Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yazık ama ya doktor olacağına ihtimal vermiyo ama aşılama yapıp boşuna yumurtalıklarına vs zarar veriyo ne sinir bozucu öyle
Aynen.aslında başta iyi gidiyordu gelişim vs.ilacın dozu artınca bir anda yok oldu.ya kayboldu ya catladi.Dra bence catladi dedim oda öyle görünüyor dedi ama yinede ümitlenme dedi ne bileyim kafam karisti

Aynen.aslında başta iyi gidiyordu gelişim vs.ilacın dozu artınca bir anda yok oldu.ya kayboldu ya catladi.Dra bence catladi dedim oda öyle görünüyor dedi ama yinede ümitlenme dedi ne bileyim kafam karisti
Aşılama işleminde zarar görüyormuki yumurtalik

Sonuçta iğnelerle, haplarla yumurtalıklar büyütülüyor vs işlemler yapılıyor.
Doğru işte bende okadar iğne aldim hem maddi hem manevi yiprandim diyerek asilama olmak istedim.bana bırakmıştı kararı istersen tedaviyi reddet.sil baştan bidahaki aya diye ben okadar ilaçtan sonra iptal etmek istemedim

Benimde üçüncü günüm, herhangi bir şikayetim yok, kasiklarim da ara ara ağrılar oluyo sadece..
Cnm devlet 3 asilama şartı kosuyormus.eğer eşinde yada sende sorun yoksa mecburi 3 asilama
Cnm tüp bebek raporu için üç aşılama mı gerekiyor? Ben iki diye biliyordum :/ neden bilmiyorum ama benimde asilamadan umidim yok, bugün 4. Gunum. Olmadi bir kere daha yaptirip tüp için rapor çıkarttiririm diyordum

Evet cnm benim hastane öyle söyledi 3 kere mecburi asilama.tabi eşinde ve sende geçerli bir sebep varsa direk tüp bebege geciyolar.bende 2.5 click cikolata kisti vardı mesela ama onu sebep olarak görmedi 5 cm olup ameliyat olaymişim direk tüp bebek olabilirmis.yada eşinin değerleri çok kötü olursa. Bakalım bu 3.benim.senin ilk asilamanmi cnm sebep neydi sizde

Beklemek ne kadar zorlaştı benim için, stresten uyuyamaz hale geldim ya...
Unytmaya çalış bence canım normal hayatına devam et ben öyle yapmaya çalışıyorum 8. Günüm bugün stresten de uzak durmaya çalış

Unytmaya çalış bence canım normal hayatına devam et ben öyle yapmaya çalışıyorum 8. Günüm bugün stresten de uzak durmaya çalış
İlk günler daha iyiydim fakat zaman geçtikçe artık bekleyemiyorum. Evet stresten de uzak durmam lazım Ama yapamıyorum. Sen nasılsın peki

İlk günler daha iyiydim fakat zaman geçtikçe artık bekleyemiyorum. Evet stresten de uzak durmam lazım Ama yapamıyorum. Sen nasılsın peki
Bende şu anda hiçbir değişiklik yok ben iyiyim de arkadaşlarım ve ailem biraz heyecan yaptırıyor bana

İnşAllah hepimiz güzel sonuç alırız :) kesin sonuç için haftaya Cuma’yı beklemem lazım
Ya evet dr.lar 15 olmadan bakmiyo sen evde 13 yada 14.gün yaparsın kaç yıllık evlisin sormusmuydum unutuyorum.ne kadardir istiyodun kaç yasindadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…