Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Seninde mens dönemine kadar agrıların oldu mu? Kasıklarında batmalar oldu mu mesela
Oldu cnm olmazmi çok umitlendim.ama nasip olmadi. Bu 3. Işte inşallah bakalim.buda 16mm yumurta ile yapıldı Dr çok ümitlenme tüp bebege geçicez dedi.Allah büyüktür. Bakalim

Oldu cnm olmazmi çok umitlendim.ama nasip olmadi. Bu 3. Işte inşallah bakalim.buda 16mm yumurta ile yapıldı Dr çok ümitlenme tüp bebege geçicez dedi.Allah büyüktür. Bakalim
İnşAllah hayırlısıyla bu son olur.. Kötü düşünme inşAllah bu sefer tutar olumlu düşünmek lazımmış :) kaçıncı günde tahlil yaptın ?

İnşAllah hayırlısıyla bu son olur.. Kötü düşünme inşAllah bu sefer tutar olumlu düşünmek lazımmış :) kaçıncı günde tahlil yaptın ?
Inşallah cnm.12 güne kadar çatlatma iğne nin etkisi sürmüştü bende.sonra 14 .gün filan yaptim gölge gibi çıktı ama malesef olmadi.Dr kimyasal olabilir demisti.bunda çatlatma olmadım kendi catlayinca

16mm de cok kotu deil cnm doktorun neden ole bir sey demis anlamadim yanlis uygulama ama benim 14 mm de bile catlatma ignesi vurlmustu sonra catladi gec olsa bile ama zatn doktorlar biz cok etkiliyr ole diyip bizi iyice streslendiriyrlar bulent trasin asilama yazisini okudigimda kendinizi hamile gibi düsunun diyr kimi doktor da tam tersi

Aynen cnm benim yumurta 16 da iken kaybolunca ondan ümitlenme dedi ben tedavi iptal oldu sandim. bir yandanda catlamis olabilir ihtimali ile asilama yapalım ama çok ümitlenme asilama hakkını doldurup tup bebege geçeriz dedi.ne bileyim hem öyle diyip aşıladi hem tutunsun diye jel yazdi.bende madem o kadar ümitsiz se jele ne gerek var dedim yinede yazdi.hayırlısı artik

Aslında bende 2.5 cm cikolata kisti var ama o sorun olarak gorulmedigi için direk tüp bebek yapmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…