Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dediğin çok doğru nursecim.belkide biz geçiktiriyoruz kafaya çok takarak.benim 3 günüm kaldı sonucu öğrenmeme.bakalım hayırlısı.

dediğin çok doğru nursecim.belkide biz geçiktiriyoruz kafaya çok takarak.benim 3 günüm kaldı sonucu öğrenmeme.bakalım hayırlısı.

Benim de 4 günüm kaldı.Ama eğer ilk aşılama gibi olursa ki inş. olmaz :) cuma günü adet görmüş olurum.Aşılama sonraki adet erken geliyor,ilk aşılamada 14.gün gelmişti kahverengi damla damla şeklinde..Hayırlısı olsun hepimiz için inş. bu kez tutar.Sende belirti falan varmı yaf? Bende hiçbi belirti yok şişim sadece:)) Ne göğüs ağrısı ne karın ağrısı büyük ihtimalle benimki tutmadı.İnş.seninki tutar.

nurse1 benimde aşılamadan sonra adet öncesi olan kasık ağrılarımdan başka hiç belirtim olmadı ne göğüs ağrısı ne bulantı hatta hergün adet olmayı bekledim ama sonucum pozitif...

nurse1 benimde aşılamadan sonra adet öncesi olan kasık ağrılarımdan başka hiç belirtim olmadı ne göğüs ağrısı ne bulantı hatta hergün adet olmayı bekledim ama sonucum pozitif...
diger topikte sordugum sorunun cevabini burdan aldim.
insallah hamileyizdir nurse1

nurse ben sabirsizlaniyorum ya. yarin idrar testi mi yapsam diyorum ama cesarette edemiyorum.sen beklicek misin sali gunune kadar?

nurse ben sabirsizlaniyorum ya. yarin idrar testi mi yapsam diyorum ama cesarette edemiyorum.sen beklicek misin sali gunune kadar?

canım benim test günüm pazartesi,ben test gününü bekliycem.İlk aşılamadaki hevesim yok açıkçası beklenti içinde değilim:)) ama yine de acaba tuttu mu diye de düşünmekten kendimi alamıyorum.:)) Bence sen de test yapma,zaten idrar testinde büyük ihtimalle çıkmaz daha çok erken.Zaten varsa vardır artık yapcak bişi yok.Hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım artık.(Bende şöle de bir durum var.İLk aşılamamın 13.günü adet olmuştum,bugün 14.gün ama daha gelen giden yok.İnş. hamieyizdir.:bbo:

insallah adetin gelmez canim.insallah hamileyizdir.

erken gebelik belirtilerine çok takılmayın.kan testinin sonucunu görmeden hiçbirşey belli olmaz.bedeninizin sizi kandırmasına izin vermeyin.benim bu ay 2.aşılamamdı.bu forumda yazan tüm belirtileri yaşadım.kasık batması,göğüs şişmesi,acıması,başdönmesi,bulantı....hatta adetim 2gün gecikti ....sonuç koca bir sıfır.

Haklısın Görkemli bedenimiz resmen bizimle dalga geçiyor yaaa..:) Özellikle benimle 2 senedir her ay dalga geçiyor. Her ay kendimi hamile zannediyorum.Nası bir işkencedir bu yaa..Offfffffffffffff.

canım ya şimdi sana tüp mü dediler?Sanırım Ege Ün.de 2 aşılamadan sonra tüpe geçiyorlar.Bakalım tutmazsa bana dicekler?

canım ya şimdi sana tüp mü dediler?Sanırım Ege Ün.de 2 aşılamadan sonra tüpe geçiyorlar.Bakalım tutmazsa bana dicekler?

lütfen olumlu düşünmeye çalış.umarım tutar.bunu çok isterim.çünkü ben çok üzüldüm tutmayınca.evet bana tüp dediler.bir dahaki aya kısmetse.

Arkadaslar ılk asılamam tutmadı nasıl kÖtÜyÜm anlatamam hatta 2.asılamayı yaptrmayı bıle dÜŞÜnmÜyorum belkı erken pes ettım ama resmen cÖktÜm su an aglamaktan gozlerım ŞıŞtı kader...........................................................................................

lütfen olumlu düşünmeye çalış.umarım tutar.bunu çok isterim.çünkü ben çok üzüldüm tutmayınca.evet bana tüp dediler.bir dahaki aya kısmetse.

