- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Hakkında hayırlısı olsun canımAz önce çatlatma iğnesini oldum arkadaşlar,nasipse yarın sabah aşılama olacak,rabbim yardımcımız olsun
Cnm rabbim ins bebisinin tutnmasini saglar hayirli bir sekilde insAz önce çatlatma iğnesini oldum arkadaşlar,nasipse yarın sabah aşılama olacak,rabbim yardımcımız olsun
Yok canım istemediler bendenKizlar sizinnde asilamaniz yapilirken idrara sıkışık olmanz istendimi benden istenmedi ama bir cok kisiye ole istemisler
Acaba idrarin olmasi ne ise yarar ki anlamdm zatnYok canım istemediler benden
Evet cnm neden öyle istediklerini anlamadım ama son 3.asilamamda çok sıkışık değildim Dr sen su içmedinmi sıkışık değilsin dedi zor girdi zor geçiş yapıldı filan.Kizlar sizinnde asilamaniz yapilirken idrara sıkışık olmanz istendimi benden istenmedi ama bir cok kisiye ole istemisler
Bende anlamamistim taki bu son aşılamaya kadar wc ye girmedim ama sıkışıkda degildim Dr giremedi bi türlüAcaba idrarin olmasi ne ise yarar ki anlamdm zatn
Bende sıkışık değildim ama akmadı da işlem de zor olmadı değişiyor olabilir bünyeden bünyeyeHatta asilama yi yaptı çıkar çıkmaz bişey aktı oda eliyle geri sildi içeri doğru dedim gitti spermler zaten ümitlenme demişti bide üstüne asilamada zorluk çıktı sıkışık olmadım için.hayırlısı artık ne diyim
Cnm aynen ilk iki asilamamda benimde çok rahat oldu dedikleri gibi baya şu içerek girdim ondanmi bilemedim.ama sonrasında kasiklarim patladı tabi bekleye bekleye.bu sonuncuda dedim gibi oldu bilemiyorum şıkısıklıkmi yoksa başka sebep mi bende anlamadimBende sıkışık değildim ama akmadı da işlem de zor olmadı değişiyor olabilir bünyeden bünyeye
Hangi egitim arastrma hastanesi senn cnmKızlar birde benim hastane eğitim araştırma olduğu için çok detaya iniyorlar.kontrole hergün gittim mesela.yada asilama yapıldıktan 1 hafta sonra yumurtlama kontrolü icin(progesteron) çarşamba gidicem.çoğu kişide istemiyolar.bakalım o nası cikicak
Cnm ankara zekai tahir eğitim araştırma hast.Hangi egitim arastrma hastanesi senn cnm
evet gecen yil bir arkads orda yasadiklarini buda gun gun yaziyrdu sonra aklima gelmisti asilama benim daha kisa surmustu o nasil oyle hmgun gun yazabildi die demek o hastane detayli sekilde arastiriyorCnm ankara zekai tahir eğitim araştırma hast.
Aynen cnm her gün yumurta ne kadar büyüdü kanda ne oranda artış oldu.Dra sordum neden hergün diye o arayı kaçırmayalim çok önemli demişti .Nitekim ona rağmen gece yumurtam iğnesiz kendinden catladi ve ertesi gün aşılama yapıldı hemen.evet gecen yil bir arkads orda yasadiklarini buda gun gun yaziyrdu sonra aklima gelmisti asilama benim daha kisa surmustu o nasil oyle hmgun gun yazabildi die demek o hastane detayli sekilde arastiriyor
Ya bak eger duznli takip edilmesydi belkino gun kaca bilirdi ins tutunma da olmustrAynen cnm her gün yumurta ne kadar büyüdü kanda ne oranda artış oldu.Dra sordum neden hergün diye o arayı kaçırmayalim çok önemli demişti .Nitekim ona rağmen gece yumurtam iğnesiz kendinden catladi ve ertesi gün aşılama yapıldı hemen.
Inşallah cnm hayirlisi.hepimiz anne oluruz inşallahYa bak eger duznli takip edilmesydi belkino gun kaca bilirdi ins tutunma da olmustr
Bugün 10. Günüm. Dün çok kötüydüm. Çok agrılarım vardı. Mens olacakmışım gibi ağırlarım vardı. Aşılamadan ikiz tutan arkadaşımı aradım. Bunları yaşıyorum sende de olmuşmuydu diye. Olur dedi çok rahatladım. Arkadaşımında 1 ay sonra Allah’ın izniyle Doğum yapacak. Kızlar her gün açıklamalı yazmaya çalışıyorum ki ilerde lazım olacak size. Tutar ya da tutmaz olarak belirtileri, yeni aşılama yapanlar için belki iş e yarar diye. Çünkü insan çok merak ediyor. Aşılama yapıldıktan sonra ki belirtileri.Deniz senn bugun 12. Gunmu bir belirtn filan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?