- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Çarşamba günü ben de bu tedaviye başlayacağım. Her gün doktoruma tedavi için gitmem gerekecek mi?
olur tabiki canım bir sürü bu şekilde olan arkadaş var bu sitede sen drunla konuş hani belki doğal yolla zorlayabilir ama aşılama yada tüp bebek kesin sonuç verir sanırım... varikosel ameliyatı olduysa eşin zaten 3 ay beklemek gerekiyo bildiğim kadarıyla o yüzden panik yapma içini ferah tut ve drunla konuşunn
teşekürler bitanem ama eşimin ameliyat olalı 3 yıl oldu ama olmadı :uhm:banada kaç doktora gitimse hiç birşeyin yok dediler bitanemson gitim doktor yumurtamın birinin tıkalı oldu ve ameliyat sonrasıda açılmadıgını söyledi eşim enson gecen tahlil yaptırdı doktor çok güzel sonuç verdi iyi oldugunu söyledi ama hala birşey yok be canım çok korkuyorum artık olmuyacak diyeÇok üzgünüm çoook benneyaptımki
bi aşılama denesen drların seni yönlerdirmesi lazım
sen git desene ben aşılama istiyorum diye beklemekle olmuyor biliyosun
acik tüpün oldugu taraftan yumurtlama olursa gebelik sansi elbette var..cok kisi tek tüple gebe kalabiliyo ama acik tarafta herhangi bir yapisiklik falan mi var sende 5 yil uzun bir süre..esinin durumu simdi iyiyse insallah gönlüne göre olur herseyslm arkadaşlar sizlere bir sorum olucak bilen varsa bana yardımcı olsun benim tektüpüm açık digeri kapalıymış buşartlar altında sizce bebegim olurmu 5yılık evliyim önce eşim tadavi görüyordu variküsel tedavisi bende şim bu çıktı neolur bana yardım
tekirdağ çerkezköydeyim ben özel çerkezköy hastanesine gidiyorum nurdan hanıma?sen tekirdağan neresindesin?
Arkadaşlar aşılama yapılırken canınız acıdı mı? Nasıl oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?