Bnde aynı soruyu soracaktım, dün asilama oldum eve geldigimde camasirimin üzerinde aynı yumurta akı gibi sıvıyı gördüm. Sperm dışarı cikmis. Zaten bir gıdım sperm ile aşılama yapılıyor. Hatta doktora yazacaktim durumu da utandım. Hala tereddütlüyümAminn inşAllah sizde sağolun :))
Bana 15 dk uzanma vermişti doktorum o gün içinde dinlenmemi söylemişti bende eliptik bisikletle spor mu yapsam acaba diyorum ama birşey olur diye de korkuyorumHayır cnm, aşılama oldu bir iki dk lik uzanmadan sonra hemen kalktım. Öyle çok yorucu sporlar değil ama yürüyüş pilates yoga hafif koşu tarzi sporları yapabilecegimi söyledi.
Kızlar ne sporu sakin bi 15gün yapmayın.bakin benim bu 3.asilama hastanede ne kadar yaptirip tutan varsa on gün yattım sadece wc ye kalktim dediler.asilamadan sonra eve giderken bile arabada ayaklarımi uzatıp yattım vs.dediler.ben ilk 2 asilamada pek dikkat etmedim ama millet resmen kuluçkaya yatar gibi yatmis.okadar emek veriyoruz drlarin ne dediği belli deil bişey olmaz deyip geciyor.sonra biz ugrasiyoruz.aman spor ağır is hızlı hareket yukarı uzanma vs.dikkat edin.
Anladım cnm herkesin kendi hayatı tabi.bende çok yatarak duramıyorum zaten.ama etrafımda olup tutanlari görünce onların bana dediklerini söyledim.şöyle ki normal hamile kalabilen bir kadın için sıkıntı yok ama bizler demekki biraz hassas davranmalıyiz diye düşünüyorum sadece.Cnm sürekli yatma olayını düşük riski fazla olanlara söylüyor doktorlar diye biliyorum.sonucta rahme kan gitmesi gerek kan gitmesi icinde hareketsiz kalmamak gerek. Benim gittigim iki doktor da aynı şeyi söyledi, esimde doktor, o da aynı seyi söylüyor. Ben her aksam yoga yada pilates yapıyorum ve gunduzleri yürüyüşe çıkıyorum.
Cnm banada jel verdi.o progesteronu yükseltmek icin.yani bebis olursa tutunsun diye.Bendeki de sivilce yapıyo malesefYa kizlar doktor size hap verdi mi ?bana progestan verdi ve aşiri uyku ve baş donmesi yapiyr bayilcak gibi oluyrm sabah icmistm erkn ictm die belkinuykusuz kaldm die dusundm sizede ver di mi ve bole yan etkileri oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?