merhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim ne zamandan beri bi konu acip yaziyorum ama hic yazan yok birde sansimi burda deneyim dedim.Ben 3 yillik evliyim.3yildir korunmuyorduk ve birtürlü cocugumuz olmuyordu.Esimde bende muayene olduk ve ögrendikki sperm yetersizligi ve spermlerde hareket bozuklugu varmis.Yani kisacasi asilama yapmak zorunda kaldik cünkü normal yoldan cok zor olur dediler.Bu benim ilk asilamam arkadaslar vallahi daha önce hic bilmiyordumda böyle birseyi.Zaten internetten bilgi aliyorum hep.Benim asilamam 15 ocakta yapildi ve bugün 12.gün 3 gün kaldi dotora gitmeye ama icimde bi burukluk var sanki olmadi diye.Cünkü hic bir belirti yok.Sadece bugün gögüs uclarimda elleyince aci hissediyorum bu normalmi arkadaslar ya???bide ben hep adetim yaklasinca kan ter icinde kalirdim geceleri ama o da yok.Bilmiyorum ya kafam karisik beklemekten baska care yok.hafif gögüslerim aciyor o kadar.Tecrübelerinizi paylasirsaniz benimle cok sevinirim
adetten önce belirti arama canim, cunku cok erken.ben de bugun test yaptirdim pozitif, benim ikinci asilamamdi. sana umit vermek istemiyorum ama benimde goguslerimin ucu dokununca hafif aciyodu, daha halada oyle. yani hamilelik belirtileri daha baslamadi.insallah hamilesindir, eger degilsende hemen umutsuzluga kapilma.vakti gelince oluyor.
destegin icin sagol canim bu benim ilk asilamam olsun isterdim.Cünkü cok seyler yasadim vajinismus ve saire neler neler depresyonlar gecirdim ve simdide cok istiyorum tabiiki hayirlisi rabbim zamani gelince tabiiki verir ama ne bilim acaib kafam karisik.Seninde gözün aydin canim allah dogumunuda göstersin insallah ilk cocugunmu???15.günmü yaptirdin testi??
selam Görkemli benim de 2.aşılamam tutmadı.Dr sonucu söyledikten sonra adetim geldi hatta.Aşılama zaman kaybı ya psikolojimi bozdu.2-3 ay ara verip tüpe geçicem ben.Tabe tüpte de olacağını inanmıyorum.Tüm inancımı yitirdim...
evet canim ilk bebegim, 4 yil önce dusuk yaptim o zamandanberi olmuyodu.bende cok seyler yasadim.ama rabbim vakti gelince veriyo iste.ben 15. gun idrar testi yaptim pozitifti ama yinede inanamadim belki yanilma vardir diye, bugun 17. gun kan tahlili yaptirdim kesin hamileyim.ama ben daha once hayal kirikligina ugradigim için doktora gitmeden doya doya sevinemiyorum.
insallah sende hamilesindir.kacinci gunun bugun?
Cok üzüldüm canim eminimki kolay olmamistir senin icin.Ilk hamileligin normalmiydi??!5.gün idrar testini kendin evdemi yaptin??ya bide 15.gün kesin cikiyormu idrarda veya kanda benim bugün 12.gün yarin 13. derken cuma günü doktora gitsemmi gitmesemmi diye cok düsünüyorum.Cok korkuyorum ya.insallah hamileyimdir canim ya.Ama olmadi gözüyle bakiyorum positiv ciksin diye belkide ....
arkadaşım hiç üzülme.neticede çaresiz değiliz.önümüzde tüp bebek var.ya hiçbir çare olmasaydı.seni çok iyi anlıyorum.ben de çok üzüldüm ama umudumu hiç kaybetmiyorum.senin sebebini bilmiyorum gerçi ama dr bizden genetik test istedi.belki kromozomal bir bozukluktan olmuyordur diye.ben şimdi onu yaptıracağım tüp bebek öncesi.sen de bir araştır istersen.
arkadaşım hiç üzülme.neticede çaresiz değiliz.önümüzde tüp bebek var.ya hiçbir çare olmasaydı.seni çok iyi anlıyorum.ben de çok üzüldüm ama umudumu hiç kaybetmiyorum.senin sebebini bilmiyorum gerçi ama dr bizden genetik test istedi.belki kromozomal bir bozukluktan olmuyordur diye.ben şimdi onu yaptıracağım tüp bebek öncesi.sen de bir araştır istersen.
canim uzulme, soylemesi kolay diyeceksin ama biliyosun bende ayni durumdayim,cok zor durumlardan gectim.bi asilamaya baslamak için ne kadar bekledim bi bilsen, tam basliycaz derken hep bi engel cikti onumuze. bende senin gibi umutsuzluga kapildim hep.
