca bana aldigi hediyeyi suratima atar gibi birakti sinirlerimi bozdu gitti.ne yapmak istedi anlamadim bile baka kaldim ardindankafamçokkarıştı

oha yanı densız yaaaaa.nedıye bılırdın bende okadına bışey dıyememıştım hatırlıyormusun.zayıf naktayı gorunce affetmıyorlar rabbım hayırlı evlat versın bıızlere....doktora gelınce ilk 3 ay onemlı oldugu icın hayatım varsa sakıncalı olur inşallah vardır rezıl oldum dr artık 3 aydan sonra yapılıyor:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…