Bir kaç kişi sormuştu ama biri senmiydin bilemiyorum. 2.5 yıldır evliyim . 2 yıldır istiyoruz. 12. Gün evde yapacağım bakalım. Çıkacak mıYa evet dr.lar 15 olmadan bakmiyo sen evde 13 yada 14.gün yaparsın kaç yıllık evlisin sormusmuydum unutuyorum.ne kadardir istiyodun kaç yasindadin
Ne zaman gitceksin doktora test yapsana vs. Kasık ağrım arada oluyor ama o da Genelde gaz sancısı gibiKaşık agrısı vs. Bir şey Yok mu ? Ne diyorlar ki ! Benimkiler kesin tutmuştur diyorlar :)) bence çok istedikleri içindir tabii :)
Bu gaz olayı herkeste var sanırıö . Bende de çok gaz oluyor ama kullandığım progesteron dan sanırım. Bugün karnım çok ağrıyor nedense..Ne zaman gitceksin doktora test yapsana vs. Kasık ağrım arada oluyor ama o da Genelde gaz sancısı gibi
Yap cnm insallah cikarBir kaç kişi sormuştu ama biri senmiydin bilemiyorum. 2.5 yıldır evliyim . 2 yıldır istiyoruz. 12. Gün evde yapacağım bakalım. Çıkacak mı
Bende dikkat etmeye çalışıyorum çok hiçbir iş yapmıyorum sürekli dinleniyorum okulda çocukları kucağıma almıyorum yumurtalarım büyümüştü 2 tane eşimin hareketlilik %91 çıkmıştı bakalım olmaması için bir neden gözükmüyor ama Allah bilir artıkBu gaz olayı herkeste var sanırıö . Bende de çok gaz oluyor ama kullandığım progesteron dan sanırım. Bugün karnım çok ağrıyor nedense..
Senın çocuğun var yani ikinci mi olacak ins.buBende dikkat etmeye çalışıyorum çok hiçbir iş yapmıyorum sürekli dinleniyorum okulda çocukları kucağıma almıyorum yumurtalarım büyümüştü 2 tane eşimin hareketlilik %91 çıkmıştı bakalım olmaması için bir neden gözükmüyor ama Allah bilir artık
Aynen cnm o yapıyor gaziBu gaz olayı herkeste var sanırıö . Bende de çok gaz oluyor ama kullandığım progesteron dan sanırım. Bugün karnım çok ağrıyor nedense..
Yok canım ilk olucakSenın çocuğun var yani ikinci mi olacak ins.bu
Öğretmenim ben okul öncesi ordaki çocuklardan bahsediyorumYok canım ilk olucak
Inşallah kendi cocugumuzuda alırız kucagimizaÖğretmenim ben okul öncesi ordaki çocuklardan bahsediyorum
Amin inşallah bende çok istiyorum 14 şubat hediyesi olmasınıInşallah kendi cocugumuzuda alırız kucagimiza
Ben hiçbir iş yapmıyorum sadece ortalıktaki kıyafet vb. Yerlerine yerleştiriyorum onun haricinde ev süpürmek temizlik filan yapmıyorumDr bana ümitlenme dedi ben iyice kaptirdim kendimikızlar birde siz is vs.yapiyomusunuz bana herkes yat otur yapma dediler ama duramiyorum mecbur yapiyorum
Çamaşır bende yıkıyorum ama sepeti asıcağım yere eşime taşıttırıyorumYa ben camasir filan yıkıyorum.yine Tutamıyorum ev filan supurmedim ama.okadar tembih ettiler
Evet kesinlikle gebe kalmayı engelliyor. Ben 4 tane vitamin kullanıyorum.Yap cnm insallah cikarben sormusumdur. benim kadın doğum dru.ne alakadir anlamadim kanda ne var ne yok baktı D Vitamini yerlerde sürünüyor çok çok düşük diye igne verdi.o vitaminlerin bile eksikligi hamilelige engelmis.unutkanlık filan yapıyo iste bunuda öğrenmiş oldum
Bende sürekli yatamıyorum. Kalkıyorum. Kendimi yormasamda yine de bi şeyler yapıyorumDr bana ümitlenme dedi ben iyice kaptirdim kendimikızlar birde siz is vs.yapiyomusunuz bana herkes yat otur yapma dediler ama duramiyorum mecbur yapiyorum
Bizim ilk aşılama, tum değerlerimiz çok iyi çıktı hem eşimin hem benim. Tupler falan da açık 1.5 yıllık evliyiz 1 yıldır bebek için deniyoruz ancak olmadı, direk tup bebek için gittik Dr a ancak kendisi önce asilamayi önerdi o yüzden aşılama ile basladik.. aslinda ilk başlarda umitliydim ama burayı okuduktan sonra pek ümidim yok asilama ile gebe kalan çok az kişi var gordugum kadarıylaEvet cnm benim hastane öyle söyledi 3 kere mecburi asilama.tabi eşinde ve sende geçerli bir sebep varsa direk tüp bebege geciyolar.bende 2.5 click cikolata kisti vardı mesela ama onu sebep olarak görmedi 5 cm olup ameliyat olaymişim direk tüp bebek olabilirmis.yada eşinin değerleri çok kötü olursa. Bakalım bu 3.benim.senin ilk asilamanmi cnm sebep neydi sizde
Meslektaşız bende okulöncesi öğretmenim :)Öğretmenim ben okul öncesi ordaki çocuklardan bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?