- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ben ilk asilamada kendimi cok kaptirmistim cok üzüldüm ve yiprandim ancak toparlayabildim kendimi ikinci icin cesaretim geldi...sakin sen öyle yapma sekerim..akisina birak herseyievet canım öle görünüyo hadi bakalım hayırlısı inşallah.
kızlar bende dün ilk defa asılama yaptırdım insallah tutar
ben ilk asilamada kendimi cok kaptirmistim cok üzüldüm ve yiprandim ancak toparlayabildim kendimi ikinci icin cesaretim geldi...sakin sen öyle yapma sekerim..akisina birak herseyi
ben ilk asilamada kendimi cok kaptirmistim cok üzüldüm ve yiprandim ancak toparlayabildim kendimi ikinci icin cesaretim geldi...sakin sen öyle yapma sekerim..akisina birak herseyi
canım benimde elimde olmadan çok kaptırıcam sanırım şimdiden stres yapıyorum yapmamam lazım biliyorum ama olmuyo ya hayırlısı inş.
elbette sters yapmamak mümkün degil ama mümkün oldugunca düsünmemek gerek.canım benimde elimde olmadan çok kaptırıcam sanırım şimdiden stres yapıyorum yapmamam lazım biliyorum ama olmuyo ya hayırlısı inş.
telli .!.:cabuk kendıne geldın ben yaşamak istemıyorum sorunları.bazen sacmasapan duşunuyorum boşver olmasın boylerahatsın sorumuluk yok ama kandıramıyorumkendımı cocuk özlemı cok farklı gecen aldıgım butun cocuk albumunu verdım bırınede kendı fotolarımı oydum ona kıyamadım daha hıc bırının anbalajlarını cıkarmamıştım ama yınede rabbım bılır bı olsun neler alırım ona
slm
banada asılama yapılması gerektıgı soylendı. tecrubelerınızı yazarmısınız. nasıl yapılır nekadar surer agrılı bır yontemmıdır?? sımdıden tesekkurler
stres yamammak mumkunmu canımallah yardımcın olsun.sana tavsıyem aşilamadan sonra 45 dakika kalkma 30 dk dıyor doktor bırde evde yat sadece tuvalete kalk hakkınızda hayırlısı
elbette sters yapmamak mümkün degil ama mümkün oldugunca düsünmemek gerek.
ben ilk asilamamda doktorla konusmustum cok heyecanliyim diye.doktor cok normal olagan birsey yasamiyorsunuz bu cok yipratici bir sürec demisti..
ilk asilamada esim bana sarilmak istediginde bile yavas ol ya bebek varsa derdim okadar kaptirmistim kendimi...simdi hic öyle yapmicam kötü de olsa tecrübe ettim...
biz seninle birlikte gün sayicaz insallah hayilrisi olur bizim icin
canım zaten olacağı varsa vakti zamanı gelmişse olur.gelmemişse biz ne yapsakta olmaz ama işte tedbiri elden bırakmamak lazım.inş. biriyle gün saymak benim için çok iyi olucak.iyiyki varsınız arkadaşlar.
aynisini bend edüsünüyorum sekerim amaaan bosver simdi aglasa kim kalkip bakicak kim ugrasicak rahatsin böyle niye kurcalayip rahatimi kacirmaya ugrasiyorum diyorum ama icimdeki sevgi daha agir basio...siliyorum böyle düsünceleri aklimda[/QUOTE
bizde bu ayda olamamis adet oldum az evvel...
incir de bitti sonunda artik ocak ayini beklemekten baska yapilacak bisey yok..ikinci asilama hayirli olur insallah
yok canim karnim agrimiyo ama ben her ihtimale karsi sicak su torbasini kucagimda tutuyorum.ilaca gerek duymadim ama..1 gün erken oldu olurdu bazen böyleinşallah yenı yıl ikinızede bebek getırır tebı banada uzulmu bunu soylemek cok sacma ama............erken oldun 1gun ben bazen dıyorumkı barı bırgun gecsede osevıncı yaşasak sacma neyse gecmış olsun karnın agrıyormuÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
arkadaşlar bugün dr umla görüştüm bana aşılamamı iğneyle yapacağını söyledi moralim bozuldu açıkçası çünkü rapor çıkartamıyorum yaşımtutmuyo 1 milyarı bulur dedi dr napıcam bilmiyorum kafam çok karıştı.sizlerle paylaşmak istedim.bide bu iğneleri ben kendime yapamam nasıl zormu acıtıyomu.
arkadaşlar bugün dr umla görüştüm bana aşılamamı iğneyle yapacağını söyledi moralim bozuldu açıkçası çünkü rapor çıkartamıyorum yaşımtutmuyo 1 milyarı bulur dedi dr napıcam bilmiyorum kafam çok karıştı.sizlerle paylaşmak istedim.bide bu iğneleri ben kendime yapamam nasıl zormu acıtıyomu.
:
canım benım ssk vardı ssk 300 karşiladı ben dr parasıyla 550 tuttu allah yardımcın olsun inşallah tutsun boşver parayı bıryerlerden bul yaptır yoksada kafanı karıştırma para konusunda. benım ignelerı mı dr yanında hemşiresı vardı ona gıttım hergun 6 30 gıdıyordum saatı cok onemlı dedı 5dk gecmesın .beyapamam demiştım soyle dr yardımcı olur yanı toplam850 ytl:Saruboceq:dua etde tutsun
canim igneler konusunda korkma cok basit anlamiyosun bile nasil oldugunu aci yapmio.sinek isirsa bile daha cok acir.
ama maddi acidan üzüldüm yaa, türkiye de igneler daha pahaliymis galiba.gerci benim ilk tedavim hapla olmustu düzenli yumurtlama oldugu icin igneye sadece catlatma icin ihtiyac duymustu doktor ama yinede maddi acidan bizde herseyi cebimizden ödemistik..
ilki bosa gitti ama maddi acidan hic üzülmedim sende takma kafana,,kul siqismadan hizir yetismezmis..bulursunuz bir caresini insallah
yeterki olsunda varsin para karsiliginda olsun..
´nasil yani sansin düser haplar ve ignelerin dozajlari zaten ayni bildigim kadariyla..bende 5 yumurta gelismisti 5 gün clomifen kullanmistim.doktor cok verimli sonuc aldik demisti...simdi nasil yapicak bilmiyorum gerci.belki banada igne verirevet canım malesef çok pahalı.benimde hapla yumurtalarım gelişiyo fakat dr şansı yükseltmek açısında iğneyle yapıcağını söyledi.istersen haplada denyebiliriz ama şansın düşer dedi.bende yaptırmışken şansı yüksek olanı tercih ederim tabiki.inş. tutsunda para mühim değil.çok saolun arkadaşlar bana moral oluyorsunuz.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?