Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya evet dr.lar 15 olmadan bakmiyo sen evde 13 yada 14.gün yaparsın kaç yıllık evlisin sormusmuydum unutuyorum.ne kadardir istiyodun kaç yasindadin
Bir kaç kişi sormuştu ama biri senmiydin bilemiyorum. 2.5 yıldır evliyim . 2 yıldır istiyoruz. 12. Gün evde yapacağım bakalım. Çıkacak mı

Kaşık agrısı vs. Bir şey Yok mu ? Ne diyorlar ki ! Benimkiler kesin tutmuştur diyorlar :)) bence çok istedikleri içindir tabii :)
Ne zaman gitceksin doktora test yapsana vs. Kasık ağrım arada oluyor ama o da Genelde gaz sancısı gibi

Ne zaman gitceksin doktora test yapsana vs. Kasık ağrım arada oluyor ama o da Genelde gaz sancısı gibi
Bu gaz olayı herkeste var sanırıö . Bende de çok gaz oluyor ama kullandığım progesteron dan sanırım. Bugün karnım çok ağrıyor nedense..

Bir kaç kişi sormuştu ama biri senmiydin bilemiyorum. 2.5 yıldır evliyim . 2 yıldır istiyoruz. 12. Gün evde yapacağım bakalım. Çıkacak mı
Yap cnm insallah cikarben sormusumdur.benim kadın doğum dru.ne alakadir anlamadim kanda ne var ne yok baktı D Vitamini yerlerde sürünüyor çok çok düşük diye igne verdi.o vitaminlerin bile eksikligi hamilelige engelmis.unutkanlık filan yapıyo istebunuda öğrenmiş oldum

Bu gaz olayı herkeste var sanırıö . Bende de çok gaz oluyor ama kullandığım progesteron dan sanırım. Bugün karnım çok ağrıyor nedense..
Bende dikkat etmeye çalışıyorum çok hiçbir iş yapmıyorum sürekli dinleniyorum okulda çocukları kucağıma almıyorum yumurtalarım büyümüştü 2 tane eşimin hareketlilik %91 çıkmıştı bakalım olmaması için bir neden gözükmüyor ama Allah bilir artık

Senın çocuğun var yani ikinci mi olacak ins.bu

Kızlar keşke hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız 14 Şubat geliyorya eşlere en güzel hediye olurdu Ayy inşallah YA Rabbimm

Dr bana ümitlenme dedi ben iyice kaptirdim kendimikızlar birde siz is vs.yapiyomusunuz bana herkes yat otur yapma dediler ama duramiyorum mecbur yapiyorum

Dr bana ümitlenme dedi ben iyice kaptirdim kendimikızlar birde siz is vs.yapiyomusunuz bana herkes yat otur yapma dediler ama duramiyorum mecbur yapiyorum
Ben hiçbir iş yapmıyorum sadece ortalıktaki kıyafet vb. Yerlerine yerleştiriyorum onun haricinde ev süpürmek temizlik filan yapmıyorum

Ya ben camasir filan yıkıyorum.yine Tutamıyorum ev filan supurmedim ama.okadar tembih ettiler

Evet kesinlikle gebe kalmayı engelliyor. Ben 4 tane vitamin kullanıyorum.

Bizim ilk aşılama, tum değerlerimiz çok iyi çıktı hem eşimin hem benim. Tupler falan da açık 1.5 yıllık evliyiz 1 yıldır bebek için deniyoruz ancak olmadı, direk tup bebek için gittik Dr a ancak kendisi önce asilamayi önerdi o yüzden aşılama ile basladik.. aslinda ilk başlarda umitliydim ama burayı okuduktan sonra pek ümidim yok asilama ile gebe kalan çok az kişi var gordugum kadarıyla 19mm lik iki adet yumurtam olmuş , bir heves bekliyoruz bakalim Allah'tan Ümit kesilmez hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alalım işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…