evet yumurtam catlatıldı ondan sonra aşılama yapıldı eve destekler diye aşılama sonrası ilişki bakalım hayırlısı ya bide bişey sorcam aşılamadan kac gün sonra kan testi yapılıyo
slm arkadaşlar ben 10 yıllık evli bir bayanım.2003 de ilk aşılamamda oğluma hamile kaldım.şuan 6 yaşında anaokuluna gidiyor.ikinci çocuk içinde bu ayın 9 aşılama yapıldı şuan beklemedeyim inşallah ilki gibi tutmuştur.rabbim herkese hayırlı evlat versin.herkese anne baba olmayı taddırsın.
selam arkadaşlar bende 2 yıllık uzun uğraşlar sonucunda meleğime kavuşamayınca 2009 ekim ayında aşılama yaptırdım öncesinde klomen kullandım çatlama iğnesi yapılacaktı ama benim yumurta kendiliğinden çatlamış. ilk aşılama tecrübemizdi ve mutlu sona erdik. şimdi 13 haftalık hamileyim. ümidinizi yitirmeyin lütfen opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar arnıza yeni katıldım..ben bu ayın 7 sinde aşılama yaptırdım ve ayın 21 inde test yapılacak...ama ben dayanamıyorum rüyalarıma giriyostresten çatlayacam ve göğüslerimde çatlayacak şişmekten:) negatif sonuç almaktan korkuyorum...
merhaba.bende ayın 7 sinde 2.aşılamamı yaptırdım.aynen senin dediğin gibi benim de rüyalarıma giriyor.bi görüyorum oğlum oluyor.bi görüyorum test yapıyorum pozitif çıkıyor.ama ben sonuçte ümitsizim.inş dualatrımızı rabbim geri çevirmez.
günün gectidemi test yaptın canım
günaydın canımm... bu ay daha test yapmadım adet oldum diye ama hala adet olmadım kahverengi akıtım oldu.. ve ara ara devam ediyo...
canım gidip bi kan testi yaptırsana her ihtimale karşı belki gebelik vardır iltihaplama olmuşdur bence sen tahlil yaptır hadi tatlım kendini fazla meraklandırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?