Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde bugün 9. Günüm bugün ağrım yok ama bende dün ayağa Kalkan’a kadar çok kötü Ağrı girmişti dedim heralde olmuycak ama bugün iyiyim

İnşallah canım yaa valla ikimizin ki de tutsa aynı zamanlara denk gelicek hamileliğimiz :)
evet aynı zamanlarda inşAllahhhhhhh , kulağa ne hoş geliyo :) hep dua ediyorum hepimiz için, Rabbim hepimize hayırlısıyla tutmasını nasip eylesin inşAllah :) ne zaman tahlil yaptıracaksın ?

evet aynı zamanlarda inşAllahhhhhhh , kulağa ne hoş geliyo :) hep dua ediyorum hepimiz için, Rabbim hepimize hayırlısıyla tutmasını nasip eylesin inşAllah :) ne zaman tahlil yaptıracaksın ?
Cumartesi günü doktora gitmem gerekiyor ama napsam bilemedim sen ne zaman yaptırıcaksın cuma mı

Cumartesi günü doktora gitmem gerekiyor ama napsam bilemedim sen ne zaman yaptırıcaksın cuma mı
Perşembe ya da cuma günü. Sabredemiyorum ki :) ama kesin sonuç için cuma giderim. Evde de test yapmak istiyorum ama 12. Sinde filan ama çıkmıyormuş genelde

slm arkadaşlar malum ilk aşılamam tutmadı bu ay bekleyecekmişiz.bir daha ki ay tekrar aşılama yapmak için çağırdılar. 2 yada 3. aşılaması olan arkadaşlar aşılama arasındaki süreniz kaç aydı, ne kadardı??

Bende onu soracaktım sana :) evet agrıyor, uçları sızlıyor ve göğüslerim şişti. Peki senin ?
Cnm ilk iki asilamam hiç ara verilmeden art arda yapildi.bu 3.aşılamam için bir ay ara verildi.ve oda yapildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…