Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah cnm ümidini kaybetme tabi ilk denemen.evet asilama sansi genelde az ama tutanda var elbet.

İnşAllah kızlar Rabbim en kısa zamanda pozitif sonuçalarımızı göstersin. İsteyen herkese nasip eylesin inşAllahh

Kızlar 1 yıl önce aşılama değilde tüp bebek düşünmüştüm. Aşılama genelde tutmuyor diye. Asıl doktorum istanbuldaydı. Bahçeci tüp bebek merkezi gerçekten çok iyi bir merkez. Bir çok kötü durumlar oldu (ölüm gibi) devam edemedim. Doktorum ilk başta gebeliğe hazırlık için 4 tane çok iyi vitamin verdi. Gerçekten çok geldi bana. 1 senedir de kıllanıyorum. Çevremde çok aşılama yaptıran oldu ve tuttu. O güzden aşılama yaptırdım. Eğer aşılama tutarsa birazda vitaminlerin etkisi olacaktır bence. Vücudu güçlendiriyor.

Bahçeciye bende gitmiştim görüşmek için sonra yaşım daha erken diye biraz daha erteledim aşılamayı ama sonra düzensiz adet olduğum için burda bir doktora gidip tedavi olayım dedim en olmadı tüp bebek yaptırırım bende

Bahçeci de ki doktorlar gerçekten çok iyi.ben İstanbul’dakine gitmiştim. Bende eğer aşılamada sonuç alamazsam tekrar Bahçeçiye döneceğim. İnşAllah gerek kalmaz da..

Aaa doktorun kimdi ? Benim Erbil hocaydı ama benden sonra ayrılmış ordan.
Ben tedavi olmadım sadece görüşme için gitmiştim bi de muayene etmişlerdi aşılamadansa tüp bebek öneririz demişti doktorun adı da müstecep ti

Ben tedavi olmadım sadece görüşme için gitmiştim bi de muayene etmişlerdi aşılamadansa tüp bebek öneririz demişti doktorun adı da müstecep ti
Evet o doktoru da duymuştum. Bende tedavi olmadım. Direk tüp bebek tedavisine başladım. Tahliller vs.... eğer tekrar tüp bebek tedavisine girersen bahçeci umut tüp bebek merkezinde Cem Çelik var ona gideceğim. Çok iyi doktor... sen ne zaman gittim bahçeciye

Geçen seneydi ekim gibi gittim şimdi burda özel hastanede 3 kere aşılama olsak oralarda raporlu filan yaptırabilir miyiz bir Bilgin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…