Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet çok heyecanlıyım.... cuma gunu aşılama olacagım yumurtalarım ıstenılen buyuklukte bu aksam çatlama iğnesi vurulucam cuma sabahıda aşılama yapılacak.dualarınızı beklıyorum ..

canım ben de 1. aşılamayı yaptırdım bekliyorum şuan. ondan önce klomen ve pregl kullanmıştım. kullandıktan sonraki ay, dr bana da kist oluşmuş dedi ve herhangi bir ilaç vermedi, sonraki ay, adet olmuştum, dr gittiğimde dr kistin eridiğini söylemişti. Bence senin gecikmenin kist ile ilgili yoktur, belki de hamilesindir inş. acilen test yaptır.hatta 13 gün nasıl bekledin test yapmadan hayret bişe:)

yarencim merhaba..bende bu ay ilk aşılamamı oldum 7 mayıs ta..sen ne zaman oldun aşılamanı..yaşadığın herhangi bi değişiklik varmı...benim yüzümde sivilceler çıktı ve karnım hala gaz bombası gibi..:)

slm arkadaşlar ben c.tesi ilk aşılamamı oldum 5 gün geçti test yaptırdm 21,95 çıktı ne anlama geliyor.yoksa erkenmi yaptm 10 gün var adetime yardımcı olursanız sevinrmCADIARZU

Bır umut canım merhaba..baya erken yapmıŞsın.bıraz daha beklemelısın..en kesın sonuÇ regl tarıhını beklemek..

Aslında aynı duygular bende de var..aŞlında ÇalıŞıyorum ama bı sÜre evde ızınlıyım..evdede zaman gecmek bılmıyor...

slm arkadaşlar ben c.tesi ilk aşılamamı oldum 5 gün geçti test yaptırdm 21,95 çıktı ne anlama geliyor.yoksa erkenmi yaptm 10 gün var adetime yardımcı olursanız sevinrmCADIARZU

canım çok erken yapmışsın testi zaten döllenme olunca 5-7 gün içinde rahme tutunuyo ve tutunduktan 10 gün sonra testte belli oluyo test sonucun ilaçlarla bağlı olabilir sabırlı ol bence adet tarihini bekle derim bende aşılamanın 8. günündeyim bir hafta daha bekliycez napalım moralini yüksek tut psikoloğum şöle diyo bana kendini hamileymiş gibi hisset ve ona göre davran yani beyin ona göre tepki veriyormuş tam tersi acaba hamilemiyim deilmiyim diye beyine olumsuz sinyaller yollarsan vücut bunu negatif algılıyomuş.bunu paylaşmak istedim arkadaşlar sonuçta hepimizin psikoloji etkileniyo ve gebelik için moral inanılmaz etkili biliyosunuz inşallah hepimiz hamileyimmmmmmm kelimesini kullanırız en kısa zamanda

slm arkadaşım...bende bugun ılk aşılamamı yaptırdım.sana sormak ıstedıgım karnım gaz bobbası demıssın benımde aynen oyle bende korkuyordum neden acaba dıye senın bır bılgın varmı.senın 8 gun olmus asılama olalı ve hala gazım var dıyorsun benım bu sabah oldu asılama bu gazın bır sebebı olmamalı bılgın varsa ve paylaşırsan sevınırım.........hihoyyyt

haklısın canım inş tutar iyi haberlerini bekliyorum allah yardımcımız olsn ikizlerimiz olsun inşallah isimleride hazır benimkilerinin teyzesi :teytey: FIRATEMRE, CEMRE nasıl canım

a.s.sagol canım arkadaşım şimdilik birşey yok benim tek tüpüm açıkmış odan zaten ameliyat oldum doktor sıvıyıverdik tüpün birinden gitigini birindede gitmedigini söyledi o gitmeyen tüpüm deçocukken gecirdigim ameliyat sonrası et kaynayıp gelişme cagında kapanmış o tüpdesenağlama
zaten umudum yok artık doktorlar olur diyor ama daha nezaman :a015:

korkma bitanem o daha 2veya 3 gün devam eder o aşılama sırası oluyormuş anlarsınya için dışına çıkıyor insanın bende daha 4 ay önce yaptırdım ama olmadısenağlama işallah seninki olur bitanem :CüvCüv: :ecrin_bebek: mutlu haberlerini bekliyorum gamyoncuiremsu

canım benım çok tesekkur ederım soyledıklerın ıcın...korktum cunku yurumekte bıle zorlanıyorum cok zormus..ınsallah herkeze nasıp olur ve bebeişlerimizi alırız kucaklarımıza :CüvCüv:

haklısın canım inş tutar iyi haberlerini bekliyorum allah yardımcımız olsn ikizlerimiz olsun inşallah isimleride hazır benimkilerinin teyzesi :teytey: FIRATEMRE, CEMRE nasıl canım

ayyyy ne güzel olur ikizlerimiz olsa çooook isterimmm tabiki önemli olan sağlıklı olmaları tabi isimler süperrrrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5 haftaya belli olcak ikimizinde inşallah güzel haberleri paylaşırız burdan

mrb arkadaşlar uzun süredir okuyorum yazdıklarınızı bende gonal f kullandım ptesi progesterona baktırcam gebelik teşhisi için progesterona bakılıomu birde doktorun tavsiye ettiği ilişki periodunun dışına çıkıldığında hamile kalma olasılığı azalıomu cevap yazarsanız çok mutlu olurum

çok saol cnm bayadır açamadım cvp yazmışsın nasıl aşılama sonucun tutttumu? mrk ettim inş tutmuştur hakkında hayırlısı inş:))

slm arkadaşlar bugn beta hcg yaptırdım 3,75 çıktı senağlama dünyam başıma yıkıldı sanki ne kadar umutlanmıştım oysa çok kötüyüm hiçbirşeyden tat almıyorum artık:çok üzgünüm:ya olmasa ikinci aşılamadada mahfolurum :a015:

modelist25 canım benim inan bilmiyorum..benim karnım hala çok şiş ara ara da sancı oluyor..nedenini anlayamadığım bir sancı gaz mıdır adet sancısımıdır çözemedim..bu arada iştahım çok açık karnımda ki şişliğin sebebi oda olabilir..havalar çok sıcak ama beni daha da bi ateş basıyor tenime her dokunan ateş gibi olduğumu söylüyor...acayip de su içiyorum..bu ara bütün yaşadıklarımı döktürdüm..bunlar herhangi birşeyin habercisimidir acaba bileniniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…