Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar sizinnde asilamaniz yapilirken idrara sıkışık olmanz istendimi benden istenmedi ama bir cok kisiye ole istemisler

Kizlar sizinnde asilamaniz yapilirken idrara sıkışık olmanz istendimi benden istenmedi ama bir cok kisiye ole istemisler
Evet cnm neden öyle istediklerini anlamadım ama son 3.asilamamda çok sıkışık değildim Dr sen su içmedinmi sıkışık değilsin dedi zor girdi zor geçiş yapıldı filan.

Acaba idrarin olmasi ne ise yarar ki anlamdm zatn
Bende anlamamistim taki bu son aşılamaya kadar wc ye girmedim ama sıkışıkda degildim Dr giremedi bi türlübende bozuntuya vermedim. Mesane şiş olunca işlem kolay oluyo.sperm geçişi kolay oluyo onu anladım

Hatta asilama yi yaptı çıkar çıkmaz bişey aktı oda eliyle geri sildi içeri doğru dedim gitti spermler zaten ümitlenme demişti bide üstüne asilamada zorluk çıktı sıkışık olmadım için.hayırlısı artık ne diyim

Bende sıkışık değildim ama akmadı da işlem de zor olmadı değişiyor olabilir bünyeden bünyeye

Bende sıkışık değildim ama akmadı da işlem de zor olmadı değişiyor olabilir bünyeden bünyeye
Cnm aynen ilk iki asilamamda benimde çok rahat oldu dedikleri gibi baya şu içerek girdim ondanmi bilemedim.ama sonrasında kasiklarim patladı tabi bekleye bekleye.bu sonuncuda dedim gibi oldu bilemiyorum şıkısıklıkmi yoksa başka sebep mi bende anlamadim

Valla benim de islem bittikten sonra bir sey akti hafif ama dedim ki her halde olur okdr sprmler dir die dusundum ben se sıķısik deildm ama galiba cok zorlanmadi dokrtor yani islem kolay uygulandi

Arkadaşım sen doktorun ne dediyse ona göre git her doktor farklı istiyor.Allah kolaylık versin

Kızlar birde benim hastane eğitim araştırma olduğu için çok detaya iniyorlar.kontrole hergün gittim mesela.yada asilama yapıldıktan 1 hafta sonra yumurtlama kontrolü icin(progesteron) çarşamba gidicem.çoğu kişide istemiyolar.bakalım o nası cikicak

Hangi egitim arastrma hastanesi senn cnm

evet gecen yil bir arkads orda yasadiklarini buda gun gun yaziyrdu sonra aklima gelmisti asilama benim daha kisa surmustu o nasil oyle hmgun gun yazabildi die demek o hastane detayli sekilde arastiriyor
Aynen cnm her gün yumurta ne kadar büyüdü kanda ne oranda artış oldu.Dra sordum neden hergün diye o arayı kaçırmayalim çok önemli demişti .Nitekim ona rağmen gece yumurtam iğnesiz kendinden catladi ve ertesi gün aşılama yapıldı hemen.

Ya bak eger duznli takip edilmesydi belkino gun kaca bilirdi ins tutunma da olmustr

Deniz senn bugun 12. Gunmu bir belirtn filan var mi
Bugün 10. Günüm. Dün çok kötüydüm. Çok agrılarım vardı. Mens olacakmışım gibi ağırlarım vardı. Aşılamadan ikiz tutan arkadaşımı aradım. Bunları yaşıyorum sende de olmuşmuydu diye. Olur dedi çok rahatladım. Arkadaşımında 1 ay sonra Allah’ın izniyle Doğum yapacak. Kızlar her gün açıklamalı yazmaya çalışıyorum ki ilerde lazım olacak size. Tutar ya da tutmaz olarak belirtileri, yeni aşılama yapanlar için belki iş e yarar diye. Çünkü insan çok merak ediyor. Aşılama yapıldıktan sonra ki belirtileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…