Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doğru söylüyorsun :) bazı sitelerde yumurtam oluştu ama çatlamadı tekrar küçüldü diye yazmışlarda ondan merak ettim :)
Kuzu yumurta 18-20 arası olunca çatlar
Benlm 14 mm oldu da o küçüldü doktor kalitesizmiş bu dedi

Ben dün oldum asilama baskentte. 2 dk lik bir işlemdi hemen kalktim, ordan çarşıya gidip alışveriş yaptım akşamda spora gittim aşılama ile gebe kalan çok yok ne yazikki.bizde hiçbir sorun yok, aksine tüm değerlerimiz çok iyi çıktı, belki bir ihtimal olur diyorum ilk aşılamam bu arada.

Hayır cnm, aşılama oldu bir iki dk lik uzanmadan sonra hemen kalktım. Öyle çok yorucu sporlar değil ama yürüyüş pilates yoga hafif koşu tarzi sporları yapabilecegimi söyledi.

Falbala86Yeni ÜyeÜye
Yeni
Hayır cnm, aşılama oldu bir iki dk lik uzanmadan sonra hemen kalktım. Öyle çok yorucu sporlar değil ama yürüyüş pilates yoga hafif koşu tarzi sporları yapabilecegimi söyledi.

hayırlısı olsun inşallah aşılama yapma sebebınız neydi peki benim eşimde hareket sorunu spermde
aslına bakarsan bizde çokk çok büyük sorunlar yok. bana yumurtalarımın şeklinden dolayı pcos teşhisi kondu hormon değerlerim normal ve düzenli adet oluyorum çok şükür. eşim dede ileri hareket %12 onu da doktorlar çok büyük bi sıkıntı olarak görmedi

benim aşılamam da pazartesi sabah olacak bakalım.bugun kontrolüm vardi.

Merhaba kizlar ben bugun sabah aşilama yaptirdm ve aksam sattlerinde lavoboya gittiğimde spremler geldi cok uzgunm bukadr kisa surede hepsi gelir mi acaba işlem güzl yapilmadimi

Merhaba kizlar ben bugun sabah aşilama yaptirdm ve aksam sattlerinde lavoboya gittiğimde spremler geldi cok uzgunm bukadr kisa surede hepsi gelir mi acaba işlem güzl yapilmadimi
Ben aşılama yaptırdığımda doktor sıvı gelebileceğini söyledi. O yüzden endişelenme normal sıvının gelmesi.

Ya ama o sanki sivi gibi deil de yumurta aki gibi bir kivamda bir seydi ben de sprm dir die düsundum ins dediģiniz gibidir cok saolun valla ole demeniz bile icimi bir nebze olsun rahtlatti

Ya ama o sanki sivi gibi deil de yumurta aki gibi bir kivamda bir seydi ben de sprm dir die düsundum ins dediģiniz gibidir cok saolun valla ole demeniz bile icimi bir nebze olsun rahtlatti
benden de gelmişti. Daha önce doktor beni uyardığı için umursamadım. O yüzden sizinde içiniz rahat olsun. İnşAllah aşılamanız tutar.

Ayyy cnm benim cok cok saol cok icimi rahtlattin rabbim evlat isteyen tedavi goren herkesi yormadan nasip etsin guzl duan icn cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…