Benimde bugün 9. Günüm bugün ağrım yok ama bende dün ayağa Kalkan’a kadar çok kötü Ağrı girmişti dedim heralde olmuycak ama bugün iyiyimBugün 10. Günüm. Dün çok kötüydüm. Çok agrılarım vardı. Mens olacakmışım gibi ağırlarım vardı. Aşılamadan ikiz tutan arkadaşımı aradım. Bunları yaşıyorum sende de olmuşmuydu diye. Olur dedi çok rahatladım. Arkadaşımında 1 ay sonra Allah’ın izniyle Doğum yapacak. Kızlar her gün açıklamalı yazmaya çalışıyorum ki ilerde lazım olacak size. Tutar ya da tutmaz olarak belirtileri, yeni aşılama yapanlar için belki iş e yarar diye. Çünkü insan çok merak ediyor. Aşılama yapıldıktan sonra ki belirtileri.
Öyle düşünme ağrılar olabiliyormuş.Benimde bugün 9. Günüm bugün ağrım yok ama bende dün ayağa Kalkan’a kadar çok kötü Ağrı girmişti dedim heralde olmuycak ama bugün iyiyim
İnşAllah hepimizin ki tutar Allah’ın izniyle . Sağol :)Ayy ins tutmustur guzl haberlerini aliriz az kaldi 4 gun cabuk gecer
Göğüslerinde Ağrı oluyor mu seninİnşAllah hepimizin ki tutar Allah’ın izniyle . Sağol :)
Bende onu soracaktım sana :) evet agrıyor, uçları sızlıyor ve göğüslerim şişti. Peki senin ?Göğüslerinde Ağrı oluyor mu senin
Benimde sızlıyor ya sanırım benimki de şişti çünkü yara olmuş altıBende onu soracaktım sana :) evet agrıyor, uçları sızlıyor ve göğüslerim şişti. Peki senin ?
Aaa yara olacak kadar... inşAllah güzel haberlereişarettir :)Benimde sızlıyor ya sanırım benimki de şişti çünkü yara olmuş altı
İnşallah canım yaa valla ikimizin ki de tutsa aynı zamanlara denk gelicek hamileliğimiz :)Aaa yara olacak kadar... inşAllah güzel haberlereişarettir :)
evet aynı zamanlarda inşAllahhhhhhh , kulağa ne hoş geliyo :) hep dua ediyorum hepimiz için, Rabbim hepimize hayırlısıyla tutmasını nasip eylesin inşAllah :) ne zaman tahlil yaptıracaksın ?İnşallah canım yaa valla ikimizin ki de tutsa aynı zamanlara denk gelicek hamileliğimiz :)
Cumartesi günü doktora gitmem gerekiyor ama napsam bilemedim sen ne zaman yaptırıcaksın cuma mıevet aynı zamanlarda inşAllahhhhhhh , kulağa ne hoş geliyo :) hep dua ediyorum hepimiz için, Rabbim hepimize hayırlısıyla tutmasını nasip eylesin inşAllah :) ne zaman tahlil yaptıracaksın ?
Perşembe ya da cuma günü. Sabredemiyorum ki :) ama kesin sonuç için cuma giderim. Evde de test yapmak istiyorum ama 12. Sinde filan ama çıkmıyormuş geneldeCumartesi günü doktora gitmem gerekiyor ama napsam bilemedim sen ne zaman yaptırıcaksın cuma mı
Bende yapmam heraldePerşembe ya da cuma günü. Sabredemiyorum ki :) ama kesin sonuç için cuma giderim. Evde de test yapmak istiyorum ama 12. Sinde filan ama çıkmıyormuş genelde
Yine de hazırda bir tane bekletiyorum :)Bende yapmam heralde
Ben eczaneye uzak oturuyorum biraz o yüzden de gidip almıyorum :)))Yine de hazırda bir tane bekletiyorum :)
Bende onu soracaktım sana :) evet agrıyor, uçları sızlıyor ve göğüslerim şişti. Peki senin ?
Cnm ilk iki asilamam hiç ara verilmeden art arda yapildi.bu 3.aşılamam için bir ay ara verildi.ve oda yapildislm arkadaşlar malum ilk aşılamam tutmadı bu ay bekleyecekmişiz.bir daha ki ay tekrar aşılama yapmak için çağırdılar. 2 yada 3. aşılaması olan arkadaşlar aşılama arasındaki süreniz kaç aydı, ne kadardı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?