Yaa nası yakalamis 7.gun.genelde çatlatma iğnenin etkisinden öyle çıkıyordu bende.bu ay çatlatma iğnesi yapmadimarkadaş silik yakalamıştı 6.gün akşamı.7.günde kanda 74 çıkmıştı.herkesin ayni ilerlemiyor tabi.belli olmaz yani sana kalmış:)
Bişey çıkmadı cnm böyle isiğa tutunca kimsenin görmeyip bizim gördüğümüz gölgesi varya o ciktine çıktı sizin ?
Valla benim 11. Günüm ama ben hala yapmıyorum ya çıkmazsa diyeCnm sendemi çarşamba olmustun.ne durumdasin.neler hissediyosun.aynı gunlerdeyiz.dün dayanamadım merakimdan yaptım.
Bişey çıkmadı cnm böyle isiğa tutunca kimsenin görmeyip bizim gördüğümüz gölgesi varya o cikti
bende 7. gün yapmayi düşünüyorum:) dün oldum bende aşılama ama benimki biraz zor ihtimal tutması.Bişey çıkmadı cnm böyle isiğa tutunca kimsenin görmeyip bizim gördüğümüz gölgesi varya o cikti
çıkmazsa beklemeye devam edersiniz yine :)Valla benim 11. Günüm ama ben hala yapmıyorum ya çıkmazsa diye
Doktora gidicem cumartesi çağırmıştı adet olursam da 3. Günüçıkmazsa beklemeye devam edersiniz yine :)
Dr bana ümitlenme dedi ya nasılsa yok İşte diyerek merak işte dayanamiyorum.yarında progesteron yükselmiş mi ona bakacak Dr gidicem.Valla benim 11. Günüm ama ben hala yapmıyorum ya çıkmazsa diye
İnsan olsun isteyince herşeyden umut bağlıyor maalesef inşallah olsun tek hepimizinDr bana ümitlenme dedi ya nasılsa yok İşte diyerek merak işte dayanamiyorum.yarında progesteron yükselmiş mi ona bakacak Dr gidicem.
Niye öyle dedin cnm sorun neydi ne dedi dr.bana da bu ay neler dedi resmen ben tüp bebeğe geçiş yapmak amacıyla 3.hakkımı doldurdum o derece ama Allah büyüktür.sana ne dedibende 7. gün yapmayi düşünüyorum:) dün oldum bende aşılama ama benimki biraz zor ihtimal tutması.
Ya ben iğneleri yanliş yaptim.ince şırıngıyla yapmiştim.yani istenen dozdan az vurmuş oldum.tek yumurta ile girdim aşılamaya.o bakımdan zor benim bence.:)Niye öyle dedin cnm sorun neydi ne dedi dr.bana da bu ay neler dedi resmen ben tüp bebeğe geçiş yapmak amacıyla 3.hakkımı doldurdum o derece ama Allah büyüktür.sana ne dedi
Bendede tek yumurtaydi.bi sürü ama 1 tane gelişmişti oda 16 da göründü en son bi gittim kontrole ilacın dozu artmıştı catladi galiba yada kayboldu.zaten bir di oda gittiYa ben iğneleri yanliş yaptim.ince şırıngıyla yapmiştim.yani istenen dozdan az vurmuş oldum.tek yumurta ile girdim aşılamaya.o bakımdan zor benim bence.:)
Canım iğnenin dışında coraspin ve folbiol verdi doktor bunlarida hergun icicem sizede vermismiydi aspirin denZaten asilamada 1 tane iyi gelişmiş yumurta istiyolar.1 den çok olunca çoğul riski oluyomus.benim ilk asilama öyleydi bi sürü gelisti riskli dediler.ben sevinmistim tabi ikizimmi olucak diye.1 den çok yumurta tüp bebekte gerekli
aynen cnm çarşamba oldum bende aşımamamı :) valla meraktan çatlamak üzereyim sende ne çıktı? bende göğüs ağrısı var, arada regl olacakmışım gibi ağrılar oluyor.Cnm sendemi çarşamba olmustun.ne durumdasin.neler hissediyosun.aynı gunlerdeyiz.dün dayanamadım merakimdan yaptım.
Yok hayır en az 2 istiyorlar aslinda.e bir tane yumurtayı zaten kendimiz de yapiyoruz. o zaman niye iğne yada klomen veriyolarki :) en fazla 3 en az 2 diyorlar aslında.Zaten asilamada 1 tane iyi gelişmiş yumurta istiyolar.1 den çok olunca çoğul riski oluyomus.benim ilk asilama öyleydi bi sürü gelisti riskli dediler.ben sevinmistim tabi ikizimmi olucak diye.1 den çok yumurta tüp bebekte gerekli
Coraspirin kan sulandirici galiba.cnm bana asilamadan önce menegon sonrada Crinone jel verdiCanım iğnenin dışında coraspin ve folbiol verdi doktor bunlarida hergun icicem sizede vermismiydi aspirin den
Eşine vermedimi ilaç eşimde sorun var demistin.senin yumurtalar nasilmisCoraspirin kan sulandirici galiba.cnm bana asilamadan önce menegon sonrada Crinone jel verdi
çıkmamış birşey şimdi gördüm, zaten daha çıkmaz cnm boşuna yapıp da canımızı sıkmayalım bir hafta daha sıkalım dişimizi :) benim iki yumurtam vardı 19 mm lik, ikiz ihtimali olur mu kiBişey çıkmadı cnm böyle isiğa tutunca kimsenin görmeyip bizim gördüğümüz gölgesi varya o cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?