- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
İlk aşılama olcak canım bende sorun yok esimde varikosel vardı oda şuan düzelmiş durumda sperm ml de 50milyon hız %45 peki siz klomen mi kullandınız ignemi genelde iğne daha etkili yazıyor her yerdeIlk asilamanmi canm eşinde sende bi sorun yoksa kan ultrason şeklinde muayene edip eğer ilkse klomen yada iğne tedavileri verecek. Dr.una göre değişir ama genelde iki güne bir kontrole cagiracak.hakkında hayırlısı olsun cnm
Cnm benim 3.asilamam.ilkinde klomen 2 ve 3 te iğne verdi ama bana klomen daha iyi gelmiştiİlk aşılama olcak canım bende sorun yok esimde varikosel vardı oda şuan düzelmiş durumda sperm ml de 50milyon hız %45 peki siz klomen mi kullandınız ignemi genelde iğne daha etkili yazıyor her yerde
Sizde sorun neydi acaba aşılama oldunuzmu şuanCnm benim 3.asilamam.ilkinde klomen 2 ve 3 te iğne verdi ama bana klomen daha iyi gelmişti
Bu ilaçları bizim kullandigimiz gibi erkeklerde sorun varsa onlarada veriyorlar. Belki eşinede verebilirler. Onu tam bilemicemCnm benim 3.asilamam.ilkinde klomen 2 ve 3 te iğne verdi ama bana klomen daha iyi gelmişti
Cnm bizde de bi sorun çıkmadı 3 senedir olmadı. Evet 3 gün önce asilama yapildiSizde sorun neydi acaba aşılama oldunuzmu şuan
Son 2 aydır cikolata kistim çıktı küçük olduğu için engel deil diyolar.hsg vs hepsi temiz eğer buda olmazsa ofis çekilip tüp bebege gecilcekCnm bizde de bi sorun çıkmadı 3 senedir olmadı. Evet 3 gün önce asilama yapildi
Yaşınız etkiler bu durumu fakat 900gun sigorta olması gerekiyor canimtüp bebek raporu için 3 yıllık evli olma şartı varmış doğru mu? bu durumda eğer tutmazsa 2. aşılamayı yapmadan direk tüpe geçerim biz daha 1.5 yıllık evliyiz
Ofis ne demek bende rahim filmi çekildim bişe cikmadiSon 2 aydır cikolata kistim çıktı küçük olduğu için engel deil diyolar.hsg vs hepsi temiz eğer buda olmazsa ofis çekilip tüp bebege gecilcek
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın canım yorucu bir süreç bazen sıkılıyor insanCnm bizde de bi sorun çıkmadı 3 senedir olmadı. Evet 3 gün önce asilama yapildi
yaşımız 30, sigortamızda uzun yıllardır devam ediyor ancak üç yıldır evli değiliz, bu durumda rapor çıkmaz mı? ve de yapılan testlerde hiçbir sorunumuz çıkmadıYaşınız etkiler bu durumu fakat 900gun sigorta olması gerekiyor canim
tüp bebek raporu için 3 yıllık evli olma şartı varmış doğru mu? bu durumda eğer tutmazsa 2. aşılamayı yapmadan direk tüpe geçerim biz daha 1.5 yıllık evliyiz
Cnm bende tam bilmiyorum ışıklı kamera ile rahim içi inceleniyormus.benim anlamadigim hsg de buna benzer.yada neden asilama öncesi yapmiyolar anlamadım gittiOfis ne demek bende rahim filmi çekildim bişe cikmadi
İnşallah canım ya ağzın bal Yesin vallaInsallah o tutanların biri sen olucaksin ve bize yazıcan inşallah.iyi dusunelim.Dr bana umitlenme dedi ama ben bile ümitlenme den duramiyorum.inşallah güzel sonuçlar aliriz
Canım ben hiç aşılama yada tüp bebek yaptirmadin bu ay aşılama yaptiricam ama özelde bizim sigortamiz yeterli değil rapor hakkında bilgim yok fakat araştırmalarım 35 yaş ve üzeri için geçerli bu sanırımyaşımız 30, sigortamızda uzun yıllardır devam ediyor ancak üç yıldır evli değiliz, bu durumda rapor çıkmaz mı? ve de yapılan testlerde hiçbir sorunumuz çıkmadı
Rapor 35 yaş üzeri için değil canım çünkü ben 26 yaşındayım ama rapor çıkardılar ama 4.5 senelik evliyimCanım ben hiç aşılama yada tüp bebek yaptirmadin bu ay aşılama yaptiricam ama özelde bizim sigortamiz yeterli değil rapor hakkında bilgim yok fakat araştırmalarım 35 yaş ve üzeri için geçerli bu sanırım
Neden tup bebek istiyorsun hemen zaten devletten yararlanabilmek için 3 defa aşılama yaptirman gerekiyor...eşinin sperm değerleri nasıl senin hormonlaryaşımız 30, sigortamızda uzun yıllardır devam ediyor ancak üç yıldır evli değiliz, bu durumda rapor çıkmaz mı? ve de yapılan testlerde hiçbir sorunumuz çıkmadı
Cnm bi arkadaşımin tüpü kapalı ona rağmen 3 yılın dolması için temmuz ayını bekliyor.ama yaşı 24 daha.yaş 35 ve üstü için direk tüpe gecilebilir.yaşınıza bağlı dr una sor yinetüp bebek raporu için 3 yıllık evli olma şartı varmış doğru mu? bu durumda eğer tutmazsa 2. aşılamayı yapmadan direk tüpe geçerim biz daha 1.5 yıllık evliyiz
Evlilik süresi dolmamis ya o yüzden 3 seneyi bekletebilirlerRapor 35 yaş üzeri için değil canım çünkü ben 26 yaşındayım ama rapor çıkardılar ama 4.5 senelik evliyim
Şimdi benim 3 senem doldu ya 3 kere aşılama yaptırmasam bile devlette tüp bebek için rapor çıkar muEvlilik süresi dolmamis ya o yüzden 3 seneyi bekletebilirler
3 yıl evli olup 900 gün sigortası olan 23 yaş üzeri olanlar rapor çıkarabiliyor diye biliyorum canım sen erken evlenmissin :)Rapor 35 yaş üzeri için değil canım çünkü ben 26 yaşındayım ama rapor çıkardılar ama 4.5 senelik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?