´nasil yani sansin düser haplar ve ignelerin dozajlari zaten ayni bildigim kadariyla..bende 5 yumurta gelismisti 5 gün clomifen kullanmistim.doktor cok verimli sonuc aldik demisti...simdi nasil yapicak bilmiyorum gerci.belki banada igne verir
canim asilamaya pek fazla da güvenme cünkü normal yolla elde edilen gebelik kadar sansi var sadece yani % 25
bilmiyorum canım bana öle dedi.yani hapla 1 yumurta oluşur.iğneyle 2 3 oluşur buda şansını yükseltir dedi.bakalım hayırlısı ben fazla deil hiç güvenmiyorum canım aşılaya takdir allahtan.
tabiki takdir yaradandan O ol derse olucak insallah....ama dogru hap kullaninca da olusuyo yani hap igne ayni sey bende nasil 5 tane oldu ozaman 5 gün kullanmakla...doktorun öyle dediyse deneyin bakalim ignelerle insallah tuttarda umut olur
meraba arkadaslar ben de asılama tedavisine başladım 22 si adet tarihimdi bugun 5, gun 2 yumurtam olmuş dr cok iyi cevap vermişsin dedi 12 mm pazartesi tekrar gidicem sizce 2 iyi mi offf kafam karısık
tellliiiii
nerdesin bacim bir gittin pir gittin noldun merak ettim..adet günündü bugun yoksa bebis geldi de annesini internete birakmiyomu
telli .!.:evet canım bırakmıyor bugun annemler geldı buraya ceket ormuş ben şapkasını dugmelerını dıktın utuledım bır gorsen okadar guzel olmuşkı anlatamam cok sevdım annem bunu gotur gormek istemıyorum dedım tamam kızım sen kızma yetekı dedı pikopat oldum valla sen nasılsın canım nasıl hayat.buaradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa olmadım adıbende sallıyıbugun delı gıbı kendımı yordum hopluya hopluya merdıvendem indım cıktım mısafırıme bır hızmet obıcım gelecekse gelsın dıye hareketsız olunca 2.3gun gecıyor hayırlısı yarın uzgun uzgun sana yazmam inşaallah
ayyyyyyyyyyyyy hadi hayirlisi valla canim ne iyi olur hamissen
dün degilmiydi senin günün hic böyle gectigi olurmuydu ki
belirti bisey varmi yani adet belirtisi gibi ne durumdasin
valla ben olsam catlardim test yapardim hemen sen niye yapmadin hazir gününde gecmis..
canım bugun mıgde bulantı karın agrısı cok yogundu idrar da yaptım bıri sılık cıktı dayanamadık kan test yaptırdık veeeee hamışim karnım da bebek var benım bı parcam.rabbımsanada versın sende tat bu duyguyu sana hep dua edecem edıyorumda senı benden başka anlayan olamaz
a.s.
telli bu çooooooooooooooooooook güzelll bi haber canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.sizde sorun neydi canım aşılamaylamı hamile kaldın...
tellı cok tebrık ederım sanırım hamıssın..sızn sohbetlerınıze katılmadım ama hep okudum..cok sevındım..
telli tebrik ederim arkadaşım Allah tamamına erdirir inşallah değerin hamileliği gösteriyor ama kaçıncı günündesin kaç haftalıksın değerin normalmi bu konuda çok bilgili değilim tekrar tebrikler tatlım darısı bizlere inşallah
meraba telli tebrik ederim gecen ay yazdıklarını okudumda boşuna üzmüşsün dimi ama insan o an da anlamıyo bizler üzülmeye devam ediyoruz umutlarımız var ama en cok üzülmeye hazırlıyoruz kendimizi sen seviniyosun emin ol ben de senin adına seviniyorum Allah kucagına almayı da nasip eder inşallah saglıkla sen de bize dua et olmaz mı biz de yasayalım o güzel sevinci
islerim vardi giremedim canim nasil sevindim anlatamam..allah tamamina erdirsin...canım bugun mıgde bulantı karın agrısı cok yogundu idrar da yaptım bıri sılık cıktı dayanamadık kan test yaptırdık veeeee hamışim karnım da bebek var benım bı parcam.rabbımsanada versın sende tat bu duyguyu sana hep dua edecem edıyorumda senı benden başka anlayan olamaz
allah sanada sızlerede herkeze tum isteyenler versın rabbım herkezın duassını kabul etsın.sperm hareketlılık yoktu eşim kecı boynuzu ictı 3 ay ben incır ictım belkıde ondan rabbım oldedı oldu3 ylı bekledık işte aslında dr falan gostermedık sonucu 102.6 sonuç inşaallah dogrudur ama karnımda kasıklarda cok sancı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?