Prosedürleri bilmiyorum canım ben özelde olucam herhangi bişey denilmedi sadece ücretini yatırıp kimliğinizle gelin denilindiAşılama da 900 gün prim mi gerekli kızlar?
Benim gittiğim de özel hastane ama sgk anlaşması var doktor bana sgk ilaçların yarisini devlet karşılar dedi ama öğrendim ki 5 yıl sigortalı olmak gerekiyormusProsedürleri bilmiyorum canım ben özelde olucam herhangi bişey denilmedi sadece ücretini yatırıp kimliğinizle gelin denilindi
Bende öyle biliyorum canım ama yaşınız 35 veya üzeri ise 1 yıl sanırımBenim gittiğim de özel hastane ama sgk anlaşması var doktor bana sgk ilaçların yarisini devlet karşılar dedi ama öğrendim ki 5 yıl sigortalı olmak gerekiyormus
Neyse artık sağlık olsun canım tamamını karşılarız napalimBende öyle biliyorum canım ama yaşınız 35 veya üzeri ise 1 yıl sanırım
Kaça yapicaklar pekiNeyse artık sağlık olsun canım tamamını karşılarız napalim
650 lira aşılama ama ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum ilk kez yaptircam ben sgk anlaşmalı diye bu hastaneyi tercih etmiştim hepsini cebimden karsilicam madem acibademe gideyim diye düşünüyorum suanKaça yapicaklar peki
Banada 500tl dediler sanırım bı okadar da ilaçlar tutuyor hayırlısı bakalım650 lira aşılama ama ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum ilk kez yaptircam ben sgk anlaşmalı diye bu hastaneyi tercih etmiştim hepsini cebimden karsilicam madem acibademe gideyim diye düşünüyorum suan
Ilaclar 500 tl mi tutuyor canımBanada 500tl dediler sanırım bı okadar da ilaçlar tutuyor hayırlısı bakalım
Geçen eczacı arkadasima sordum tek kullanımlık iğne 100tl idi adını unuttum şuan kaç tane kullanılıyor bilmiyorumIlaclar 500 tl mi tutuyor canım
Bugün öğreneyim doktordan yazarım sizedeGeçen eczacı arkadasima sordum tek kullanımlık iğne 100tl idi adını unuttum şuan kaç tane kullanılıyor bilmiyorum
Tamam canımBugün öğreneyim doktordan yazarım sizede
evet canım gerekli. ben 900 günü doldurmamıştım benimkini kabul etmedi hastane eşimin sgk sından faydalandım. gonal-f 450mg isimli iğne 350 TL... rapordan sonra 110 TL ye malolduAşılama da 900 gün prim mi gerekli kızlar?
Tamam canım teşekkür ederimevet canım gerekli. ben 900 günü doldurmamıştım benimkini kabul etmedi hastane eşimin sgk sından faydalandım. gonal-f 450mg isimli iğne 350 TL... rapordan sonra 110 TL ye maloldu
Kaç tane kullandınız peki adetin kaçıncı günü başladınız igneyeevet canım gerekli. ben 900 günü doldurmamıştım benimkini kabul etmedi hastane eşimin sgk sından faydalandım. gonal-f 450mg isimli iğne 350 TL... rapordan sonra 110 TL ye maloldu
50 mg adetin 3. günü başladım 7 gün kullandım. adetin 10. günü kontrole gittim, 12. gün aşılamam oldu. ayrıca sağ yumurtalıkta 1 yumurtam gelişmişti.Kaç tane kullandınız peki adetin kaçıncı günü başladınız igneye
Şuan ne durumdasiniz peki50 mg adetin 3. günü başladım 7 gün kullandım. adetin 10. günü kontrole gittim, 12. gün aşılamam oldu. ayrıca sağ yumurtalıkta 1 yumurtam gelişmişti.
Adet oldum tutmadıŞuan ne durumdasiniz peki
Adet oldum tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?