Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet yumurtam catlatıldı ondan sonra aşılama yapıldı eve destekler diye aşılama sonrası ilişki bakalım hayırlısı ya bide bişey sorcam aşılamadan kac gün sonra kan testi yapılıyo

15.gün.. tabi o zamana kadar adet olmazsan. tutmadıysa eğer ki umarım tutar genelde 15 i bulmuyor.14. günü kahverengi lekelenmelerle baslıyor adet..

merhaba arkadaşlar arnıza yeni katıldım..ben bu ayın 7 sinde aşılama yaptırdım ve ayın 21 inde test yapılacak...ama ben dayanamıyorum rüyalarıma giriyo stresten çatlayacam ve göğüslerimde çatlayacak şişmekten:) negatif sonuç almaktan korkuyorum...

slm arkadaşlar ben 10 yıllık evli bir bayanım.2003 de ilk aşılamamda oğluma hamile kaldım.şuan 6 yaşında anaokuluna gidiyor.ikinci çocuk içinde bu ayın 9 aşılama yapıldı şuan beklemedeyim inşallah ilki gibi tutmuştur.rabbim herkese hayırlı evlat versin.herkese anne baba olmayı taddırsın.

şefika canım içimi rahatlattın demekki ilk aşılamasıda tutanlar var sabah sabah günümü aydın ettin canım benimde 9 ocakta ilk aşılamam yapıldı şimdi beklemedeyim inşallah tutar cok heycanlıyım ama sanki tutmuş gibi hissediyorum bakalım herkes öyle düşünüyo rabbim yardımcımız olsun beni daha cok umutlandırdın rabbim 2 cisinide sana tattırsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

selam arkadaşlar bende 2 yıllık uzun uğraşlar sonucunda meleğime kavuşamayınca 2009 ekim ayında aşılama yaptırdım öncesinde klomen kullandım çatlama iğnesi yapılacaktı ama benim yumurta kendiliğinden çatlamış. ilk aşılama tecrübemizdi ve mutlu sona erdik. şimdi 13 haftalık hamileyim. ümidinizi yitirmeyin lütfen opuyorumnanaktan

canımya allah bebeğini sana bağışlasın bende 2 yıllık evliyim ya gercekten bu gün içimi çok ferahlattınız hepinize cok teşekküe ederim canım bende ilk aşılama bekliyoz senin gibi aşılama tedavim oldu inşallah senin gibi nasipli olurum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar bende pcoluyum bende klomen kullandım biraz gelişme oldu aşılamadan 36 saat önce çatlatma iğnesi yaptırdım ve ilk aşılamamı oldum ayın 12sinde hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim dillerim allahtan sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin bizlere

merhaba.bende ayın 7 sinde 2.aşılamamı yaptırdım.aynen senin dediğin gibi benim de rüyalarıma giriyor.bi görüyorum oğlum oluyor.bi görüyorum test yapıyorum pozitif çıkıyor.ama ben sonuçte ümitsizim.inş dualatrımızı rabbim geri çevirmez.

Selam Zeynoperi ben de 9 Ocak ta 2.aşılamamı yaptrıdım.İLk aşılamada kafama çok takmıştım,senin gibi rüyalarımda her akşam ikiz bebek,testler falan görüyordum.Adet görmeden 2 kez kan testi yaptırdım hiç gerek yok. Bu 2.de kendi haline bıraktım,düşünmüyorum.Rüyama da hiç girmiyor.Erken test de yapmıycam kesinlikle..Bu ay KPSS sınavlarına çalışmaya başladım.Sen de kendine bir uğraşı bul canım.Yoksa beklemek çok zor geliyor.Biz naparsak yapalım,olacak olanı engelleyemiyoruz.Allah isterse oluyo,mutlaka bir vakti zamanı var.Belki de biz geciktiriyoruz tutar mı tutmaz mı diye düşünmekten.Ümidimizi yitirmeden sabırla yola devam.Çok zor bir yol mutlaka.Ben 2 aşılamayı da tamamlıyorum.Eğer bu 2.si de tutmazsa aşılama defterim kapanıyor.Daha sonra 2 kez tüp bebek deniycem.Eğer halen olmuyorsa Allah bilir.Sevgiler..

arkadaşlar merhaba,
bende aranıza yeni katıldım ve acil yardımlarınıza itiyacım var... 1 aralıkta aşılamam oldu. test sonucum 0.378 çıktı yani negatif... 18 aralıkta kaverengi lekelenmelerim oldu 2-3 gün sürdü sonra normal denebilecek gibi diyebilirim adet gördüm ve sonrasında kaverengi lekelenmem devam etti 15-16 gün sürdü yani anlıcağınız... doktorum normal olduğunu söyledi.. şimdi bu ay ayın 15 inde yine lekelenmem oldu adet göreceğimi zannettim ama olmadı... kafam çok karaşıkkk... ayıptır söylemesi ama büyük tuvaletime çıktığımda azıcık bi pembemsi akıntı oldu ama ala bişey yok..... aşılamadan sonra böyle şeyler yaşayanlar varmı? neden adet göremiyorum bu normalmi? yadımlarınızı bekliyorum.....

günaydın canımm... bu ay daha test yapmadım adet oldum diye ama hala adet olmadım kahverengi akıtım oldu.. ve ara ara devam ediyo...

canım gidip bi kan testi yaptırsana her ihtimale karşı belki gebelik vardır iltihaplama olmuşdur bence sen tahlil yaptır hadi tatlım kendini fazla meraklandırma

canım gidip bi kan testi yaptırsana her ihtimale karşı belki gebelik vardır iltihaplama olmuşdur bence sen tahlil yaptır hadi tatlım kendini fazla meraklandırma

evet en doğrusu test yaptırmak.. bugünde bişey yok çünkü... kafamı karıştıran aşılama sonrasıda adetim böyle olmuştu bahsettiğim gibi aca bu ayda böyle olmasının sebebi aşılamadan mı kaynaklanıyo diye düşündüm...

Kızlar kafam Çok karıŞtı 12sınde aŞılama yaptırdım dÜnden berı cok gergınım bugun de belım cok aĞrıyor acaba ben adet oncesı donememı gırdım .adetlerım 26 gÜnde bır olur daha 19.gÜndeyım

prolaktın süt hormono yukseklığı demek tedavisi DOSTİNEX tableti haftada yarım tablet üç gün arayla kulan inşaallah iyi olur

kızlar ben sabah test yaptım negatif ama hala adet olmadım ve kahverengi lekelenmem oldu dün gene... aşılamadan sonra adetleri böyle olan varmı? yardımlarınızı bekliyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…