Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 4 tane vitamin kullandığım için ekstra folik asit kullanmıyorum. Çünkü kullandığım ilaçlarda folik asit var. Peki sen kullanıyor musun?
Yok kullanmıyorum ben daha önce ınofolic kullandım ama devam etsem mi bilemedim bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim

Yok kullanmıyorum ben daha önce ınofolic kullandım ama devam etsem mi bilemedim bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
Bende ınofolic kullanmıştım. İstanbul’da ki doktorum o bir işe yaramaz kullanma demişti. Bende kullanmamıştım. Sonra vitaminleri vermişti. Gebelik öncesi folic asit kullanman gerekiyor. Bana sormuşlardı. Ben bu vitaminleri kullandığım için bana herhangi bir ilaç vermedi doktor

Peki vitaminleri verirken test tahlil filan yapmış mıydı doktor sana

Peki vitaminleri verirken test tahlil filan yapmış mıydı doktor sana
Tahlilden önce vitaminleri verdi ve kullanmaya başladım. Sonra tahlilleri yaptırdım. Verdiği tahliller o kadar çoktu ki... tahlilleri 2 ay sonra yaptırıp yollamıştım. Çünkü doktor 2 ay beklememizi istemişti. Sonra başlayacaktık Allah nasip etmedi. Başlayacağız günün bir gün öncesi annemi kaybettim :.(( Sonra psikolojim bozuldu. Devam edemedim...

Başın sağolsun canım çok üzüldüm

Kızlar bende bugün adet oldum ptesi gidicem aşılama için napicak acaba doktor
Ilk asilamanmi canm eşinde sende bi sorun yoksa kan ultrason şeklinde muayene edip eğer ilkse klomen yada iğne tedavileri verecek. Dr.una göre değişir ama genelde iki güne bir kontrole cagiracak.hakkında hayırlısı olsun cnm

Çok yaklaşmış hissediyordum kendimi ama buradaki durumları görünce de üzülmedim değil
Insallah o tutanların biri sen olucaksin ve bize yazıcan inşallah.iyi dusunelim.Dr bana umitlenme dedi ama ben bile ümitlenme den duramiyorum.inşallah güzel sonuçlar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…