Hangi hastane canımcanım benim gittiğim hastane iğneli yumurta büyütme olursa kabul ediyormuş hapla olanı kabul etmiyor diye biliyorum. eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum ben. gonal-f isimli iğneyle yumurta büyütüyorlar
var canım evet bize bi liste verdiler. ilaçları raporla alabilmek için. sgkdan 900 gün prim yattığına dair senin yada eşinin belgesi. aile nüfüs kayıt örneği nüfüs kağıdı fotokopisi. kurul kağıdının fotokopisi. bunlar geldi canım aklıma şimdiCanım aşılama öncesi hastaneye götürmen gereken evraklar var mı bu konu da bilgin varsa beni aydınlatır mısın
ankara gataHangi hastane canım
inşallah öyledir canım bende öyle ümit ediyorum. aşılamaya kesin gözle bakıyordum ilk etapta ama anladım ki aşılamada ihtimal maalesef ki düşükmüş...çok ümit bağlamamak lazımmışBende 24 ocak tarihinde aşılama oldum ama benim yumurtam 25 ocakta çatlado diye tahmin ediyorum bende adet olurum yarın o bürgün ama hiç ağrı Yok karnımda acayip üşüyorum bazen sonrada birden ter boşalıyor sanırım progestan yaptı böyle biranönce adet olup rahatlamak istiyorum negatifi gördüm çünkü rabbim en doğrusunu bilir bizi şuan üzüyorsa sonrasında daha çok mutlu edeceği içindir seni çok iyi anlıyorum şuan
Öyle tabi Ankara’da mı yaptırdın aşılamanıinşallah öyledir canım bende öyle ümit ediyorum. aşılamaya kesin gözle bakıyordum ilk etapta ama anladım ki aşılamada ihtimal maalesef ki düşükmüş...çok ümit bağlamamak lazımmış
evet canımÖyle tabi Ankara’da mı yaptırdın aşılamanı
Allah Allah burda okumasam perşembe günü elim bomboş gidicem hastaneye. Nerde eksiklik var bana neden bilgi vermediler acaba bugün hastanedenvar canım evet bize bi liste verdiler. ilaçları raporla alabilmek için. sgkdan 900 gün prim yattığına dair senin yada eşinin belgesi. aile nüfüs kayıt örneği nüfüs kağıdı fotokopisi. kurul kağıdının fotokopisi. bunlar geldi canım aklıma şimdi
Evet bel agrımda oluyo. İnşAllah tutunuyordur diyeceğim ama biraz karamsar oldum gibi.. Rabbim hayırlısıyla nasib eylesin inşAllAh hepimize...Evet hatta doktoruma mesaj attım altıncı gün ağrılarım var diye gaz sancısıydı ama benim daha çok doktor progestandan dolayı olabilir devam edin kullanmaya dedi bel ağrımda olmuştu ara ara belki senin ağrın farklıdır inş tutunuyordur onun ağrısıdır :)
Sakın karamsar olma dediğim gibi bendeki daha çok gaz sancısıydı seninki farklıdır göğüsler ne durumda benim hiç şişmemişti mesela aşılamadan sonra yaklaşık 5 gündür falan şişEvet bel agrımda oluyo. İnşAllah tutunuyordur diyeceğim ama biraz karamsar oldum gibi.. Rabbim hayırlısıyla nasib eylesin inşAllAh hepimize...
Allah Allah burda okumasam perşembe günü elim bomboş gidicem hastaneye. Nerde eksiklik var bana neden bilgi vermediler acaba bugün hastaneden
kurula girdiniz mi siz bize kuruldan sonra verdiler evrak listesini. bi daha ki gelişinde bunları tamamla ve adetin 3. günü gel dendiAllah Allah burda okumasam perşembe günü elim bomboş gidicem hastaneye. Nerde eksiklik var bana neden bilgi vermediler acaba bugün hastaneden
Yok canım böyle bi durum olmadı benim özel hastane kadın doğuma gittim durumumu anlattım doktoruma sonuçlarımizi falan gördü 3 kere klomen catlatma iğnesi oldum gebelik oluşmadı dedim. Aşılama yapalım dedi ücreti 500 lira mesleğimizden dolayı indirimimiz var 350 ye olucak . Hatta az önce de belge için aradım hastaneyi sadece kimliğin yeterli diğer evraklar gerekli değil denildikurula girdiniz mi siz bize kuruldan sonra verdiler evrak listesini. bi daha ki gelişinde bunları tamamla ve adetin 3. günü gel dendi
Bilmiyorum ama kan testi yanıltabilir mi sence içimden bir his tekrar test yaptırmamı söylüyor amaAaaa çok güzel , büyük ihtimalle hamilesin bence :))) ayy inşAllahhhh :))
Tabii ki yanıltabilir. Çevremden duydugum kadarıyla tabii..Bilmiyorum ama kan testi yanıltabilir mi sence içimden bir his tekrar test yaptırmamı söylüyor ama
Keşkeeee dünkü sonuç aklıma gelince Yok değilimdir diyorum acaba benim gibi negatifi görüp yanılanlar var mıdır ?
Ağzından bal damlıyor 2 gün bekleyeceğim adet olmazsam test yaptıracağım tekrarTabii ki yanıltabilir. Çevremden duydugum kadarıyla tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?