Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende sanki olacakmışım gibi hissediyorum ama benim ağrım yok hiç pembe akıntın filan var mı

Kizlar bence hic ole dusunmeyin benm kiz kardesim yeni hamile kaldi ve reglnolckmis gibi hep sancisi oldu gununden 3 4 gun gectikten sonra sancilari gecti oyuzdn Allahtan umit kesilmez ins onlar tutunma sancisi dir

Daha oncede ayzmistim ben bulent beyin doktorluguna cok guveniyrm ve de o da yazisinda vucudunuzu hamile kalckmis gibi hissedin diyrdu

Evet canım sabah 11’de yapıldı aşılama, şuan bir sıkıntım yok yatıp dinleniyorum, doktorum güzel geçti dedi artık gerisi takdir-i ilahi
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah (amin)
Inşallah cnm amin insallah. hayırlısıyla

Kızlar benim bugün aşılananın 8. Günü sizlerin kaçıncı günü ve kaçıncı gün test yaptıracaksınız dr bana adetin geçerse yap dedi de merak işte

Kizlar bence hic ole dusunmeyin benm kiz kardesim yeni hamile kaldi ve reglnolckmis gibi hep sancisi oldu gununden 3 4 gun gectikten sonra sancilari gecti oyuzdn Allahtan umit kesilmez ins onlar tutunma sancisi dir
İnşAllah dediğin gibidir. Çok teşekkür ederim İnanılmaz stres yaptım ya, Rabbim büyük Hepimize nasip eylesin inşAllah

Ben yeniyim persembe gunu oldm asilamami.Benim doktorm 14 gun sonra test yap dedi ben adetimi bekliycem cunku tam adet gunumde denk geliyr umitlenip o olumsuz cigiyi gormek istemiyrm

Cnm 15 günden önce yapmiyolar.benimde 6.günüm ama az önce dayanmayip yaptim.internetten toplu şekilde almistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…