Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ağzından bal damlıyor 2 gün bekleyeceğim adet olmazsam test yaptıracağım tekrar
Gerçekten hamile haberlerini aldıkça çok mutlu oluyorum. Çünkü nasıl bir bekleyiş, nasıl bir durum olduğunu bildiğim için inşAllahhh seninde güzel haberini alırız. Allahtan Ümit kesilmez. Tahlil yanılmış olsun inşAllah...

Seni de ümitlendirip sonda hayal kırıklığı yaşatmak istemem ama evet duymuştum... 2 gün var dimi mens dönemine. Mens olma gibi agrıların var mı veya lekelenmelerin vs.
Sadece sıcak basması oluyor sonra üşüme geliyor vücudum sanki ateş benim adetten bir gün önce ateşim düşer 8 şıbat beklenen adet tarihim lekelenme Yok çok az akıntı var lavobada geliyor o da sadece sık idrara çıkma Yok baş ağrısı var bide

Ay inşallah (

Arkadaslar mrb yarın 3.asilama yapılacak nasip olursa. Asilama öncesi progesteron degeriniz kacti

Arkadaşlar mrb bende yarın rahim filmi çekilcem normalde adet bitince çekiliyormuş ama doktor onaylı adetime 5 gün kala çekilcem çünkü aşılama olacak önümüzdeki aya ertelememek için günlerdir annemdeyim

Allah yardımcın olsun canım rahim filmi zor biraz çünkü

Saol canım anestezi istedim 3 dakikalık işlem.icin narkoz alma dediler ikna ettiler inşallah rahat geçer bebek için katlancam artik
Bana kas gevşeltici iğne vurmuşlardı hiç acı olmamıştı ama işlem sonrasında iğnenin etkisi geçtikten sonra ağrım olmuştu benim de

Bana kas gevşeltici iğne vurmuşlardı hiç acı olmamıştı ama işlem sonrasında iğnenin etkisi geçtikten sonra ağrım olmuştu benim de
İslemden sonraki ağrıya razıyım o an agrım olmasın yeter. Bide umarım regl günümü geciktiremez. Sende böyle sorun oldu mu formlarda okuduğum kadarıyla gecikme yapabiliyormus

İslemden sonraki ağrıya razıyım o an agrım olmasın yeter. Bide umarım regl günümü geciktiremez. Sende böyle sorun oldu mu formlarda okuduğum kadarıyla gecikme yapabiliyormus
Canım ağrı durumu kişiye göre değişiyor ben göze alamadığım için bi an çekilirim düzgün çekemezler die narkozla oldum adetim bitti ertesi gün çekti doktorum sonrasında 4 gün kanamam oldu adet kanaması gibi değil lekelenme şeklinde adetim de gecıkmedi normal gününde olmuştum

Bana doktor onay verdi hasta olmadan çekilmeme ama inşallah sıkıntı yaşamam ya bide hasta olunca direk iğneye başlatacak tutarsa bebekte sıkıntı olur mu diye korkuyorum

Benim 2 sene oldu canım çekileli ama zaten bende pcos var adetim düzensiz o yüzden etkilemiş midir bilmiyorum

Kızlar bide ben biseyi çok merak ettim bugün netten baktım ama bulamadim hamilelikte yumurta üretimi olur mu ? Ya da yumurta oluşup çatlamıyor küçülüyor mu tekrar çok merak ettim

Kızlar bide ben biseyi çok merak ettim bugün netten baktım ama bulamadim hamilelikte yumurta üretimi olur mu ? Ya da yumurta oluşup çatlamıyor küçülüyor mu tekrar çok merak ettim
Çok ilginç :) heralde öyle bı durum olsa hamileyken tekrar hamile kalınır

Ben anestezili çektirdim hiçbir sıkıntı yaşamadım adetimde tam zamanında geldi rahat olun anestezi istemiyorsanız siz bilirsiniz tabi benim ağrı eşiğim çok düşük o yüzden anestezi istedim :)

demekki özelde öyle bi prosedür yok canım. inşallah güzel sonuçlar alırsın

Ben anestezili çektirdim hiçbir sıkıntı yaşamadım adetimde tam zamanında geldi rahat olun anestezi istemiyorsanız siz bilirsiniz tabi benim ağrı eşiğim çok düşük o yüzden anestezi istedim :)
Bende bu sabah kalktım ve resmen içime korku girdi hastaneyi aradım ben vazgeçtim anestezi istiyorum dedim öğlen 2 de çekilecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…