Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

adetten önce belirti arama canim, cunku cok erken.ben de bugun test yaptirdim pozitif, benim ikinci asilamamdi. sana umit vermek istemiyorum ama benimde goguslerimin ucu dokununca hafif aciyodu, daha halada oyle. yani hamilelik belirtileri daha baslamadi.insallah hamilesindir, eger degilsende hemen umutsuzluga kapilma.vakti gelince oluyor.

destegin icin sagol canim bu benim ilk asilamam olsun isterdim.Cünkü cok seyler yasadim vajinismus ve saire neler neler depresyonlar gecirdim ve simdide cok istiyorum tabiiki hayirlisi rabbim zamani gelince tabiiki verir ama ne bilim acaib kafam karisik.Seninde gözün aydin canim allah dogumunuda göstersin insallah ilk cocugunmu???15.günmü yaptirdin testi??

evet canim ilk bebegim, 4 yil önce dusuk yaptim o zamandanberi olmuyodu.bende cok seyler yasadim.ama rabbim vakti gelince veriyo iste.ben 15. gun idrar testi yaptim pozitifti ama yinede inanamadim belki yanilma vardir diye, bugun 17. gun kan tahlili yaptirdim kesin hamileyim.ama ben daha once hayal kirikligina ugradigim için doktora gitmeden doya doya sevinemiyorum.
insallah sende hamilesindir.kacinci gunun bugun?

arkadaşım hiç üzülme.neticede çaresiz değiliz.önümüzde tüp bebek var.ya hiçbir çare olmasaydı.seni çok iyi anlıyorum.ben de çok üzüldüm ama umudumu hiç kaybetmiyorum.senin sebebini bilmiyorum gerçi ama dr bizden genetik test istedi.belki kromozomal bir bozukluktan olmuyordur diye.ben şimdi onu yaptıracağım tüp bebek öncesi.sen de bir araştır istersen.

Cok üzüldüm canim eminimki kolay olmamistir senin icin.Ilk hamileligin normalmiydi??!5.gün idrar testini kendin evdemi yaptin??ya bide 15.gün kesin cikiyormu idrarda veya kanda benim bugün 12.gün yarin 13. derken cuma günü doktora gitsemmi gitmesemmi diye cok düsünüyorum.Cok korkuyorum ya.insallah hamileyimdir canim ya.Ama olmadi gözüyle bakiyorum positiv ciksin diye belkide ....

evet canim ilk hamileligim normaldi.korunmayi biraktim hemen hamile kalmistim.idrar testini evde yaptim evet.pozitifti ve dogruda cikti.bence seninki cuma gunu kanda kesin cikar.seni cok iyi anliyorum canim. ben idrar testini yaptigim gun wc'ye girerken o kadar korkuyodum ki ya negatif cikarsa diye.bugun bile yine korkuyodum sanki kadin negatif deyiverecekmis gibi geldi.insallah pozitiftir canim, olmasa bile kendini fazla uzme ve bi dahaki sefere ignelere basladigindan itibaren hep pozitif dusun. ha bide ben duanin gucune cok inaniyorum.bi arkadasimin annesi benim için 500 yasin okutalim demisti, ve o baslatti bende gerisini arkadaslarim ve cevrem sayesinde tamamladim. o 500 yasinin yuzu suyu hurmetine benim için dua edenlerin hurmetine dualar kabul olduguna inaniyorum.simdiki duam ise bebegimi sag salim dunyaya getirebilmek.

walla bilemiyorum canım ya belki de çocuğum olmucak bu fikre alışmaya çalışıyorum ben.Herkesin olcak diye birşey yok.Bizde hiçbir sorun yok canım sebepsiz infertilite.Keşke bir sebep olsaydı da ona göre tedavim yapılsaydı.Sen tüp için ne zmaan gideceksin ara vercekmisin?Ben mart gibi belki psikolojimi bi düzelteyim...

Bir de sizin ailede varmı infertilite?Niye kromozomal test istiyorlar?benden bişi istemediler ama bakalım..

canım yaa çok sevindim,inş. sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.Ben hiç pozitif düşenemiyorum yaa sanki hiç olmuycakmış gibi gelio.Hayırlıs olsun.

canım yaa çok sevindim,inş. sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.Ben hiç pozitif düşenemiyorum yaa sanki hiç olmuycakmış gibi gelio.Hayırlıs olsun.

tesekkur ederim canim.
ama sende su negatif dusunceyi kafandan cikar artik.bol bol dua et.Allah'tan umut kesilmez o ol deyince hersey olur.

Bende dualara cok inaniyorum.Sonucta yer ve gök dua üzerine.Cok dua ediyorum benim gibi olanlara.Rabbim kimseyi bu güzel duygudan mahrum eylemesin ve hayirli evlatlar versin ümmeti müslümana.Herseyin hayirlisi sonucta.Senin icine dogdumu ya bazen öyle oluyormus.Biliyorum sacma bi soru ama.Valla bende cok sabirsizim cuma günü gelsin istiyorum bir an önce.Ama o gün gelip catincada gitmeye korkarim yoksa beklesemmi haftaya kadar gerci o zamanda catlarim yaaaa allahim yardim et ....

biz de sebepsiz infertiliz canım.2 yıl önce bir düşüğüm var 9 haftalık.ondan beri olmuyor.bana 2 ay sonra dedi doktor.vücudun dinlenmesi için.zaten ozamana kadar da kromozom test sonucu çıkar.sonra başlarız diyor doktorum.ama bence senin stresten olmuyor olabilir.çok olumsuzsun.lütfen biraz olumlu düşün.umudunu kaybetme.biz sebepsizlerin en büyük olmama sebebi stresmiş .bunu doktorlar söylüyor

