Seninde mens dönemine kadar agrıların oldu mu? Kasıklarında batmalar oldu mu meselayanlıs yazdım cnm senin dedin gibi baktım erkek spermi sorunluysa yaziyodu.yinede söylediğin iyi oldu.benim 3.asilama cnm
Doktor söylemiyor zaten. Sen istediğini söylüyorsun neyse artık hayırlısı olsun ben sadece bilgilendirmek istedim.Doktorumuz o şekilde yapmicak sanırım öyle bir şey demedi
Teşekkür ederimDoktor söylemiyor zaten. Sen istediğini söylüyorsun neyse artık hayırlısı olsun ben sadece bilgilendirmek istedim.
Oldu cnm olmazmi çok umitlendim.ama nasip olmadi. Bu 3. Işte inşallah bakalim.buda 16mm yumurta ile yapıldı Dr çok ümitlenme tüp bebege geçicez dedi.Allah büyüktür. BakalimSeninde mens dönemine kadar agrıların oldu mu? Kasıklarında batmalar oldu mu mesela
Rica ederimTeşekkür ederim
İnşAllah hayırlısıyla bu son olur.. Kötü düşünme inşAllah bu sefer tutar olumlu düşünmek lazımmış :) kaçıncı günde tahlil yaptın ?Oldu cnm olmazmi çok umitlendim.ama nasip olmadi. Bu 3. Işte inşallah bakalim.buda 16mm yumurta ile yapıldı Dr çok ümitlenme tüp bebege geçicez dedi.Allah büyüktür. Bakalim
Inşallah cnm.12 güne kadar çatlatma iğne nin etkisi sürmüştü bende.sonra 14 .gün filan yaptim gölge gibi çıktı ama malesef olmadi.Dr kimyasal olabilir demisti.bunda çatlatma olmadım kendi catlayincaİnşAllah hayırlısıyla bu son olur.. Kötü düşünme inşAllah bu sefer tutar olumlu düşünmek lazımmış :) kaçıncı günde tahlil yaptın ?
Inşallah cnm.12 güne kadar çatlatma iğne nin etkisi sürmüştü bende.sonra 14 .gün filan yaptim gölge gibi çıktı ama malesef olmadi.Dr kimyasal olabilir demisti.bunda çatlatma olmadım kendi catlayinca
16mm de cok kotu deil cnm doktorun neden ole bir sey demis anlamadim yanlis uygulama ama benim 14 mm de bile catlatma ignesi vurlmustu sonra catladi gec olsa bile ama zatn doktorlar biz cok etkiliyr ole diyip bizi iyice streslendiriyrlar bulent trasin asilama yazisini okudigimda kendinizi hamile gibi düsunun diyr kimi doktor da tam tersiOldu cnm olmazmi çok umitlendim.ama nasip olmadi. Bu 3. Işte inşallah bakalim.buda 16mm yumurta ile yapıldı Dr çok ümitlenme tüp bebege geçicez dedi.Allah büyüktür. Bakalim
Inşallah cnm.12 güne kadar çatlatma iğne nin etkisi sürmüştü bende.sonra 14 .gün filan yaptim gölge gibi çıktı ama malesef olmadi.Dr kimyasal olabilir demisti.bunda çatlatma olmadım kendi catlayinca
çok hafif gözüküyo ama olmadığı belli sankiBöyle çıkmıştı ama olmadı işte nasip
Aynen cnm benim yumurta 16 da iken kaybolunca ondan ümitlenme dedi ben tedavi iptal oldu sandim. bir yandanda catlamis olabilir ihtimali ile asilama yapalım ama çok ümitlenme asilama hakkını doldurup tup bebege geçeriz dedi.ne bileyim hem öyle diyip aşıladi hem tutunsun diye jel yazdi.bende madem o kadar ümitsiz se jele ne gerek var dedim yinede yazdi.hayırlısı artik16mm de cok kotu deil cnm doktorun neden ole bir sey demis anlamadim yanlis uygulama ama benim 14 mm de bile catlatma ignesi vurlmustu sonra catladi gec olsa bile ama zatn doktorlar biz cok etkiliyr ole diyip bizi iyice streslendiriyrlar bulent trasin asilama yazisini okudigimda kendinizi hamile gibi düsunun diyr kimi doktor da tam tersi
Cnm devlet 3 asilama şartı kosuyormus.eğer eşinde yada sende sorun yoksa mecburi 3 asilamaEce efsa peki neden bir kez daha aşılama düşündün direk tüp bebek düşünseydin
Ben direk tüp istedim ama olmaz dediler.bu sonuncusunu resmen karambole hakkım dolsun diye yapıldı yaniCnm devlet 3 asilama şartı kosuyormus.eğer eşinde yada sende sorun yoksa mecburi 3 asilama
Devletteki tüp bebek hakkından yararlanmak için mi ?Cnm devlet 3 asilama şartı kosuyormus.eğer eşinde yada sende sorun yoksa mecburi 3 asilama
Evet cnm özele gitmedim.devletinde böyle şartı varmisDevletteki tüp bebek hakkından yararlanmak için mi ?
Kaç yıllık evlisin.. benim bildiğim kadarıyla 2 aşılama sonrasında tüp bebek diyeEvet cnm özele gitmedim.devletinde böyle şartı varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?