Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İlk aşılama olcak canım bende sorun yok esimde varikosel vardı oda şuan düzelmiş durumda sperm ml de 50milyon hız %45 peki siz klomen mi kullandınız ignemi genelde iğne daha etkili yazıyor her yerde

İlk aşılama olcak canım bende sorun yok esimde varikosel vardı oda şuan düzelmiş durumda sperm ml de 50milyon hız %45 peki siz klomen mi kullandınız ignemi genelde iğne daha etkili yazıyor her yerde
Cnm benim 3.asilamam.ilkinde klomen 2 ve 3 te iğne verdi ama bana klomen daha iyi gelmişti

tüp bebek raporu için 3 yıllık evli olma şartı varmış doğru mu? bu durumda eğer tutmazsa 2. aşılamayı yapmadan direk tüpe geçerim biz daha 1.5 yıllık evliyiz

tüp bebek raporu için 3 yıllık evli olma şartı varmış doğru mu? bu durumda eğer tutmazsa 2. aşılamayı yapmadan direk tüpe geçerim biz daha 1.5 yıllık evliyiz
Ofis ne demek bende rahim filmi çekildim bişe cikmadi
Cnm bende tam bilmiyorum ışıklı kamera ile rahim içi inceleniyormus.benim anlamadigim hsg de buna benzer.yada neden asilama öncesi yapmiyolar anlamadım gitti

yaşımız 30, sigortamızda uzun yıllardır devam ediyor ancak üç yıldır evli değiliz, bu durumda rapor çıkmaz mı? ve de yapılan testlerde hiçbir sorunumuz çıkmadı
Canım ben hiç aşılama yada tüp bebek yaptirmadin bu ay aşılama yaptiricam ama özelde bizim sigortamiz yeterli değil rapor hakkında bilgim yok fakat araştırmalarım 35 yaş ve üzeri için geçerli bu sanırım

Rapor 35 yaş üzeri için değil canım çünkü ben 26 yaşındayım ama rapor çıkardılar ama 4.5 senelik evliyim

yaşımız 30, sigortamızda uzun yıllardır devam ediyor ancak üç yıldır evli değiliz, bu durumda rapor çıkmaz mı? ve de yapılan testlerde hiçbir sorunumuz çıkmadı
Neden tup bebek istiyorsun hemen zaten devletten yararlanabilmek için 3 defa aşılama yaptirman gerekiyor...eşinin sperm değerleri nasıl senin hormonlar

Cnm bi arkadaşımin tüpü kapalı ona rağmen 3 yılın dolması için temmuz ayını bekliyor.ama yaşı 24 daha.yaş 35 ve üstü için direk tüpe gecilebilir.yaşınıza bağlı dr una sor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…