Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaş silik yakalamıştı 6.gün akşamı.7.günde kanda 74 çıkmıştı.herkesin ayni ilerlemiyor tabi.belli olmaz yani sana kalmış:)
Yaa nası yakalamis 7.gun.genelde çatlatma iğnenin etkisinden öyle çıkıyordu bende.bu ay çatlatma iğnesi yapmadim

bende 7. gün yapmayi düşünüyorum:) dün oldum bende aşılama ama benimki biraz zor ihtimal tutması.
Niye öyle dedin cnm sorun neydi ne dedi dr.bana da bu ay neler dedi resmen ben tüp bebeğe geçiş yapmak amacıyla 3.hakkımı doldurdum o derece ama Allah büyüktür.sana ne dedi

Yarın ki kan değerini merak ediyorum.Dr 5 in üstünde çıkarsa yumurtladin kabul edicem filan dedi.benim yumurta 16 mmde kaybolmustuya.bende catladi o bence yumurtladim galiba filan dedim yarın belli olcak gibi yumurtladimmi yoksa dr.un dediği gibi karambole mi yapıldı.

Niye öyle dedin cnm sorun neydi ne dedi dr.bana da bu ay neler dedi resmen ben tüp bebeğe geçiş yapmak amacıyla 3.hakkımı doldurdum o derece ama Allah büyüktür.sana ne dedi
Ya ben iğneleri yanliş yaptim.ince şırıngıyla yapmiştim.yani istenen dozdan az vurmuş oldum.tek yumurta ile girdim aşılamaya.o bakımdan zor benim bence.:)

Ya ben iğneleri yanliş yaptim.ince şırıngıyla yapmiştim.yani istenen dozdan az vurmuş oldum.tek yumurta ile girdim aşılamaya.o bakımdan zor benim bence.:)
Bendede tek yumurtaydi.bi sürü ama 1 tane gelişmişti oda 16 da göründü en son bi gittim kontrole ilacın dozu artmıştı catladi galiba yada kayboldu.zaten bir di oda gittiTöbe Yarabbim.Dr öyle asilama yaptı yani.istersen reddet bi daha ki aya.yok dedim onca iğne yaptım 500 tl para verdim yapın dedim zaten tutmuyo.hakkım dolsun tüp bebege geçilsin.çok yoruldum Allah yardımcimız olsun

Zaten asilamada 1 tane iyi gelişmiş yumurta istiyolar.1 den çok olunca çoğul riski oluyomus.benim ilk asilama öyleydi bi sürü gelisti riskli dediler.ben sevinmistim tabi ikizimmi olucak diye.1 den çok yumurta tüp bebekte gerekli

Canım iğnenin dışında coraspin ve folbiol verdi doktor bunlarida hergun icicem sizede vermismiydi aspirin den

Cnm sendemi çarşamba olmustun.ne durumdasin.neler hissediyosun.aynı gunlerdeyiz.dün dayanamadım merakimdan yaptım.
aynen cnm çarşamba oldum bende aşımamamı :) valla meraktan çatlamak üzereyim sende ne çıktı? bende göğüs ağrısı var, arada regl olacakmışım gibi ağrılar oluyor.

Yok hayır en az 2 istiyorlar aslinda.e bir tane yumurtayı zaten kendimiz de yapiyoruz. o zaman niye iğne yada klomen veriyolarki :) en fazla 3 en az 2 diyorlar aslında.

Bişey çıkmadı cnm böyle isiğa tutunca kimsenin görmeyip bizim gördüğümüz gölgesi varya o cikti
çıkmamış birşey şimdi gördüm, zaten daha çıkmaz cnm boşuna yapıp da canımızı sıkmayalım bir hafta daha sıkalım dişimizi :) benim iki yumurtam vardı 19 mm lik, ikiz ihtimali olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…