Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminn inşAllah sizde sağolun :))
Bnde aynı soruyu soracaktım, dün asilama oldum eve geldigimde camasirimin üzerinde aynı yumurta akı gibi sıvıyı gördüm. Sperm dışarı cikmis. Zaten bir gıdım sperm ile aşılama yapılıyor. Hatta doktora yazacaktim durumu da utandım. Hala tereddütlüyüm

Hayır cnm, aşılama oldu bir iki dk lik uzanmadan sonra hemen kalktım. Öyle çok yorucu sporlar değil ama yürüyüş pilates yoga hafif koşu tarzi sporları yapabilecegimi söyledi.
Bana 15 dk uzanma vermişti doktorum o gün içinde dinlenmemi söylemişti bende eliptik bisikletle spor mu yapsam acaba diyorum ama birşey olur diye de korkuyorum

Kızlar ne sporu sakin bi 15gün yapmayın.bakin benim bu 3.asilama hastanede ne kadar yaptirip tutan varsa on gün yattım sadece wc ye kalktim dediler.asilamadan sonra eve giderken bile arabada ayaklarımi uzatıp yattım vs.dediler.ben ilk 2 asilamada pek dikkat etmedim ama millet resmen kuluçkaya yatar gibi yatmis.okadar emek veriyoruz drlarin ne dediği belli deil bişey olmaz deyip geciyor.sonra biz ugrasiyoruz.aman spor ağır is hızlı hareket yukarı uzanma vs.dikkat edin.

Cnm sürekli yatma olayını düşük riski fazla olanlara söylüyor doktorlar diye biliyorum.sonucta rahme kan gitmesi gerek kan gitmesi icinde hareketsiz kalmamak gerek. Benim gittigim iki doktor da aynı şeyi söyledi, esimde doktor, o da aynı seyi söylüyor. Ben her aksam yoga yada pilates yapıyorum ve gunduzleri yürüyüşe çıkıyorum.

Anladım cnm herkesin kendi hayatı tabi.bende çok yatarak duramıyorum zaten.ama etrafımda olup tutanlari görünce onların bana dediklerini söyledim.şöyle ki normal hamile kalabilen bir kadın için sıkıntı yok ama bizler demekki biraz hassas davranmalıyiz diye düşünüyorum sadece.

Ha birde yukarda da belirttim Dr demiyor zaten bu soylediklerimi aşılamasi tutanların bana soyledikleriydi.

Aşılama yaptıranlar ne durumdasınız ? Benim 8. Günüm vücudunuzda hissettiğiniz herhangi bir durum var mı ?

Benim henüz 3.gün ağrılarım geçmedi kasık karın vs. Zaten menegon igne kullandım onu kullanırken dahi göğüslerim de hassaslik vardı.birde benim Belim çok fena asilama sırasında zorlandim.her sabah bel ağrısı ile kalkiyorum

Kızlar aşılama öncesi progesteron ve e 2 değeriniz neydi.birde benim 1 hafta sonra yine progesterona bakilacak.sizede bakicaklarmi

Zaten kontrollerimde iğne süresince kan ultrason şeklinde 10 gün boyunca gittim mahvoldum

Olabilir zatn ben kktc de yasiyrmnorda yaptrdim eger bu ay tutmazsa bir daha bur da yaptrmak istemiyrum yumurta gelisimi icn igne vurdurmaya gittigimde hemsirelere anlatyigim halde kimi yapamm dedi geri cevirdi kimi inat etti yanlis doz uyguluyckti yani benim progestronuma bakilmamasina hic sasirmiyrum bu kadrini yaptirabildm ya sukur

Amin inşAllah :) benim ilk günlerimde daha şiddetliydi agrılarım. Bu günlerde agrılarım azaldı. Benim gibi son 1 haftası kalan var mı tahlil yapmak için..

Ya kizlar doktor size hap verdi mi ?bana progestan verdi ve aşiri uyku ve baş donmesi yapiyr bayilcak gibi oluyrm sabah icmistm erkn ictm die belkinuykusuz kaldm die dusundm sizede ver di mi ve bole yan etkileri oldu mu

Ya kizlar doktor size hap verdi mi ?bana progestan verdi ve aşiri uyku ve baş donmesi yapiyr bayilcak gibi oluyrm sabah icmistm erkn ictm die belkinuykusuz kaldm die dusundm sizede ver di mi ve bole yan etkileri oldu mu
Cnm banada jel verdi.o progesteronu yükseltmek icin.yani bebis olursa tutunsun diye.Bendeki de sivilce yapıyo malesef

Ya o silvilce ye raziyim diye bilirm ole diyiyrm bu dur bayilicam bir de evde de yalnzm esimin işi nedeniyle ne diyim rabbim göruyor yasadiklarimizi o merhametlilerin en merhametlisi elbel vardir bir bildigi acar bize de hayr kapilarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…