Cnm senin gibi bende Dra ilk asilamadan sonra zaman kaybetmek istemiyorum 5 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyor 2 cmlik cikolata kistim var ama devlet şart koşuyor mecburi 3 asilama olucaksin dedi.eğer tüp tıkalı yada ameliyat filan oldunsa direk tüpe geçiriyor larmis.benim kisti sorun olarak görmediler yani bende mecbur 3 aşılamayı bekledim.buda 3.işte bakalimŞimdi benim 3 senem doldu ya 3 kere aşılama yaptırmasam bile devlette tüp bebek için rapor çıkar mu
Üniversite bitti hemen evlendim öğretmenlikte de 5. Senem heralde sigortam da dolmuştur3 yıl evli olup 900 gün sigortası olan 23 yaş üzeri olanlar rapor çıkarabiliyor diye biliyorum canım sen erken evlenmissin :)
Buda sizlerde ki soruna bağlı mesela tüplerin kapaliysa aşılama boşa olur bunları ben eşimin ilk testini doktora gösterdim direk tüp bebek dedi ozaman arastirmistim ordan biliyorum yanlış bilgi vermek istememŞimdi benim 3 senem doldu ya 3 kere aşılama yaptırmasam bile devlette tüp bebek için rapor çıkar mu
Benim sorunum pcos onun için de direk rapor vermezler heraldeCnm senin gibi bende Dra ilk asilamadan sonra zaman kaybetmek istemiyorum 5 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyor 2 cmlik cikolata kistim var ama devlet şart koşuyor mecburi 3 asilama olucaksin dedi.eğer tüp tıkalı yada ameliyat filan oldunsa direk tüpe geçiriyor larmis.benim kisti sorun olarak görmediler yani bende mecbur 3 aşılamayı bekledim.buda 3.işte bakalim
Eşimde sıkıntı yok ama bende pcos var dediğim gibiBuda sizlerde ki soruna bağlı mesela tüplerin kapaliysa aşılama boşa olur bunları ben eşimin ilk testini doktora gösterdim direk tüp bebek dedi ozaman arastirmistim ordan biliyorum yanlış bilgi vermek istemem
Sanmıyorum canım pcos dediğin yumurta mı olmuyor catlamiyor öyle bişe dimiEşimde sıkıntı yok ama bende pcos var dediğim gibi
Yok cnm sanmıyorum oda çok aşırı büyük bi sebep gorulmuyor çünkü. Benim kistim gibi.yani kısaca devlet kesin ameliyat kapalı tüp vs.önemli bir gerekçe istiyorBenim sorunum pcos onun için de direk rapor vermezler heralde
Korkma :) güzel düşün ben kadın problemi pek bilmiyorum eşimle uğraşıyorum 17 aydır o yüzden yeni şeyler öğreniyorum yumurta gelistiricek ilaç yokmuKızlar tüp bebekte kolay deil neler gördüm hastanede.tüp bebek için bir değil bi sürü gelişmiş yumurta lazım.bi kaç kişinin yumurtası sadece 1 tane gelisince tüp bebekten asilamaya döndüler. Gözüm korktu valla bu ay benimde tek yumurtaydi.demekki bende tüp bebek olsam yine aşılamaya donulecekti
Tembel yumurta büyümüyor yumurtalar adet düzensizliği oluyorSanmıyorum canım pcos dediğin yumurta mı olmuyor catlamiyor öyle bişe dimi
Benim yumurtalar nasıl acaba genelde düzenlidir adetim arada en fazla 4 gün atar senede 2-3 defa olur genelde 28 güne bı olurum aşılamada bilgi veriyor mu yumurtalar icinTembel yumurta büyümüyor yumurtalar adet düzensizliği oluyor
Cnm pazartesi gidince Dr ona bakacak ve iğne ilaç ne işe verecek. Sonra gün aşırı seni çağırıp o yumurtalarına bakacak büyüyor mu diye aynı şekilde Kanada bakıyor kanda artış varmı bu şekilde yumurta en az 18 olacak sekilde gidip gelicen doktora.ben bu ay her gün gittimBenim yumurtalar nasıl acaba genelde düzenlidir adetim arada en fazla 4 gün atar senede 2-3 defa olur genelde 28 güne bı olurum aşılamada bilgi veriyor mu yumurtalar icin
Heycanla bekliyorum valla ptesi yıl hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCnm pazartesi gidince Dr ona bakacak ve iğne ilaç ne işe verecek. Sonra gün aşırı seni çağırıp o yumurtalarına bakacak büyüyor mu diye aynı şekilde Kanada bakıyor kanda artış varmı bu şekilde yumurta en az 18 olacak sekilde gidip gelicen doktora.ben bu ay her gün gittim
Var cnm olmazmi ama o ilaçlara rağmen aşılamaya dönmüştü kiz.ama dedigin gibi iyi düşünelim güzel olsun inşallahKorkma :) güzel düşün ben kadın problemi pek bilmiyorum eşimle uğraşıyorum 17 aydır o yüzden yeni şeyler öğreniyorum yumurta gelistiricek ilaç yokmu
Bunda da vardır bir Hayr üzme kendine inşAllah bir daha ki Sefere Rabbim nasip eder...kizlar yenilikler varmi asilamadan hamile kalan hanimlar?? benimkide tutmadi 11. gün lekelenmem oldu ve 12. gün adet oldum ve 9 gün lekelenme seklinde sürdü hayirlisi buymus ne diyelim
Rabbim gonlune ferahlik versin canm elbwt vardir bu yasadiklarmzda da bir hayirkizlar yenilikler varmi asilamadan hamile kalan hanimlar?? benimkide tutmadi 11. gün lekelenmem oldu ve 12. gün adet oldum ve 9 gün lekelenme seklinde sürdü hayirlisi buymus ne diyelim
Deniz senn bugun 12. Gunmu bir belirtn filan var miBunda da vardır bir Hayr üzme kendine inşAllah bir daha ki Sefere Rabbim nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?