Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

neyse insallah hamissindir de bosu bosuna doktora rezil olamzssin :roflollmadi hemen zaten bu ayin sonundaki adet zamanina al bir randevu daha yaptir tekrar acaba mi diye düsünmekten se olmadigini bildigin anda hallet isini..ALLAH im hepsini görüyo bilio..icimizi nasil yaktiklarini insallah hesabini sorar..

bbu arada sekerim dogum günün kutlu olsun..
ALLAH sana gönlünde ne varsa istedigin diledigin ne varsa hepsini nasip etsin yeni yasinsa insallah..saglik mutluluk huzur...ve sira sira saglikli bebisler diliyorum :Saruboceq::dance:

cok tşkler bıtanem guzel dıleklerın icın dun kardeşimın sozu vardı 2de geldıksozden sonra eglenmege gıttık cok guzeldı inşallah hayırlısı olur:içelim::içelim:

cok tşkler bıtanem guzel dıleklerın icın dun kardeşimın sozu vardı 2de geldıksozden sonra eglenmege gıttık cok guzeldı inşallah hayırlısı olur:içelim::içelim:

ohh sabahlara kadar egleniniz yani..biraz kafa dagitmissindir,
iyi yapmissin..siqintilardan birazda olsa uzaklasmak iyi gelir insana..

ya bu arada benim sanki adet belirtilerim basladi daha 10 gün den fazla var ama gögüslerim aciyo dokunamiyorum bile karnimda hafiften agrilar oluo..galiba ameliyatinda etkisi azalmaya basladi.cünkü ameliyattan önce böyle belirtiler erken baslardi..simdi yine ayni seyler offff offfff:çok üzgünüm:

erken belırtı benımde hep 10gun oncesı başlar ama senın erken başlamış offff kı ne off ....ne amelıyetı anlatsana nasıl bır amelıyattı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

erken belırtı benımde hep 10gun oncesı başlar ama senın erken başlamış offff kı ne off ....ne amelıyetı anlatsana nasıl bır amelıyattı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

yaaa ama ben istemiyorum yaaaa..erken belirti falan offf offf..3 aydir ne güzeldi agrisiz sancisiz yine mi basladi

ben laparoskopi oldum asilamadan önce doktor belki tüplerimde tikaniklik vardir diye ameliytla bakti dedim ya,
burda rahim filmi falan yok direk laparoskopi yapiolar.
operasyondan sonra adet agrisi nedir unutmustum memislerim hic acmiyodu..ama anlasilan galiba sadece 3 aycik sürdü..senağlama

canım naber bugun senın gıbı karnım şiştı agrıdı anlıyamadım nıye oldu adet sencısı degıldı okadar şiştıkı pantolon gıyemedım sana dedım kafana takma dıye başima geldı

canım nerdesın merak ettım hastamısın cevap vermedın alo cevap inşallah iyisındır

canım nerdesın nerdesın gel artık.bak ne duşunuyorum senın karnın agrıyordu hastaneye gıttın doktor hamılesın ama duşuk tehlıken var dedı ve yatırdı şimdı iyisın bebek saglıklı ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysuper hayalnşallah gercektır nolor allahım hamıle olsun arkadaşim

yokk hayatim ya nerdeee
evdeydim ama misafir vardi esimde evde oldugu icin giremedim internete 3 gün
senden hakli olarak delirdin tabiki meraktan...

benim bu ay hic umudum yok sekerim bu ayda bebek yok yani...25 inde günüm bakalim hayirlisi..sabah duydum cagla sikel bile hamileymiskafamçokkarıştı

benimde karnim hala sis davul gibiyim..kilo almisim bide farkinda olmadan kotlarim bile olmuyo...sen niye sistin ki adt gelio ben sana söylüyeyim ön belirtileri bunlar ikimizdede ayni oluyo

arkadaşlar mrhb.benide aranıza kaul edermisiniz.bede ocak ayında aşılama düşünüyorum.sorunum pko eşimde hiç bi problem yok çok şükür.sizce şansım ne kadar.birde gonophaneyle aşılama yapılırmı

cok merak ettım hayatım iyi olduguna sevındım.ben cok once farkettım kiloyu mekık cekıyorım baya topladı karnımı bu haftata hafıf rejım yapıyorum şiş oldugum icın kiloda fark yok ama adetden sonra duşer kılom ama cok şişim..........ya bugun bırıyle goruştum sperm sonuclarını gosterdım drtabı bu bırı kafamı karıştırdı eskı sonucları gosterdım sorun yok sonuc guzel sız gorundunuzmu sızde sorun olabılır dedı bızım progresif hareketlılık %5olması gereken ise%25 sorun bızde bu nıye oyle dedı anlamadımdelikafaduldendelikafadulden

canim asilama tamamen sans isi
rabbim ol derse zamani gelmisse ilk asilamasinda hemile kalanlar oluo kimileride defalarca denio öyle oluyo..

insallah olumlu sonuclar alirsiniz

ne doktoruydu o infertiliteyle ilgilenen doktor mu:uhm:
bizimde birkere aynisi olmustu hemde ürolog yapmisti esimden spermiogram istediler ürologta yaptirdi adam sorun yok hersey normal dedi..
sonra simdi gittigimiz merkezde ayni test sonucuna baktirdik simdiki doktr bu sekilde hamile kalmak cok zor kesinlikle hareketli sperm yoktu % 80 e yakini hareketsiz yada ölüydü düsün yani...allahtan simdi düzeldi:lepi:
bence sen kendi doktorun ne diosa ona inan

canim asilama tamamen sans isi
rabbim ol derse zamani gelmisse ilk asilamasinda hemile kalanlar oluo kimileride defalarca denio öyle oluyo..

insallah olumlu sonuclar alirsiniz

amin canım çok saol.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aşılama sürecimi sizlerle paylaşmak isterim...a.s.

amin canım çok saol.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aşılama sürecimi sizlerle paylaşmak isterim...a.s.

tabiki paylas seviniriz
bende ocak sonunda olucam ikinci asilamami bu sefer insallah hayirlisi olur bizde yavrularimiza kavusuruz

of ya cok sıkıldım boşver bu konudan zaten bırakmadı sıgarayı bızımkının degışmesı zor gelıyor kecı boynuzunun faydası olurmu bılemem

of ya cok sıkıldım boşver bu konudan zaten bırakmadı sıgarayı bızımkının degışmesı zor gelıyor kecı boynuzunun faydası olurmu bılemem
keci boynuzu mutlaka bir fayda saglar ama sigara onun faydasini alir götürür
keske önce sigarayi biraksa
klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…