Olumlu düşünemiyorum canım ya o kadar hayal kırıklığından sonra..( Yarın test için Ege'ye gitcem tabi bugün adet olmazsam.Ama ben tüpe hazırladım kendimi,pozitif çıkarsa inanmam herhalde:))

slm arkadaşlar ben 9 ocakta 2aşılamamı yaptırmıştım beklemedeydim ama cumartesi günü adet oldum bugün üçüncü günüm yarın doktora gideceğim aşılama için tekrar ilaç başlanacak.üzüldüm ağladım ama elden bişey gelmiyor nasip işi hayırlısı böyleymiş demekki rabbim hayırlı ömürlü sağlıklı evlat versim herkese tüm dileyip isteyenlere.benim ikinci aşılamamdı çünkü ilk aşılamam 6 yıl önce yapılmıştı ve tutmuştu şuan 6 yaşında bir oğlum var.inşallah bir gün olacak ümidimi hiç bir zaman yitirmeyeeğim.

selam Görkemli benim de 2.aşılamam tutmadı.Dr sonucu söyledikten sonra adetim geldi hatta.Aşılama zaman kaybı ya psikolojimi bozdu.2-3 ay ara verip tüpe geçicem ben.Tabe tüpte de olacağını inanmıyorum.Tüm inancımı yitirdim...

insallah adetin gelmez canim.insallah hamileyizdir.

selam Hatice benim 2.aşılama da tutmadı.( ve ben çoook yoruldum.Hem fiziksel hem psikolojik.2-3 ay aradan sonra tüpe geçicem.İnş. seninki tutmuştur.2 aşıalamdan sonra hiç inancım kalmadı benim..Tüpte de olmuycak biliyorum...

canim uzulme, soylemesi kolay diyeceksin ama biliyosun bende ayni durumdayim,cok zor durumlardan gectim.bi asilamaya baslamak için ne kadar bekledim bi bilsen, tam basliycaz derken hep bi engel cikti onumuze. bende senin gibi umutsuzluga kapildim hep.
birinci asilamamda da hep negatif dusundum olmiycak dedim hep aksilikler cikti.ikinci asilamamdaysa ignelere baslar baslamaz hep pozitif dusundum, yumurtam ignelerin besinci gununde yeterli buyukluge ulasti ve fazla igne kullanmadan asilamam oldu.
bekleme surecim boyunca hiç negatif dusunmedim. eger negatif cikarsa cok uzulurum ama vucudumu bu dusunceden arindirmak içinde bunu yapmak zorundaydim. veeeee sonuc biraz önce labaratoiri aradim hamileyiiiiiiiiiiim.
ama doktor kontrolune gidene kadar cok sevinemiyorum, cunku ilk hamileligimde doktora gittigimizde bebegimizin yasamadigini ogrenmistik.o yuzden kontrole gidene kadar sevincimi kontrol etmem lazim.:dance:

merhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim ne zamandan beri bi konu acip yaziyorum ama hic yazan yok birde sansimi burda deneyim dedim.Ben 3 yillik evliyim.3yildir korunmuyorduk ve birtürlü cocugumuz olmuyordu.Esimde bende muayene olduk ve ögrendikki sperm yetersizligi ve spermlerde hareket bozuklugu varmis.Yani kisacasi asilama yapmak zorunda kaldik cünkü normal yoldan cok zor olur dediler.Bu benim ilk asilamam arkadaslar vallahi daha önce hic bilmiyordumda böyle birseyi.Zaten internetten bilgi aliyorum hep.Benim asilamam 15 ocakta yapildi ve bugün 12.gün 3 gün kaldi dotora gitmeye ama icimde bi burukluk var sanki olmadi diye.Cünkü hic bir belirti yok.Sadece bugün gögüs uclarimda elleyince aci hissediyorum bu normalmi arkadaslar ya???bide ben hep adetim yaklasinca kan ter icinde kalirdim geceleri ama o da yok.Bilmiyorum ya kafam karisik beklemekten baska care yok.hafif gögüslerim aciyor o kadar.Tecrübelerinizi paylasirsaniz benimle cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…