birinci asilamamda da hep negatif dusundum olmiycak dedim hep aksilikler cikti.ikinci asilamamdaysa ignelere baslar baslamaz hep pozitif dusundum, yumurtam ignelerin besinci gununde yeterli buyukluge ulasti ve fazla igne kullanmadan asilamam oldu.
bekleme surecim boyunca hiç negatif dusunmedim. eger negatif cikarsa cok uzulurum ama vucudumu bu dusunceden arindirmak içinde bunu yapmak zorundaydim. veeeee sonuc biraz önce labaratoiri aradim hamileyiiiiiiiiiiim.
ama doktor kontrolune gidene kadar cok sevinemiyorum, cunku ilk hamileligimde doktora gittigimizde bebegimizin yasamadigini ogrenmistik.o yuzden kontrole gidene kadar sevincimi kontrol etmem lazim.:dance:
canım yaa çok sevindim,inş. sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.Ben hiç pozitif düşenemiyorum yaa sanki hiç olmuycakmış gibi gelio.Hayırlıs olsun.
evet canim ilk hamileligim normaldi.korunmayi biraktim hemen hamile kalmistim.idrar testini evde yaptim evet.pozitifti ve dogruda cikti.bence seninki cuma gunu kanda kesin cikar.seni cok iyi anliyorum canim. ben idrar testini yaptigim gun wc'ye girerken o kadar korkuyodum ki ya negatif cikarsa diye.bugun bile yine korkuyodum sanki kadin negatif deyiverecekmis gibi geldi.insallah pozitiftir canim, olmasa bile kendini fazla uzme ve bi dahaki sefere ignelere basladigindan itibaren hep pozitif dusun. ha bide ben duanin gucune cok inaniyorum.bi arkadasimin annesi benim için 500 yasin okutalim demisti, ve o baslatti bende gerisini arkadaslarim ve cevrem sayesinde tamamladim. o 500 yasinin yuzu suyu hurmetine benim için dua edenlerin hurmetine dualar kabul olduguna inaniyorum.simdiki duam ise bebegimi sag salim dunyaya getirebilmek.
walla bilemiyorum canım ya belki de çocuğum olmucak bu fikre alışmaya çalışıyorum ben.Herkesin olcak diye birşey yok.Bizde hiçbir sorun yok canım sebepsiz infertilite.Keşke bir sebep olsaydı da ona göre tedavim yapılsaydı.Sen tüp için ne zmaan gideceksin ara vercekmisin?Ben mart gibi belki psikolojimi bi düzelteyim...
merhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim ne zamandan beri bi konu acip yaziyorum ama hic yazan yok birde sansimi burda deneyim dedim.Ben 3 yillik evliyim.3yildir korunmuyorduk ve birtürlü cocugumuz olmuyordu.Esimde bende muayene olduk ve ögrendikki sperm yetersizligi ve spermlerde hareket bozuklugu varmis.Yani kisacasi asilama yapmak zorunda kaldik cünkü normal yoldan cok zor olur dediler.Bu benim ilk asilamam arkadaslar vallahi daha önce hic bilmiyordumda böyle birseyi.Zaten internetten bilgi aliyorum hep.Benim asilamam 15 ocakta yapildi ve bugün 12.gün 3 gün kaldi dotora gitmeye ama icimde bi burukluk var sanki olmadi diye.Cünkü hic bir belirti yok.Sadece bugün gögüs uclarimda elleyince aci hissediyorum bu normalmi arkadaslar ya???bide ben hep adetim yaklasinca kan ter icinde kalirdim geceleri ama o da yok.Bilmiyorum ya kafam karisik beklemekten baska care yok.hafif gögüslerim aciyor o kadar.Tecrübelerinizi paylasirsaniz benimle cok sevinirim
merhaba.bende ayın 7 sinde 2.aşılamamı yaptırdım.aynen senin dediğin gibi benim de rüyalarıma giriyor.bi görüyorum oğlum oluyor.bi görüyorum test yapıyorum pozitif çıkıyor.ama ben sonuçte ümitsizim.inş dualatrımızı rabbim geri çevirmez.
Bende dualara cok inaniyorum.Sonucta yer ve gök dua üzerine.Cok dua ediyorum benim gibi olanlara.Rabbim kimseyi bu güzel duygudan mahrum eylemesin ve hayirli evlatlar versin ümmeti müslümana.Herseyin hayirlisi sonucta.Senin icine dogdumu ya bazen öyle oluyormus.Biliyorum sacma bi soru ama.Valla bende cok sabirsizim cuma günü gelsin istiyorum bir an önce.Ama o gün gelip catincada gitmeye korkarim yoksa beklesemmi haftaya kadar gerci o zamanda catlarim yaaaa allahim yardim et ....
Bir de sizin ailede varmı infertilite?Niye kromozomal test istiyorlar?benden bişi istemediler ama bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?