Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 14. Gün kan tahlili yaptıracağım. Benim doktorum 14. Gün yap dedi çıkar
Benim 14. Günüm pazar günü aynı zamanda adet günüm galiba bu gonalf ve çatlatma bi kaç gün öne aldı günümü inş bende o gün yapayım inş güzel sonuçlar alırız çatlamayan yumurtalardan mı bilmiyorum ama solum da ara ara baya agrı oluyor belki de belirti arıyorum bilmiyorum göğüslerimde agrıyor o da progestandan mı bilemedim

Sen 11. Gununde deilmisn yani ben oleliyrm eger devam etmediyse hafif bir seydiyse ve normlade de ilk once kahverengi akintin adetinden once gelmiyrsa bence olabilir neden olmasin
10. Günüm daha bugün bakalım Cumartesi’ye daha var bakalım hayırlısı

Merhaba cnm inşallah tutmuştur, bende bu gün aşılama yaptırdım Allahım inşallah tutar Rabbim kimseye aratmasin isteyen herkese nasip etsin..

Yaa sizzin gublerde ba bile gecmek bilmedi bir an once bir tane guzl haber alip umutlanmak istiyrm

Evet ikimizde aynı günde mens dönemine giyeceğiz inşAllah güzel haberler veririz :) benimde daha çok sol kaşığımda agrı oluyo. Göğüs agrısı çok yaşıyordum ama bugün eskisi gibi agrımıyo. Progestorondan dolayı olabiliyormuş

bugün aşılamamın 7. günü.. test yapsam çıkar mı?? 7. günde test yapıp sonuç alan oldu mu?

bugün aşılamamın 7. günü.. test yapsam çıkar mı?? 7. günde test yapıp sonuç alan oldu mu?
arkadaş silik yakalamıştı 6.gün akşamı.7.günde kanda 74 çıkmıştı.herkesin ayni ilerlemiyor tabi.belli olmaz yani sana kalmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…