canım durumum pozitifmi negatifmi bende bilemiyorum
11.gün b-hcg 5,62 çıkmıştı
14,gün b-hcg 16,78 çıktı
dr.um hamilesin ama değerin düşük
düşük tehdidin var dedi
ben aşılama olduğumdan beri duphaston içiyordum
bugün az miktarda 2 kez kanamam geldi
dr.u aradım progestan almamı günde 3 kez 3tablet içmemi söyledi
ağlayımmı güleyimmi bilmiyorum
sanırım bebeğim gidecek
canım ya değerlerin hamile olduğunu gösteriyor da stres yapmamaya çalış nekadar zor olsa da rahat olmak için uğraş.inşallah bebeğin tutunur sana inşallah seni bırakmaz.sen elinden geleni yap yat ilacını al gerisi Allah'a dua etmek.
bebeğim düştü tutunamadı
bebeğim düştü tutunamadı
bebeğim düştü tutunamadı
bebeğim düştü tutunamadı
kızlar 26 martta adet oldum asılama m tutmadı cunku ya bısey dıcem bu sekılde olanınız varsa bana lutfen yardım edın 26 marttan sonra benım adet bıttı gıbı oldu ama bıtmedı hep leke leke cıkolata rengıne lekelenmeler geldı bugun ayın 16 sı ve bugun lekeler cogaldı acaba ben 22.gunde adet mı oldum anlamadım adetmı degılmı bılmıyorumda cunku rengı yıne koyu kahve seklınde
slm;bende ilk aşılamamı yaptırdım sonuç malesef negatif.adette olmadım dr um bi hafta kadar gecikir demişti bugün bi hafta oldu .biz ikinci aşılamaya karar verdik ama adet olmam gerekiyor bunun için hala olmadım.:1no2:bidaha ki aşılama için ise çok umutsuzum bizi tahlil sonuçlarımız çok iyi yani sebepsiz infertilite ..piskolojim ise çok bozuk acaba bi piskoloğamı gitsem diye düşünüyorumm.bana 2. aşılama için şans dileyin lütfen:çok üzgünüm:
Canım çok büyük geçmiş olsun.. Sağlıklı olsa tutunurdu zaten yıpratma kendini tatlım Allah sağlıklı bebişler versin bir dahakine inşallah.:Saruboceq:
çok geçmiş olsunbundan sonraki tutar inşallah. moralini bozma, kaderimiz ne ise onu yaşıyoruz..
gecmiş olsun canım.sakın moralını bozma.lütfeennnn
canım geçmiş olsun Allah ömür verdiği canı sakınır inşallah bir dahakine bebişin tutunur üzme kendini.
[]bebeğim düştü tutunamadı. sevdalinka çok üzüldüm ama herşey de bir hayır vardır. umudunu kaybetme moralini bozma.bende senin gibi aşılama sonrası duphaston günde 2 kez.crinino jel kullandım günde bir defa ama nasip değilmiş benimkide tutmadı. inşallah bizede anne olmak nasip olur.
inşş. bi sonraki tutar
umut yitirmek yok menapoza girene kadar delikafadulden
hepinizden iyi haber bekliyorum
çalışın kızlar çalışın kaydirigubbakcemile3
azmin sonu zafer olucak:lepi:
arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Çarşamba günü ben de bu tedaviye başlayacağım. Her gün doktoruma tedavi için gitmem gerekecek mi?
canım merhaba bende linke yeni katıldım; aşılamamı dün yaprtırdım sonucumu bekliyorum
hakkımızda hayırlısı...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?