Selam Zeynoperi ben de 9 Ocak ta 2.aşılamamı yaptrıdım.İLk aşılamada kafama çok takmıştım,senin gibi rüyalarımda her akşam ikiz bebek,testler falan görüyordum.Adet görmeden 2 kez kan testi yaptırdım hiç gerek yok. Bu 2.de kendi haline bıraktım,düşünmüyorum.Rüyama da hiç girmiyor.Erken test de yapmıycam kesinlikle..Bu ay KPSS sınavlarına çalışmaya başladım.Sen de kendine bir uğraşı bul canım.Yoksa beklemek çok zor geliyor.Biz naparsak yapalım,olacak olanı engelleyemiyoruz.Allah isterse oluyo,mutlaka bir vakti zamanı var.Belki de biz geciktiriyoruz tutar mı tutmaz mı diye düşünmekten.Ümidimizi yitirmeden sabırla yola devam.Çok zor bir yol mutlaka.Ben 2 aşılamayı da tamamlıyorum.Eğer bu 2.si de tutmazsa aşılama defterim kapanıyor.Daha sonra 2 kez tüp bebek deniycem.Eğer halen olmuyorsa Allah bilir.Sevgiler..
dediğin çok doğru nursecim.belkide biz geçiktiriyoruz kafaya çok takarak.benim 3 günüm kaldı sonucu öğrenmeme.bakalım hayırlısı.
diger topikte sordugum sorunun cevabini burdan aldim.nurse1 benimde aşılamadan sonra adet öncesi olan kasık ağrılarımdan başka hiç belirtim olmadı ne göğüs ağrısı ne bulantı hatta hergün adet olmayı bekledim ama sonucum pozitif...
diger topikte sordugum sorunun cevabini burdan aldim.
insallah hamileyizdir nurse1
nurse ben sabirsizlaniyorum ya. yarin idrar testi mi yapsam diyorum ama cesarette edemiyorum.sen beklicek misin sali gunune kadar?
insallah adetin gelmez canim.insallah hamileyizdir.canım benim test günüm pazartesi,ben test gününü bekliycem.İlk aşılamadaki hevesim yok açıkçası beklenti içinde değilim:)) ama yine de acaba tuttu mu diye de düşünmekten kendimi alamıyorum.:)) Bence sen de test yapma,zaten idrar testinde büyük ihtimalle çıkmaz daha çok erken.Zaten varsa vardır artık yapcak bişi yok.Hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım artık.(Bende şöle de bir durum var.İLk aşılamamın 13.günü adet olmuştum,bugün 14.gün ama daha gelen giden yok.İnş. hamieyizdir.:bbo:
erken gebelik belirtilerine çok takılmayın.kan testinin sonucunu görmeden hiçbirşey belli olmaz.bedeninizin sizi kandırmasına izin vermeyin.benim bu ay 2.aşılamamdı.bu forumda yazan tüm belirtileri yaşadım.kasık batması,göğüs şişmesi,acıması,başdönmesi,bulantı....hatta adetim 2gün gecikti ....sonuç koca bir sıfır.
erken gebelik belirtilerine çok takılmayın.kan testinin sonucunu görmeden hiçbirşey belli olmaz.bedeninizin sizi kandırmasına izin vermeyin.benim bu ay 2.aşılamamdı.bu forumda yazan tüm belirtileri yaşadım.kasık batması,göğüs şişmesi,acıması,başdönmesi,bulantı....hatta adetim 2gün gecikti ....sonuç koca bir sıfır.
canım ya şimdi sana tüp mü dediler?Sanırım Ege Ün.de 2 aşılamadan sonra tüpe geçiyorlar.Bakalım tutmazsa bana dicekler?
lütfen olumlu düşünmeye çalış.umarım tutar.bunu çok isterim.çünkü ben çok üzüldüm tutmayınca.evet bana tüp dediler.bir dahaki aya kısmetse.
insallah adetin gelmez canim.insallah hamileyizdir.
selam Hatice benim 2.aşılama da tutmadı.( ve ben çoook yoruldum.Hem fiziksel hem psikolojik.2-3 ay aradan sonra tüpe geçicem.İnş. seninki tutmuştur.2 aşıalamdan sonra hiç inancım kalmadı benim..Tüpte de olmuycak biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?