Maalesef yaptıramıyoruzGeçen seneydi ekim gibi gittim şimdi burda özel hastanede 3 kere aşılama olsak oralarda raporlu filan yaptırabilir miyiz bir Bilgin var mı
Anladım canım inşallah tutar da hiçbir şeye gerek kalmazMaalesef yaptıramıyoruz(
Evet inşAllah gerek kalmaz...Anladım canım inşallah tutar da hiçbir şeye gerek kalmaz
Siz folik asit kullanıyor musunuzEvet inşAllah gerek kalmaz...
Ben 4 tane vitamin kullandığım için ekstra folik asit kullanmıyorum. Çünkü kullandığım ilaçlarda folik asit var. Peki sen kullanıyor musun?Siz folik asit kullanıyor musunuz
Yok kullanmıyorum ben daha önce ınofolic kullandım ama devam etsem mi bilemedim bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirimBen 4 tane vitamin kullandığım için ekstra folik asit kullanmıyorum. Çünkü kullandığım ilaçlarda folik asit var. Peki sen kullanıyor musun?
Bende ınofolic kullanmıştım. İstanbul’da ki doktorum o bir işe yaramaz kullanma demişti. Bende kullanmamıştım. Sonra vitaminleri vermişti. Gebelik öncesi folic asit kullanman gerekiyor. Bana sormuşlardı. Ben bu vitaminleri kullandığım için bana herhangi bir ilaç vermedi doktorYok kullanmıyorum ben daha önce ınofolic kullandım ama devam etsem mi bilemedim bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
Peki vitaminleri verirken test tahlil filan yapmış mıydı doktor sanaBende ınofolic kullanmıştım. İstanbul’da ki doktorum o bir işe yaramaz kullanma demişti. Bende kullanmamıştım. Sonra vitaminleri vermişti. Gebelik öncesi folic asit kullanman gerekiyor. Bana sormuşlardı. Ben bu vitaminleri kullandığım için bana herhangi bir ilaç vermedi doktor
Tahlilden önce vitaminleri verdi ve kullanmaya başladım. Sonra tahlilleri yaptırdım. Verdiği tahliller o kadar çoktu ki... tahlilleri 2 ay sonra yaptırıp yollamıştım. Çünkü doktor 2 ay beklememizi istemişti. Sonra başlayacaktık Allah nasip etmedi. Başlayacağız günün bir gün öncesi annemi kaybettim :.(( Sonra psikolojim bozuldu. Devam edemedim...Peki vitaminleri verirken test tahlil filan yapmış mıydı doktor sana
Başın sağolsun canım çok üzüldümTahlilden önce vitaminleri verdi ve kullanmaya başladım. Sonra tahlilleri yaptırdım. Verdiği tahliller o kadar çoktu ki... tahlilleri 2 ay sonra yaptırıp yollamıştım. Çünkü doktor 2 ay beklememizi istemişti. Sonra başlayacaktık Allah nasip etmedi. Başlayacağız günün bir gün öncesi annemi kaybettim :.(( Sonra psikolojim bozuldu. Devam edemedim...
Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllahh...Başın sağolsun canım çok üzüldüm
Amin canım inşallahAllah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllahh...
Cnm belki tutacak öyle düşünmeŞansın az olduğunu bilseydim bende yaptırmazdım belki yaa
Çok yaklaşmış hissediyordum kendimi ama buradaki durumları görünce de üzülmedim değilCnm belki tutacak öyle düşünme
Ilk asilamanmi canm eşinde sende bi sorun yoksa kan ultrason şeklinde muayene edip eğer ilkse klomen yada iğne tedavileri verecek. Dr.una göre değişir ama genelde iki güne bir kontrole cagiracak.hakkında hayırlısı olsun cnmKızlar bende bugün adet oldum ptesi gidicem aşılama için napicak acaba doktor
Yumurta büyütme hapı ya da iğnesi verir muhtemelenKızlar bende bugün adet oldum ptesi gidicem aşılama için napicak acaba doktor
Insallah o tutanların biri sen olucaksin ve bize yazıcan inşallah.iyi dusunelim.Dr bana umitlenme dedi ama ben bile ümitlenme den duramiyorum.inşallah güzel sonuçlar alirizÇok yaklaşmış hissediyordum kendimi ama buradaki durumları görünce de üzülmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?