MERHABA,bende aranıza yeni katıldım adım sevda .benimde eşimde sperm yetersizliği var 2 seneden sonra ve ürologlara yeterince para yedirdikten sonra ki(helal etmiyorum insanların duygularıyla umutlarıyla oynuyorlar)bende iyi bir doktora gittim sonunda.rahim filmi testler falan derken adetimin 2. günü gonal f iğnesine başaladım .12.güne kadar vurulup yumurtam büyümüşse bu cumartesi aşılamanı yaparız dedi .çok heyecanlıyım.perşembe günü yumurtalara bakcak inş.büyümüştür.ben bişey öğrenmek istiyorum aşılamadan sonra vaginal yoldan jel aldırdı bana doktor .aşılamadan sonra kullanacaksın dedi.acaba aranızda kullanan varmı bu jeli birde aşılama ağrılımı ?şimdiden herkese bu yolda sabır ve tatlı bebişler diliyorum..

canım malesef ben 14. gün adet oldum şimdi ikinciyi aşılamam yapılacak inşallah bu sefer tutar doktor ilacın dozunu artırdı.. hayırlısıyla tutar inşallah

ArkadaŞlar merhabalar Öncelıkle ınŞallah hepımız hayırlısı ıle bebıŞlerımıze kavuŞuruz en kısa sÜrede..
Benım bı sorum olcak benım adetlerım Çok dÜzenlı Şımdıye kadarda hıÇ dÜzensız olmadı ama dr bana yumurta takıbı yaptı ÖrneĞın 8.gÜn 10mm olması gerekırken 8 mm oluyolar ama sonuÇta bunlar Çatlıyo yanı adet oluyorum ama yınede doktor
bana puregon verdı kullandım ama ıŞe yaramadı eŞımde sorun yok sÜreklı bu ıĞnelerı kullanmalımıyım eĞer yumurtlamamda sorun olsa adetımde dÜzensız olur dıye dÜŞÜnÜyorum ne yapmalıyımm sızcee

Arkadaşlar bide aşılamadan sonra normal yolla hamile kalan varmıı ??? çok merak ediyorumm lütfen sorularıma cevap yazın

arkadaşlar herkese merhaba,

şu an 1.5 aylık hamileyim(normal yolla) ve bu kadar umutsuzken,size son bir sene içinde yaşadıklarımı anlatacağım lütfen okumanızı istiyorum;
2009 şubat ayında ben 7 aylık evliydim ve 4 aydır korunmuyorduk gebelikte gerçekleşmemişti bu arada ben devlet hastanesinde üroloji sekreteriyim ve çocuğu olmayan tüm erkekler bu bölüme geliyo bildiğiniz üzere,eşimin tek testisi olduğunu farkettim eşimle konuştuk diğerini kasığında hisssettiğini söyledi doktoruma söyledim sperm tahlili yapıldı sonuç sperm sayısı 2 milyon canlı ve ölü sperm hücresi görülmedi yazıyordu çok üzüldük ultrason istedi testisinin birinin yukarıda kasıkta olduğu görüldü (bundan dolayı sperm sonucu öyle çıkmıştı )inmemiş testis diyolar ameliyat için çok geç bir yaştı eşim 26 yaşında doktor mutlak ameliyatla yerine indirilmesi gerektiğini normale önmesi çok zor dedi yaşından dolayı ama yinede düzelebilir dedi(bir umut)sonra biz umutsuz baktık bu duruma hastanedeki diğer üroloji doktoruyla görüştüm oda dediki kesinlikle düzelmez boşuna testisi indirmekle uraşmayın önce aşılamaylada olmaz direk ancak tüp bebekle olur gebeliği bu yolla gerçekleştirin sonrada o testis tammen alınsın kasıkta olan ben kaç yıllık kendi doktoruma inanmadım gittim ankara gaziye orda tekrar tahlil yapıldı eşimin orda sperm sayısı 15 ml çıktı neyse 2 kere aşılama oldum bendede polikistik over var adetim düzensiz aşılamalar tumadı o stres o bekleyiş maddiyat bizi yordu biz artık tüp bebek düşünüyorduk hastanede bir hemşire hanımla konuştuk onun eşide aynı ameliyatı 30 yaşında olmuş ve ameliyattan 1 sene sonra gebellik oluşmuş ondan güven alarak kendi doktorumla görüştük eşim ameliyat oldu testis yerine indirildi 20 ekimde ameliyat oldu doktor 6 ay sonra sperm tahlili yapalım dedi ve biz bekleyişe geçtik ve ben şuan 1.5 aylık hamileyim şok olduk diyebilirim bu kadar çabuk hiç beklemiyorduk bazen hiç çocuğumuzun olamayacağını bile düşünüyorduk allah hekese bu duyguyu tattırsın inşallah bi kaç şey daha söyleyeceğim adetim düzensiz demiştim temmuz ayında 15 gün soğan suyu içmiştim ben adet oldum olalı hiç 6 ay düzenli adet olmamışımdır adetim düzenliydi birde eşim ameliyattan 1 ay sonra sabah aç karnına birde yatarken 1 yemek kaşığı kestane balına 1 çay kaşığı arı poleni koydu çok az sışandırıp onu içiyordu bende sadece akşamları normal arı balına polen karıştırp içtim toplam 20 25 gün içmişizdir bunlarında faydası olmuş olabilir tbiki şifayı veren rabbim bunlarda bizim için sebep oldu belki o ballar ameliyttan sonra daha çabuk toparlamasına neden oldu
ARKADAŞLAR HEPıNıZE UMUT OLSUN LÜTFEN UMUDUNUZU KESMEYıN

benim içime dogmadi canim.daha oncede dedigim gibi hep pozitif dusundum ben.
bence senin cuma gunu belli olur artik.daha fazla heyecan korku yasama bence git testini yaptir.

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…