Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım aşılama öncesi hastaneye götürmen gereken evraklar var mı bu konu da bilgin varsa beni aydınlatır mısın
var canım evet bize bi liste verdiler. ilaçları raporla alabilmek için. sgkdan 900 gün prim yattığına dair senin yada eşinin belgesi. aile nüfüs kayıt örneği nüfüs kağıdı fotokopisi. kurul kağıdının fotokopisi. bunlar geldi canım aklıma şimdi

inşallah öyledir canım bende öyle ümit ediyorum. aşılamaya kesin gözle bakıyordum ilk etapta ama anladım ki aşılamada ihtimal maalesef ki düşükmüş...çok ümit bağlamamak lazımmış

Allah Allah burda okumasam perşembe günü elim bomboş gidicem hastaneye. Nerde eksiklik var bana neden bilgi vermediler acaba bugün hastaneden

Evet bel agrımda oluyo. İnşAllah tutunuyordur diyeceğim ama biraz karamsar oldum gibi.. Rabbim hayırlısıyla nasib eylesin inşAllAh hepimize...

Evet bel agrımda oluyo. İnşAllah tutunuyordur diyeceğim ama biraz karamsar oldum gibi.. Rabbim hayırlısıyla nasib eylesin inşAllAh hepimize...
Sakın karamsar olma dediğim gibi bendeki daha çok gaz sancısıydı seninki farklıdır göğüsler ne durumda benim hiç şişmemişti mesela aşılamadan sonra yaklaşık 5 gündür falan şiş

Allah Allah burda okumasam perşembe günü elim bomboş gidicem hastaneye. Nerde eksiklik var bana neden bilgi vermediler acaba bugün hastaneden
kurula girdiniz mi siz bize kuruldan sonra verdiler evrak listesini. bi daha ki gelişinde bunları tamamla ve adetin 3. günü gel dendi

kurula girdiniz mi siz bize kuruldan sonra verdiler evrak listesini. bi daha ki gelişinde bunları tamamla ve adetin 3. günü gel dendi
Yok canım böyle bi durum olmadı benim özel hastane kadın doğuma gittim durumumu anlattım doktoruma sonuçlarımizi falan gördü 3 kere klomen catlatma iğnesi oldum gebelik oluşmadı dedim. Aşılama yapalım dedi ücreti 500 lira mesleğimizden dolayı indirimimiz var 350 ye olucak . Hatta az önce de belge için aradım hastaneyi sadece kimliğin yeterli diğer evraklar gerekli değil denildi

D ddeniz6 ayrıca benim içimde şüphe kaldı ya göğüslerimin ucu kararmış baya hiç adet belirtim de yok acaba tekrar mı test yaptırsam diyorum 2 gün geçsin de

Slm kızlar bende pcos var daha önce rahim filmi çekildim herşey normal çıktı klomen kullandım yumurtalarım büyümedi menogomla birlikte kullanınca kiste çevirdi geçen ay günde 4 tane klomen kullanmama rağmen yumurtamın kalitesi düşük çıktı bu ay da Gonal f vuruldum 8 tane perşembe akşam 23 de çatlatma iğnesi vuruldum cumartesi günü de alışamam yapıldı eşimin hareketlilik %91 çıktı operayondan sonra biraz ağrım oldu Burda görüyorum herkes aşılamadan sonra ilaç kullanıyor ama benim doktorum bana bir ilaç vermedi normal mi sizce

D Dru_yvdr benim bir arkadaşımın da hamile belirtisinde göğüs ucu ve göğüs kenarları kararmıştı. Sonra tahlil yapmıştık hamile çıkmıştı. İnşAllah senin ki de hamile belirtisidir :))

Keşkeeee dünkü sonuç aklıma gelince Yok değilimdir diyorum acaba benim gibi negatifi görüp yanılanlar var mıdır ?

Seni de ümitlendirip sonda hayal kırıklığı yaşatmak istemem ama evet duymuştum... 2 gün var dimi mens dönemine. Mens olma gibi agrıların var mı veya lekelenmelerin vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…