Cnm üç yıldr olmadi.ilk sene zamana bıraktık hiç gitmedi Dr a.geçen sene tedavimi yarım bıraktım bazı sebeplerden.bu sene asilamalar filan.5 yıllık evliyim .iki yıl korundum.sen ne kadardir bekliyosunEce efsa sen ne zmndir bebis istiyorsun
Neden kötü oldunYa o silvilce ye raziyim diye bilirm ole diyiyrm bu dur bayilicam bir de evde de yalnzm esimin işi nedeniyle ne diyim rabbim göruyor yasadiklarimizi o merhametlilerin en merhametlisi elbel vardir bir bildigi acar bize de hayr kapilarini
progestan ilacin dan deniz sen ne zmndir bebis istyrsnNeden kötü oldun
kesinlikle insan derdini yasayan bir cok kişiye ulasip dertlese biliyorMerhaba arkadaşlar, ben de ilk defa aşılama olacağım,nasipse 2 gün sonra.
3 yıldır evliyim,2yıldır korunmuyoruz eşimde düşük hareketlilik var ben de bir sıkıntı çıkmadı, en son dr tüplerine bakalım dedi hsg çekildim çok şükür tüpler açıktı 6 ay klomen kullandım ama maalesef olmadı, 6 ay ara verdik hormon dengem bozulmuştu kilo almıştım, aldığım kiloyu vermek biraz da uzaklaşmak istedik bu konudan bu yüzden ara verdik ama şimdi tekrar istiyoruz dr aşılama yapalım dedi adetimin 3.günü klomene başladım 5gün kullandım bugün muayene oldum 3yumurta güzel gelişiyor dedi,pazar günü çatlatma iğnesi olup pazartesi sabahı da aşılamayı yapacağızinşallah,hayırlısıyla inşallah tutar arkadaşlar, burda yazılanlar gerçekten çok Bilgi verici oluyor
2 yıldır istiyorum. Allah isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eylesin inşAllah :) bu arada çok geçmiş olsun..progestan ilacin dan deniz sen ne zmndir bebis istyrsn
Amin amin ins saol2 yıldır istiyorum. Allah isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eylesin inşAllah :) bu arada çok geçmiş olsun..
Aşılamanı mikrocipli yaptır. Gebeliğin tutunmasına çok etkiliymiş. Çok insan bu yöntemi bilmiyor o yüzden bilgilendirmek istedim. İnternetten araştır istersenMerhaba arkadaşlar, ben de ilk defa aşılama olacağım,nasipse 2 gün sonra.
3 yıldır evliyim,2yıldır korunmuyoruz eşimde düşük hareketlilik var ben de bir sıkıntı çıkmadı, en son dr tüplerine bakalım dedi hsg çekildim çok şükür tüpler açıktı 6 ay klomen kullandım ama maalesef olmadı, 6 ay ara verdik hormon dengem bozulmuştu kilo almıştım, aldığım kiloyu vermek biraz da uzaklaşmak istedik bu konudan bu yüzden ara verdik ama şimdi tekrar istiyoruz dr aşılama yapalım dedi adetimin 3.günü klomene başladım 5gün kullandım bugün muayene oldum 3yumurta güzel gelişiyor dedi,pazar günü çatlatma iğnesi olup pazartesi sabahı da aşılamayı yapacağızinşallah,hayırlısıyla inşallah tutar arkadaşlar, burda yazılanlar gerçekten çok Bilgi verici oluyor
Cnm senin dediğin aşılamaya şimdi baktım o genelde erkekte sorun varsa en iyi spermi bulma yani erkek kişiliğinda daha etkiliymisAşılamanı mikrocipli yaptır. Gebeliğin tutunmasına çok etkiliymiş. Çok insan bu yöntemi bilmiyor o yüzden bilgilendirmek istedim. İnternetten araştır istersen
Evet en iyi spermi bulması için ama mikrocipli yaptırmak içim illaki sperm sorunu olması gerekmiyor. Tabii siz bilirsiniz çok iyi bir yöntem olduğunu bildiğim için önerdim. Ben mikrocipli yaptırdım :)Cnm senin dediğin aşılamaya şimdi baktım o genelde erkekte sorun varsa en iyi spermi bulma yani erkek kişiliğinda daha etkiliymis
Sagol cnm.son asilamam malesef eğer tutmazsa tüp bebek.Evet en iyi spermi bulması için ama mikrocipli yaptırmak içim illaki sperm sorunu olması gerekmiyor. Tabii siz bilirsiniz çok iyi bir yöntem olduğunu bildiğim için önerdim. Ben mikrocipli yaptırdım :)
Bunu soledigin iyi oldu benim haberim yoktu ve bizde morfoloji sorunu var bu ay olmazsa bir daha ki aşilamada onu yaptiririmAşılamanı mikrocipli yaptır. Gebeliğin tutunmasına çok etkiliymiş. Çok insan bu yöntemi bilmiyor o yüzden bilgilendirmek istedim. İnternetten araştır istersen
Microfiber değil benim bahsettiğim mikrocipli :) senin kaçıncı aşılaman. Tüp bebekte de mikrocipli yapılıyor haberin olsun :)Yanlış yazmışım erkek kısırligi Microfiber asilama
Sagol cnm.son asilamam malesef eğer tutmazsa tüp bebek.
Kesinlikle düşün gerçekten etkisi yüksekmiş. Emrioloj da aynı şeyi söyledi. Ben yaptırdım inşAllah etkili olmuştur :)Bunu soledigin iyi oldu benim haberim yoktu ve bizde morfoloji sorunu var bu ay olmazsa bir daha ki aşilamada onu yaptiririm
Microfiber değil benim bahsettiğim mikrocipli :) senin kaçıncı aşılaman. Tüp bebekte de mikrocipli yapılıyor haberin olsun :)
Doktorumuz o şekilde yapmicak sanırım öyle bir şey demediAşılamanı mikrocipli yaptır. Gebeliğin tutunmasına çok etkiliymiş. Çok insan bu yöntemi bilmiyor o yüzden bilgilendirmek istedim. İnternetten araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?