Inşallah cnm ümidini kaybetme tabi ilk denemen.evet asilama sansi genelde az ama tutanda var elbet.Bizim ilk aşılama, tum değerlerimiz çok iyi çıktı hem eşimin hem benim. Tupler falan da açık 1.5 yıllık evliyiz 1 yıldır bebek için deniyoruz ancak olmadı, direk tup bebek için gittik Dr a ancak kendisi önce asilamayi önerdi o yüzden aşılama ile basladik.. aslinda ilk başlarda umitliydim ama burayı okuduktan sonra pek ümidim yok asilama ile gebe kalan çok az kişi var gordugum kadarıyla19mm lik iki adet yumurtam olmuş , bir heves bekliyoruz bakalim Allah'tan Ümit kesilmez hepimiz hayırlısıyla güzel haberler alalım işallah..
NerdesinMeslektaşız bende okulöncesi öğretmenim :)
Şansın az olduğunu bilseydim bende yaptırmazdım belki yaaInşallah cnm ümidini kaybetme tabi ilk denemen.evet asilama sansi genelde az ama tutanda var elbet.
Ben Bodrum’da oturuyorum.Nerdesin
Orda mı çalışıyorsunBen Bodrum’da oturuyorum.
Ben çalışmıyorum. Sen çalışıyorsun dimiOrda mı çalışıyorsun
Benimde d vitaminim çok düşük 4 su yanlış hatırlamıyorsam damla verdi bana bugün adet oldum p.tesi gitcem aşılama tedavisine baslicam inşallahEvet kesinlikle gebe kalmayı engelliyor. Ben 4 tane vitamin kullanıyorum.
Evet ağrıdaydım şimdi de Tekirdağ kapaklıdayımBen çalışmıyorum. Sen çalışıyorsun dimi
Benim hiç bakmadı doktor vitamin değerlerime filanBenimde d vitaminim çok düşük 4 su yanlış hatırlamıyorsam damla verdi bana bugün adet oldum p.tesi gitcem aşılama tedavisine baslicam inşallah
Benim bebek için bakilmadi canım sariliktan şüphelendik dahiliye ye gittim orda testler yapıldı sarılık değilmişim ama d vitaminim çok düşük ve kanimda düşükmüsBenim hiç bakmadı doktor vitamin değerlerime filan
Bahçeciye bende gitmiştim görüşmek için sonra yaşım daha erken diye biraz daha erteledim aşılamayı ama sonra düzensiz adet olduğum için burda bir doktora gidip tedavi olayım dedim en olmadı tüp bebek yaptırırım bendeKızlar 1 yıl önce aşılama değilde tüp bebek düşünmüştüm. Aşılama genelde tutmuyor diye. Asıl doktorum istanbuldaydı. Bahçeci tüp bebek merkezi gerçekten çok iyi bir merkez. Bir çok kötü durumlar oldu (ölüm gibi) devam edemedim. Doktorum ilk başta gebeliğe hazırlık için 4 tane çok iyi vitamin verdi. Gerçekten çok geldi bana. 1 senedir de kıllanıyorum. Çevremde çok aşılama yaptıran oldu ve tuttu. O güzden aşılama yaptırdım. Eğer aşılama tutarsa birazda vitaminlerin etkisi olacaktır bence. Vücudu güçlendiriyor.
Bahçeci de ki doktorlar gerçekten çok iyi.ben İstanbul’dakine gitmiştim. Bende eğer aşılamada sonuç alamazsam tekrar Bahçeçiye döneceğim. İnşAllah gerek kalmaz da..Bahçeciye bende gitmiştim görüşmek için sonra yaşım daha erken diye biraz daha erteledim aşılamayı ama sonra düzensiz adet olduğum için burda bir doktora gidip tedavi olayım dedim en olmadı tüp bebek yaptırırım bende
Oradaki doktorum vitaminleri verdi. Bende hiç bırakmadım.Bahçeci de ki doktorlar gerçekten çok iyi.ben İstanbul’dakine gitmiştim. Bende eğer aşılamada sonuç alamazsam tekrar Bahçeçiye döneceğim. İnşAllah gerek kalmaz da..
Bende istanbuldakine gittim Fulya yaOradaki doktorum vitaminleri verdi. Bende hiç bırakmadım.
Aaa doktorun kimdi ? Benim Erbil hocaydı ama benden sonra ayrılmış ordan.Bende istanbuldakine gittim Fulya ya
Ben tedavi olmadım sadece görüşme için gitmiştim bi de muayene etmişlerdi aşılamadansa tüp bebek öneririz demişti doktorun adı da müstecep tiAaa doktorun kimdi ? Benim Erbil hocaydı ama benden sonra ayrılmış ordan.
Evet o doktoru da duymuştum. Bende tedavi olmadım. Direk tüp bebek tedavisine başladım. Tahliller vs.... eğer tekrar tüp bebek tedavisine girersen bahçeci umut tüp bebek merkezinde Cem Çelik var ona gideceğim. Çok iyi doktor... sen ne zaman gittim bahçeciyeBen tedavi olmadım sadece görüşme için gitmiştim bi de muayene etmişlerdi aşılamadansa tüp bebek öneririz demişti doktorun adı da müstecep ti
Geçen seneydi ekim gibi gittim şimdi burda özel hastanede 3 kere aşılama olsak oralarda raporlu filan yaptırabilir miyiz bir Bilgin var mıEvet o doktoru da duymuştum. Bende tedavi olmadım. Direk tüp bebek tedavisine başladım. Tahliller vs.... eğer tekrar tüp bebek tedavisine girersen bahçeci umut tüp bebek merkezinde Cem Çelik var ona gideceğim. Çok iyi doktor... sen ne zaman gittim bahçeciye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?